אליאור אמר:סבוריט מבקש אזרחות בעונה החמישית בישראל. חושבים במכבי תל אביב שזו בדיחה פה ומנסים לרכב על הגל שלנו.
צריך שמישהו יצא לתקשורת ויגיד שהם מנסים לחבל לנו בכוח .
בעיקר עם דחיית המחזור ששיחקנו בפלייאוף .
זה הכי ברור בעולם .
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אליאור אמר:סבוריט מבקש אזרחות בעונה החמישית בישראל. חושבים במכבי תל אביב שזו בדיחה פה ומנסים לרכב על הגל שלנו.
חזיזוש אמר:![]()
התחלנו. הם יודעים טוב מאוד מה הם עושים, אל תופתעו אם נושא האיזרוח של עלי ירד מהפרק בגלל העניין הזה.
שימו לב לריטואל הידוע מראש- מכבי תא מגישה בקשה מסויימת -> שיח נוצר סביב מכבי חיפה
טפיחזיזוש אמר:![]()
התחלנו. הם יודעים טוב מאוד מה הם עושים, אל תופתעו אם נושא האיזרוח של עלי ירד מהפרק בגלל העניין הזה.
שימו לב לריטואל הידוע מראש- מכבי תא מגישה בקשה מסויימת -> שיח נוצר סביב מכבי חיפה
ירוק זה אני אמר:מעבר לזה שסבוריט בארץ רק 4 שנים, הוא גם הצהיר שהוא רוצה לחזור לספרד בתום החוזה שלו במכבי תל אביב.
אבל זה ממש מצחיק אותי לראות איך מכבי תל אביב אוכלים את עצמם כשהם רואים מה קורה אצלנו בשנתיים האחרונות
Apoc אמר:מה קשור פייר פליי חח איזה מוח של אצטרובל
Smile אמר:ירוק זה אני אמר:מעבר לזה שסבוריט בארץ רק 4 שנים, הוא גם הצהיר שהוא רוצה לחזור לספרד בתום החוזה שלו במכבי תל אביב.
אבל זה ממש מצחיק אותי לראות איך מכבי תל אביב אוכלים את עצמם כשהם רואים מה קורה אצלנו בשנתיים האחרונות
הוא גם היה הראשון לקפל תחפצים שלו ולברוח בצוק איתן