ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
נגדנו גם ייני עושה דריבלים ברחבה שלנו כמו שנה שעברה ופיבן נראה כמו שחקן. המאטצאפ שלנו מולם מזעזע זה בכלל לא קשור מי יעלה שם. שנה שעברה הם נתנו לנו 3 עם שמיר, אלמוג וקוואס בהרכבירוק זה אני אמר:הלוואי שההגנה הזאת של מכבי תל אביב תשחק נגדנו עוד שבועיים.
קנדיל, ייני ופיבן זה הגנה שבספק עושה פלייאוף עליון.
שילוב של הרתעה, קבוצות שלא מעיזות וקו הגנה מאוד נמוךApoc אמר:בלי קשר למאצ' אפ, גם בקדנציה הקודמת של איביץ' פיבן שיחק בלם ולא הגיעו מולם לשער.
זה לא משנה מי משחק אצלם בהגנה כל עוד איביץ' שם, הם ממעטים לספוג אם בכלל, כי לא בוחנים את הבלמים שלהם בכלל.
ברור אני לא מוריד מהחלק של איביץ, הוא מאמן הגנה הכי טוב בהיסטוריה של הליגה לדעתי אבל יש חלק לחוסר תעוזה של הרבה קבוצות בליגה. ביתר למשל היום בכלל לא מנסים לעבור את החצי וזה ככה נגד הרבה קבוצות שהם משחקים נגדם. השנה גם יש להם באמת שוער מצויין אז גם כשמגיעים להזדמנויות הוא מציל אותםApoc אמר:לא חושב שזה רק הרתעה וקבוצות שלא מעיזות.
הרי רק כשהוא מאמן אותם זה ככה.
הוא פשוט יודע להעמיד קבוצה טקטית בהגנה כמו שאף מאמן בהיסטוריה של הליגה לא ידע.
Shocking4U אמר:ברור אני לא מוריד מהחלק של איביץ, הוא מאמן הגנה הכי טוב בהיסטוריה של הליגה לדעתי אבל יש חלק לחוסר תעוזה של הרבה קבוצות בליגה. ביתר למשל היום בכלל לא מנסים לעבור את החצי וזה ככה נגד הרבה קבוצות שהם משחקים נגדם. השנה גם יש להם באמת שוער מצויין אז גם כשמגיעים להזדמנויות הוא מציל אותםApoc אמר:לא חושב שזה רק הרתעה וקבוצות שלא מעיזות.
הרי רק כשהוא מאמן אותם זה ככה.
הוא פשוט יודע להעמיד קבוצה טקטית בהגנה כמו שאף מאמן בהיסטוריה של הליגה לא ידע.
Kozmo אמר:אחלה שירה של אוהדי מכבי ת״א לבניון, אהבתי
KevinDurant אמר:במה מאור לוי טוב מרויזמן שמשחק בנס ציונה?
כרמליסט ירוק אמר:אני ממש אוהב את השילוב איביץ' זהבי. איביץ' לא מטומטם, ובשלב מסויים בטח יספסל אותו, ואז יתחיל הכיף האמיתי. בינתיים גם יובאנוביץ' מתחיל לעשות קולות של מרמור
GKagelmacher אמר:KevinDurant אמר:במה מאור לוי טוב מרויזמן שמשחק בנס ציונה?
בכלום. רויזמן עדיף עליו. זה שחקן בסגנון שבש אוהבים להביא, לא אתפלא אם יהיה שם העונה.
כרמליסט ירוק אמר:אני ממש אוהב את השילוב איביץ' זהבי. איביץ' לא מטומטם, ובשלב מסויים בטח יספסל אותו, ואז יתחיל הכיף האמיתי. בינתיים גם יובאנוביץ' מתחיל לעשות קולות של מרמור