• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליגת העל 2022/23 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
dyarok אמר:
ממש נקי..
דריכה עם הפקקים קדימה.
צהוב קל חוץ מאשר אצל ניר לוין.

יושב שם עם צעיף של הפנאטיקס
לפחות שינסה להסתיר את זה

איזה תחת יש לצהבת. אנחנו במחצית כזאת כבר בפיגור 1-0 קל. לא יאמן איזה נאיביים סכנין

חזיזוש אמר:
dyarok אמר:
ממש נקי..
דריכה עם הפקקים קדימה.
צהוב קל חוץ מאשר אצל ניר לוין.

יושב שם עם צעיף של הפנאטיקס
לפחות שינסה להסתיר את זה
בשער שנפסל הוא עוד שנייה הוציא אדום למלמד על נגיעת יד

Shocking4U אמר:
איזה תחת יש לצהבת. אנחנו במחצית כזאת כבר בפיגור 1-0 קל. לא יאמן איזה נאיביים סכנין

הכישוף של איביץ' בנוהל

השופט בא היום עם שריקות מהבית. כל שריקה בצבע (צהוב)

ושוב אני אומר - האגדה על הגנות הברזל של איביץ' מצחיקה אותי. כל מה שצריך זה רק לכוון לשחק כדורגל וכל המחלות של ההגנה שלהם נחשפות.
הבעיה שלרוב הקבוצות לא היו מספיק ביצים לעשות את זה, ועכשיו הן ילמדו.

השופט פשוט מוכר את המשחק.

שחקן של הצהבת פשוט תופס את טאלב ומונע ממנו לקום מהרצפה והוא נותן למשחק להמשיך והצהבת כמעט נותנים גול

מה שכן אם הצהבת נותנים פה גול די ברור שזה יהיה בגלל טעות של טאלב. גם בסכנין הוא ימשיך למכור אותנו

Shocking4U אמר:
מה שכן אם הצהבת נותנים פה גול די ברור שזה יהיה בגלל טעות של טאלב. גם בסכנין הוא ימשיך למכור אותנו

מפסיד כל מאבק פיזי.
הזייה.

כאלב דווקא מעולה גם נגד בש היה מצוין לא מפתיע שכונה כמו סכנין מתאימה לו, וגרמניה נראים מזעזע, לא רואה אותם מוציאים יותר מדי נקודות עד המונדיאל יש להם משחקים קשים

צריך לעשות סקר מי יחזור לשחק יותר מוקדם
הבלם שהם הביאו או גאבר.

דרך אגב.
אם אני זוכר נכון, פסילת השער לא נכונה.
אם מלמד היה כובש היה צריך לפסול את השער, כיוון שלא הוא הכובש והנגיעה לא הביאה יתרון לסכנין (כי ייני נגח יחד איתו) אז השער חוקי.
עכשיו ימצאו את התירוץ למה הפסילה נכונה (כמו שאישרו להם שער בנבדל בסכנין לפני כמה עם ה bad play)

dyarok אמר:
דרך אגב.
אם אני זוכר נכון, פסילת השער לא נכונה.
אם מלמד היה כובש היה צריך לפסול את השער, כיוון שלא הוא הכובש והנגיעה לא הביאה יתרון לסכנין (כי ייני נגח יחד איתו) אז השער חוקי.
עכשיו ימצאו את התירוץ למה הפסילה נכונה (כמו שאישרו להם שער בנבדל בסכנין לפני כמה עם ה bad play)

כדי לפסול שער בגלל נגיעת יד לא מכוונת, הנגיעה צריכה להיות על ידי השחקן הכובש, או זה שמסר לו רק אם זה תרם מיידית לשער.
למרות זאת כמובן שפסלו והזבלים הצדיקו, שער שרוקאביצה כבש אצלנו לפני שנתיים נגד הפועל תא, כשנטע חטף כדור באמצע המגרש בכלל ושם באמצע המגרש הכדור קפץ לו ליד שהיתה מאחורי הגב.
הם משנים ומצדיקים את החוקים בהתאם.

בקצב הזה נראה שקורצקי לא מגיע למשחק נגדנו עוד שבוע וחצי

בית"ר עולה ל2-0 מול ק"ש עם שני שערים מהירים. ואפילו במשחק הזה ובמצב הזה אבוקסיס לא רואה לנכון לתת לנחמני דקות. מביכוש.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה