• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליגת העל 2022/23 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
בית"ר יותר טובה מפ.ס.ז.. לא מבין איך אתם לא רואים את זה.
זה יהיה הניצחון הכי גדול ביקום של קבוצה ישראלית

הלוואי שההגנה הזאת של מכבי תל אביב תשחק נגדנו עוד שבועיים.
קנדיל, ייני ופיבן זה הגנה שבספק עושה פלייאוף עליון.

ירוק זה אני אמר:
הלוואי שההגנה הזאת של מכבי תל אביב תשחק נגדנו עוד שבועיים.
קנדיל, ייני ופיבן זה הגנה שבספק עושה פלייאוף עליון.
נגדנו גם ייני עושה דריבלים ברחבה שלנו כמו שנה שעברה ופיבן נראה כמו שחקן. המאטצאפ שלנו מולם מזעזע זה בכלל לא קשור מי יעלה שם. שנה שעברה הם נתנו לנו 3 עם שמיר, אלמוג וקוואס בהרכב

בלי קשר למאצ' אפ, גם בקדנציה הקודמת של איביץ' פיבן שיחק בלם ולא הגיעו מולם לשער.
זה לא משנה מי משחק אצלם בהגנה כל עוד איביץ' שם, הם ממעטים לספוג אם בכלל, כי לא בוחנים את הבלמים שלהם בכלל.

Apoc אמר:
בלי קשר למאצ' אפ, גם בקדנציה הקודמת של איביץ' פיבן שיחק בלם ולא הגיעו מולם לשער.
זה לא משנה מי משחק אצלם בהגנה כל עוד איביץ' שם, הם ממעטים לספוג אם בכלל, כי לא בוחנים את הבלמים שלהם בכלל.
שילוב של הרתעה, קבוצות שלא מעיזות וקו הגנה מאוד נמוך

לא חושב שזה רק הרתעה וקבוצות שלא מעיזות.
הרי רק כשהוא מאמן אותם זה ככה.
הוא פשוט יודע להעמיד קבוצה טקטית בהגנה כמו שאף מאמן בהיסטוריה של הליגה לא ידע.

אין מה להגיד הוא מאמן הגנה טוב. מקווה מאוד שיקחו לו את גלוך ואז יש לו סגל אפור יחסית

Apoc אמר:
ברור אני לא מוריד מהחלק של איביץ, הוא מאמן הגנה הכי טוב בהיסטוריה של הליגה לדעתי אבל יש חלק לחוסר תעוזה של הרבה קבוצות בליגה. ביתר למשל היום בכלל לא מנסים לעבור את החצי וזה ככה נגד הרבה קבוצות שהם משחקים נגדם. השנה גם יש להם באמת שוער מצויין אז גם כשמגיעים להזדמנויות הוא מציל אותם

עם כל זה עדיין יהיה להם הרבה יותר קשה נגד ב״ש או קבוצות ברמה של אשדוד. הם מוגבלים בשיטה שלהם ויש להם סגל לא מאוזן. זה יבוא בעוכריהם בהמשך

Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
ברור אני לא מוריד מהחלק של איביץ, הוא מאמן הגנה הכי טוב בהיסטוריה של הליגה לדעתי אבל יש חלק לחוסר תעוזה של הרבה קבוצות בליגה. ביתר למשל היום בכלל לא מנסים לעבור את החצי וזה ככה נגד הרבה קבוצות שהם משחקים נגדם. השנה גם יש להם באמת שוער מצויין אז גם כשמגיעים להזדמנויות הוא מציל אותם

לא מבין על מה אתה מתלונן אחי כאילו באמת ציפית שבית״ר יעשו היום משהו ? בית״ר זו קבוצת ליגה לאומית .
נגד ק״ש הם ספגו, ונגד אשדוד גם היו צריכים לספוג .
בסך הכל כן מגיעים מולם למצבים .
בוא נראה אותם מול ההתקפה שלנו ושל ב״ש, אני כבר אומר לך שהם יספגו.

אגב נתניה עם כל ההתלהבות עם פתיחה על הפרצוף לעונה, הם גם כן קבוצה לא משהו בכלל

Kozmo אמר:
אחלה שירה של אוהדי מכבי ת״א לבניון, אהבתי

מדהים, בכל מקום שהוא דרך בו שונאים אותו.
מזל שלמכבי פ"ת אין אוהדים.

עוד לא הצלחתי לגבש החלטה מי יותר חלשה, ריינה או ביתר

KevinDurant אמר:
במה מאור לוי טוב מרויזמן שמשחק בנס ציונה?

בכלום. רויזמן עדיף עליו. זה שחקן בסגנון שבש אוהבים להביא, לא אתפלא אם יהיה שם העונה.

אני ממש אוהב את השילוב איביץ' זהבי. איביץ' לא מטומטם, ובשלב מסויים בטח יספסל אותו, ואז יתחיל הכיף האמיתי. בינתיים גם יובאנוביץ' מתחיל לעשות קולות של מרמור

כרמליסט ירוק אמר:
אני ממש אוהב את השילוב איביץ' זהבי. איביץ' לא מטומטם, ובשלב מסויים בטח יספסל אותו, ואז יתחיל הכיף האמיתי. בינתיים גם יובאנוביץ' מתחיל לעשות קולות של מרמור

יובאנוביץ נפגע משמעותית מההגעה של זהבי .
הוא בקושי כובש .
מקווה שזהבי ישאר כמה שיותר בהרכב ושלאיביץ לא יהיה ביצים להוריד לספסל שחקן שמרוויח מיליון יורו בעונה .
כאלה מפגרים ששיחררו את פריצה אבל מי אנחנו שנתלונן .

GKagelmacher אמר:
KevinDurant אמר:
במה מאור לוי טוב מרויזמן שמשחק בנס ציונה?

בכלום. רויזמן עדיף עליו. זה שחקן בסגנון שבש אוהבים להביא, לא אתפלא אם יהיה שם העונה.

רויזמן שייך לגרמנים.

כרמליסט ירוק אמר:

איפה ראית?

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה