• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליגת העל 2022/23 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
וואלה אני בשוק
גם בחלומות לא האמנתי שהם יצליחו לא לנצח 9 שחקנים של הקבוצה הגרועה ביותר בליגה אצלם בבית

זה מתחיל להיראות כמו עוד עונה שאנחנו וב״ש נרוץ עד הסוף והם יתרסקו איפשהו באמצע הדרך למרות שעוד מוקדם לדעת.
צריך לראות מה יעשו שם בינואר הבעיה שגם השחקנים שהם הביאו להרכב כמו ביטון והבלם ההולנדי למשל לא מרשימים.
הם יצטרכו לעשות שם יותר מידי שינויים ולא יודע עד כמה זה יצליח להשפיע עוד העונה.
לקרדה רצינית אכלו עם זהבי לא חשבתי שיראה כל כך גרוע.

מישהו הטיל כישוף על השער של נס ציונה
הגנה כמו של צ'לסי בגמר 2012

אלוהים התחפש לגינזבורג היום

ברור לכם שאנחנו מפסידים עכשיו לביתר מחר נכון? עד עכשיו חשבתי שיגמר תיקו אבל עכשיו ברור לי שאספרייה וניקולסקו תופרים אותנו.

מבחינתי הם כבר לא רלוונטים לאליפות, זה לא רק האיבוד נקודות זאת היכולת החלשה שלהם

Shocking4U אמר:
ברור לכם שאנחנו מפסידים עכשיו לביתר מחר נכון? עד עכשיו חשבתי שיגמר תיקו אבל עכשיו ברור לי שאספרייה וניקולסקו תופרים אותנו.

אני גם חושב, אבל לפחות נישאר במקום הראשון.

כרמליסט ירוק אמר:
כמה שנים יש לזהבי בחוזה? זאת העקיצה הכי גדולה בתולדות הכדורגל הישראלי

עד סוף עונה הבאה לפי מה שפורסם
וכן זה היה ברור עוד ברגע שחתם שזו העקיצה הגדולה בהיסטוריה
לקח אותם על הרגש ועקץ כמו נפתלי בנט ראש ממשלה עם שישה מנדטים בלי לראות בעיניים
גם איביץ' יכול להיות עקיצה השנייה בגודלה בהיסטוריה, גם חוזה לשנתיים עם מיליון יורו נטו לעונה

ראיתםאת הראיון הזה של זהבי? האשים את יובאנוביץ' בתיקו הזה ואמר שהוא לא מקבל מצבים טובים, איזה איש מביך, תענוג לראות את הנפילה שלו

Jerry אמר:
ראיתםאת הראיון הזה של זהבי? האשים את יובאנוביץ' בתיקו הזה ואמר שהוא לא מקבל מצבים טובים, איזה איש מביך, תענוג לראות את הנפילה שלו

לא, יש קישור איפשהו?

גם זהבי וגם פרץ גרועים. כמה זה שכר שנתי ביחד?
גם ביטון אוברייטד. תמיד היה.
יוני בכלל חזר שמן. התאחדותצהובים

הביקורות פה על מכבי ת"א מוגזמות. בסה"כ הם מראים שגם הם אנושיים וגם להם קשה המעבר בין אירופה לליגה.
קשה לאהוד את פסז בשלישי ולרצות לנצח את בש בטרנר בשני. כמעט בלתי אפשרי לאהוד את בנפיקה ברביעי ולחזור לגינצבורג וברקוביץ' בשבת.
המבחן שלהם יהיה כשהם יסיימו את אירופה.

Jerry אמר:

אשכרה לקח לי כמה שניות לעכל מה הוא בעצם אומר...
אם מישהו יפמפם את זה באתרים, זה עוד טריגר לפיצוץ בחדר ההלבשה שם..

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה