• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליגת העל 2022/23 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
היה עדיף לנו שב״ש יעופו מעשית כבר היום ויתרכזו רק במשחק נגד הצהבת

מקווה שמיכה יתן את משחק חייו ושבש יעשו לצהבת חיים קשים
יאללה דורה עם הלב

שמישהו יביא להם חיסון נגד כלבת כבר, אנשים דוחים, מעניין איך ממן מרגיש כשהוא כל משחק רואה את ההתפרעויות של החולה הזה

NOSFERATU ZODD אמר:
תמיר גלזר עם עוד אדום.
פשוט שחקנים מופרעים האחים גלזר.
לא ישחק נגדנו כי זה אדום שני. איזה טוב השם

Shocking4U אמר:
NOSFERATU ZODD אמר:
תמיר גלזר עם עוד אדום.

השחקנים ניצלו .
כשתמיר גלזר משחק יש סבירות גבוהה מאוד שאחד השחקנים של היריבה יפצע.
שחקן פשוט מזעזע.

Daniel123 אמר:
Shocking4U אמר:
NOSFERATU ZODD אמר:
תמיר גלזר עם עוד אדום.

השחקנים ניצלו .
כשתמיר גלזר משחק יש סבירות גבוהה מאוד שאחד השחקנים של היריבה יפצע.
שחקן פשוט מזעזע.

במילים אחרות, שחקן שרוני לוי בונה סביבו מערך

עוד לא ניצלנו מגל זר הקצב הפועל הולכים לערער על האדום וכמו שאנחנו מכירים את בית הדין יעשו הכל כדי לדפוק אותנו.
בן זונה קצב הוא יבוא לשבור לנו רגליים הגרמני המטונף הזה

וואלה ספורט עושים אלון מזרחי
FgUuHaKWIAEjj94

greenguy אמר:
עוד לא ניצלנו מגל זר הקצב הפועל הולכים לערער על האדום וכמו שאנחנו מכירים את בית הדין יעשו הכל כדי לדפוק אותנו.
בן זונה קצב הוא יבוא לשבור לנו רגליים הגרמני המטונף הזה

שיערערו עד מחרתיים, מעולם לא ביטלו פה הרחקה על אדום, לא משנה כמה האדום לא התרחש. הם תמיד קובעים שבית הדין הוא לא ערכאה לערעור על החלטות שופט ושיקול דעת שלו

onn אמר:
יש כיוון לבאר שבע היום?

לפי הווינר מכבי ת"א באים היום לטיול נגד מרמורק.

לדעתי ב"ש האפורה לא נופלת ממכבי ת"א, בוודאי בטרנר. ולהבדיל מאיתנו (בתקווה שנגמלנו) הם גם לא עושים במכנסיים כל פעם שהם רואים אותם, להפך, בעונה שעברה הם ניצחו אותם פעמיים ועוד פעם אחת בגביע בבלומפילד.
כן, ב"ש פייבוריטים היום לדעתי, ואני חושב שהגמלים לאחר התיקו המרשים בויאריאל(!) מגיעים השבוע במוד מלחמת עולם של הכל או כלום.

בגדול, כל עוד לא יוכיחו לי אחרת, אני לא מחזיק ממכבי ת"א גם אם ינצחו היום וכן, גם אם ייקחו אליפות בסופו של דבר. יש להם סגל סביר שבנוי על הברקות של גלוך, ומאמן מאוד שמרן שבונה את הקבוצה בצלמו ויעלה לכל משחק מעט מאתגר עם 3 בלמים ושני קשרים אחוריים.

ברור שבליגה הזאת זה יכול לעבוד כשמרבית הקבוצות הן נמושות לא מאומנות, וכשאנחנו וב"ש עם עומס באירופה, או כמובן שבשנים שגם אנחנו וב"ש נראים רע כמו שהיה בקדנציה הקודמת של איביץ'.
זה אפילו כמעט עבד נגדנו בסמי.
אבל מבחינת איכות? מכבי ת"א לגמרי לא שם, ובדיוק מהסיבות שציינתי הם בכל אחת מהעונות של איביץ' נכשלו באירופה.

עוד משהו, אני חושב שנצחון של ב"ש היום או אפילו תיקו מגעיל כמו שאיביץ תכנן מולנו בסמי, והביקורות על סגנון המשחק שלו שנשמעו לאחר ההפסד שלהם מולנו ומעט נרגעו אחרי שניצחו בדרבי, יחזרו הפעם בפול ווליום.

אם ב"ש מנצחים היום הם חזק במאבק, אבל אם הם מפסידים זה כבר פער שהם לא יסגרו.

אני עם הווינר. הצהבת אולי אפורים, אבל באר שבע של ברדה זה קבוצה בצלמו ודמותו של רוני לוי.
אפילו את ההברקות שהצהבת יכולים ליצור אין להם.

2-0 או 2-1 צהוב.

ב"ש חלשים, ההתקפה של הגרמנים שווה פה גול לפחות או יותר

הם יתנו לברר שבע לשלוט ויעקצו זה ברור זאת בשיטת משחק המגעילה של המאמן האפור שלהם נקווה שברדנ יבוא לעשות פרובוקציות ויקח רגל ונקודה לפחות
יאללה גמלים

מצד אחד ההגנה של הצהבת פח, אבל כשמסתכלים על טבלת הספיגות הם ספגו בסה"כ 3 שערים- 2 נגדינו ואחד בדקות הסיום נגד ק"ש.
כלומר איביץ משליט את סגנון המשחק שהוא אוהב וכשהם מבקיעים- הם גם מנצחים.
תיקו יהיה טוב לנו, גם ישאיר את ב"ש רחוק מהצמרת, ואת הצהבת במקומם הטבעי.

הצהבת נותנים גול ברבע שעה הראשונה. יגמר 2+ ומעלה לצהבת

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה