• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליגת העל 2022/23 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
רק לא ברור לי למה המשחק לא הופסק.
אחרי 100 מופעי אבוקות הכרוז הודיע שהפרעה נוספת תגרום להפסקת המשחק, מה שכמובן לא הפריע ל"אוהדי" הפועל להתחיל במופע הכדורים.
זה חייב להפסק- הפסד טכני והורדת נקודות, אי אפשר לשחק ככה

הפועל ת״א זה המועדון הכי שכונה אחרי בית״ר לשתי הקבוצות אין זכות קיום.
אני שונא אותם מעבר לזה שהם לוזרים אי אפשר לשכוח את היריבות בימים של גוטמן. כל דרבי הם מקבלים לפחות 3 סתם קבוצה מיותרת מסכנים האוהדים הנורמליים שלהם. שירדו ליגה

אם אנחנו מקבלים את הבית של ב״ש בעונה שעברה אנחנו מתחרים עם ויאריאל על מקום ראשון

ריינה כל כך חלשה, אפילו הפועל ת"א השבורה יושבת עליהם כל המשחק. באמת שזה אחד ההפסדים הכי מביכים שלנו אי פעם.

לא מצליח להירגע מההפסד לריינה. לינון אליהו ומאור לוי אסור לשחק במכבי חיפה שוב.

תביאו את לאיוס זריז, שחקן אש מפוצץ בכישרון, לשים עליו עכשיו כמה שיבקשו כי בעוד חצי שנה שנה הסכום עליו יוכפל

Jerry אמר:
תביאו את לאיוס זריז, שחקן אש מפוצץ בכישרון, לשים עליו עכשיו כמה שיבקשו כי בעוד חצי שנה שנה הסכום עליו יוכפל
קראתי ראיון איתו שהוא אמר שהוא רוצה לשחק בהפועל תא או מכבי חיפה כי כל המשפחה שלו והכפר שלו אוהדים את הקבוצות האלה

Jerry אמר:

השאלה אם זה לא אושר דוידה 2. אחד שמצליח כשאף אחד לא מכיר אותו, אבל זו בעצם התקרה שלו.

Judokan אמר:
Jerry אמר:

השאלה אם זה לא אושר דוידה 2. אחד שמצליח כשאף אחד לא מכיר אותו, אבל זו בעצם התקרה שלו.
חפרתי הרבה על דוידה, שחקן בינוני עם כושר חלש שמשחק עם רגל אחת, לאיוס הרבה יותר מוכשר ומגוון ממנו הוא נראה כמו הדבר האמיתי. צריך לתת לו עוד זמן אבל להנחית אותו, קארצב וכנעאן זאת חתיכת אמירה לעתיד

השוק די ריק אם לא יהיו שחקנים כמו לאיוס נתחיל לשמוע על מועמדים כמו גיא בדש.

לא מחזיק מגיא בדש, הוא שחקן טוב אבל עצלן בלי אופי לעלות מהספסל ולהילחם על דקות, שיישאר איפה שהוא מזכיר לי את האזולאים

אם נמלא את הסגל בבינוניים כמו בדש נחזור לימי הבינוניות.

אני תמיד נקרע מצחוק איך שיחות בפורום מתדרדרות למקומות לא קשורים.

דיברו על לאיוס בכלל - איך הגעתם לנתח את גיא בדש כמועמד? זוד סתם זרק אותו כדוגמא למשהו לא טוב, בהקשר של לאיוס.

לאיוס פוטנציאל ועדיין צעיר. בדש בן 30 בקיץ ועונת השיא שלו זה משהו כמו 3 שערים וכמה בישולים. לא כל מה שנוצץ לחודש בשנה בהפועל ירושלים זה למכבי חיפה עם כל הכבוד

Judokan אמר:
אני תמיד נקרע מצחוק איך שיחות בפורום מתדרדרות למקומות לא קשורים.

דיברו על לאיוס בכלל - איך הגעתם לנתח את גיא בדש כמועמד? זוד סתם זרק אותו כדוגמא למשהו לא טוב, בהקשר של לאיוס.

נכון. סראשבקיר

איזה לירן סרדל זה לקבל צהוב תוך 2 דקות במשחק, ואז צהוב שני בדקה ה26. כפיים. מעניין אם הפעם אשדוד תצליח לנצח יריבה ב10 שחקנים במשך מחצית ויותר

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה