• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליגת העל 2022/23 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
ירוקי אמר:
Daniel123 אמר:
לא מתלהב מהברומה הזה .
נראה כמו שחקן בירידה ואם הגיע למצב שהסוכן שלו מציע אותו לקבוצה לישראלית זה אומר הרבה .
בכלל כל הניהול שם נראה כמו מכבי חיפה של העשור הקודם .
יש מצב שברק יצחקי אשכרה פונה לזהבי שיעזור לו לחפש שחקנים.
בוא אגלה לך סוד קטן:

שחקני כדורגל מדברים אחד עם השני,לשאול שחקן מאותה מדינה/שיחקו באותו מועדון/בנוער/שונות על מועדון ממדינה מסויימת(לצורך העניין דניאל שלנו קיבל הצעה לבוא לישראל,סביר להניח שהוא ישאל שחקנים משוודיה/סקנדינביה על החיים פה,בתי ספר,תנאים,שכר וכיוצ"ב מעבר להצעה הכספית נטו שהסוכן מעביר לו).

נגיד פלאניץ' ופשיץ' חברים מחוץ למגרש סתם בתור דוגמא שעלתה לי לראש מהשנים האחרונות וככה זה עובד עם כל שחקני הליגה ישראלים וזרים כאחד(תקשיבו אפילו לפרק המגזין על נושא הזרים של "ציון 3" שבו מדובר על כמה הכל אקראי כאן).

ככה זה שוק העבודה בישראל.
חבר מביא חבר

חחחח בלייב בחדשות הספורט
הדר יעקבי הטרייה: "הפועל תל אביב... אה סליחה... הקבוצה של השחקן הזר"

Apoc אמר:
חחחח בלייב בחדשות הספורט
הדר יעקבי הטרייה: "הפועל תל אביב... אה סליחה... הקבוצה של השחקן הזר"

סצוחק

זהבי כזה אפס יהיר שחושב שהשמש זורחת לו מהתחת. זה גם בסוף נגדנו כי הוא ינוח וישחק רק בליגה לעומת כל השחקנים שלנו שיהיו תחת העומסים הכי כבדים

Shocking4U אמר:
זהבי כזה אפס יהיר שחושב שהשמש זורחת לו מהתחת. זה גם בסוף נגדנו כי הוא ינוח וישחק רק בליגה לעומת כל השחקנים שלנו שיהיו תחת העומסים הכי כבדים

הוא שוקל לפרוש לפי מה שמפרסמים .
זה צפוי, הוא יודע שהוא לא יעמוד בעומסים גם ככה הוא לא פתח את העונה טוב .
חבל שאצילי לא פרש עם כל הרעש סביבו .

Daniel123 אמר:
Shocking4U אמר:

הוא שוקל לפרוש לפי מה שמפרסמים .
זה צפוי, הוא יודע שהוא לא יעמוד בעומסים גם ככה הוא לא פתח את העונה טוב .
חבל שאצילי לא פרש עם כל הרעש סביבו .

חבל שכל השחקנים שלנו לא פורשים מהנבחרת

איזה הודעה שחצנית ודוחה של היהיר הזה. איזה אישיות בלתי נסבלת

Shocking4U אמר:

למיטב זיכרוני, בעונות הקודמות של איביץ' השחקנים הצהובים הצליחו למצוא טיעונים להתחמק מהנבחרת גם אז.

תקשיבו איזו כתבה בושה בראשי עכשיו בספורט 5, אשכרה מקשרים לזה את אצילי מה הקשר אצילי בכלל לכל הסיטואציה ?
אם אני עומר אני פורש היום מהנבחרת .
מה הוא צריך את כל הכאב ראש הזה ? שיפרוש מהנבחרת הכושלת הזאת ויתרכז במכבי חיפה בלי עומסים מיותרים .

לא צריך. הוא לא גורם משמעותי ולא שווה כל פעם את כל הרעש שנוצר.

עם כל השנאה לזהבי בניון הזה זה פשוט בושה איך הוא אוהב להראות למי יש יותר גדול זה לא יאמן
העיקר הוא בגיל 35 היה בוכה על כל דבר ועכשיו לזהבי הוא עושה אותו דבר
כזה צבוע.
מבחינה מקצועית אין לא את סולומון ולא את דאבור(תודה לאל) הניסיון של זהבי דווקא היה עוזר וגם סיכוי לאיזה פציעה.
יוסי מתנהל כמו גנגסטר

greenguy אמר:
עם כל השנאה לזהבי בניון הזה זה פשוט בושה איך הוא אוהב להראות למי יש יותר גדול זה לא יאמן
כזה צבוע.
מבחינה מקצועית אין לא את סולומון ולא את דאבור(תודה לאל) הניסיון של זהבי דווקא היה עוזר וגם סיכוי לאיזה פציעה.
יוסי מתנהל כמו גנגסטר

האמת שגם לי עברה המחשבה הזו על בניון, אבל אני חושב שיש פה שיקול אחר.
קיבלו החלטה (בניון/חזן/לא משנה מי) שכל השחקנים ישנים 2 בחדר.
למה זהבי צריך להיות מיוחד? זו התנהגות דוחה של "אני מעל כולם".
אז יכול להיות שבניון תפס על זה גל ואולי הוא שכח איך הוא בעצמו התנהג בסוף הקריירה, אבל זו לא הנקודה העיקרית פה.

Smile אמר:
greenguy אמר:
כזה צבוע.
יוסי מתנהל כמו גנגסטר

האמת שגם לי עברה המחשבה הזו על בניון, אבל אני חושב שיש פה שיקול אחר.
קיבלו החלטה (בניון/חזן/לא משנה מי) שכל השחקנים ישנים 2 בחדר.
למה זהבי צריך להיות מיוחד? זו התנהגות דוחה של "אני מעל כולם".
אז יכול להיות שבניון תפס על זה גל ואולי הוא שכח איך הוא בעצמו התנהג בסוף הקריירה, אבל זו לא הנקודה העיקרית פה.

צודק
בסוף שני דמויות מפוצצות באגו שזה לא תורם לנבחרת בשום צורה.
מביך לשני הצדדים

בניון מכונת אגו מגעילה, אבל במקרה הזה הוא צודק לגמרי.

הרי זהבי שנים משחק בגישה שהוא מעל כל הנבחרת וזכאי ליחס של סופרסטאר. או שיש כללים לכולם, או שיש פארטיה מביכה.
נניח שמחר הוא יחליט שכללי המשמעת בנבחרת לא חלים עליו כי הוא כוכב. מה ההבדל?

שיזדיין, הנבחרת תסתדר יפה בלעדיו

צופה בליגה הלאומית ולא מבין איך ספורט 5 לא מתביישים לתת שידור כזה. זה הלך הרוח בדקות האחרונות:

- אום אל פאחם מול כפ״ס
זוהיר: ריף מסיקה עומד לבעוט את הפנדל. הוא מוכשר, הוא חד, הוא יבקיע את הפנדל הזה. מה זה פנדל בשביל שחקן כמו ריף מסיקה?!
שייע: חכה, זוהיר! את מנחס אותו!
- ר״ג - פ״ת
לחמן: *שר שיר אוהדים של הפועל ר״ג* הפועל ר״ג שוטפת את המגרש. היא נראית מעולה, היא עושה לחץ, היא נראית מדהים.
שייע: חכה, הם עלולים לספוג!
לחמן: הם לא יספגו היום. הם לא יכולים לספוג! תראה אטתם על המגרש!
*סופגים אחרי כמה דקות*

זה עצוב, אתם רואים עוד מדינה מתייחסת ככה לליגת המשנה שלה? הציניות והזלזול שקול ערך לסאנדיי ליג באנגליה, ערוץ הספורט זה סרטן לחובבי הכדורגל העולמי ובעיקר ישראלי, מגחיכים הכל והופכים את העיסוק בספורט לצהוב ומגעיל

Jerry אמר:
זה עצוב, אתם רואים עוד מדינה מתייחסת ככה לליגת המשנה שלה? הציניות והזלזול שקול ערך לסאנדיי ליג באנגליה, ערוץ הספורט זה סרטן לחובבי הכדורגל העולמי ובעיקר ישראלי, מגחיכים הכל והופכים את העיסוק בספורט לצהוב ומגעיל

הפכו לגוף מבדר ולא ספורטיבי/מקצועי.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה