ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
הוא לא יעזובApoc אמר:בוואלה טוענים שהמשחק האחרון של איביץ' יהיה נגד ק"ש ולא המשחק היום
Shocking4U אמר:הוא לא יעזובApoc אמר:בוואלה טוענים שהמשחק האחרון של איביץ' יהיה נגד ק"ש ולא המשחק היום
Shocking4U אמר:זה לא רק המשחק הזה. זה כל המשחקים מולם. הם כבשו מולם שער אחד ב11 מפגשי ליגה האחרונים.Apoc אמר:כי הם כבשו מולם שער אחרי כמה שניות אז הם לא יתבנקרו
גם אנחנו הגענו למצב טוב נגד חדרה בהתחלה ושרי פספס בקצת ואז ישבנו עליהם 74 דקות עד השער של פיירו
בכל מקרה לא מעניין אותי מה הם עושים נגד הקבוצות הקטנות של הליגה (שכולן מבחינתי ברמה של ליגה לאומית ורואים את זה במשחקי הגביע).
כל עוד אנחנו עושים את העבודה שלנו הכל בסדר.
אין לנו תירוץ של אירופה כמו שהיה עם הפועל ירושלים ובני ריינה.
אני אומר לך, מועדון מטונף.Apoc אמר:Shocking4U אמר:זה לא רק המשחק הזה. זה כל המשחקים מולם. הם כבשו מולם שער אחד ב11 מפגשי ליגה האחרונים.Apoc אמר:כי הם כבשו מולם שער אחרי כמה שניות אז הם לא יתבנקרו
גם אנחנו הגענו למצב טוב נגד חדרה בהתחלה ושרי פספס בקצת ואז ישבנו עליהם 74 דקות עד השער של פיירו
בכל מקרה לא מעניין אותי מה הם עושים נגד הקבוצות הקטנות של הליגה (שכולן מבחינתי ברמה של ליגה לאומית ורואים את זה במשחקי הגביע).
כל עוד אנחנו עושים את העבודה שלנו הכל בסדר.
אין לנו תירוץ של אירופה כמו שהיה עם הפועל ירושלים ובני ריינה.
לוקח חזרה את מה שאמרתי על חדרה, הם אשכרה אחרי 15 מחזורים ספגו את רוב השערים שלהם ב2 משחקים נגד מכבי ת"א. לא זוכר דבר כזה.
Shocking4U אמר:אני אומר לך, מועדון מטונף.Apoc אמר:Shocking4U אמר:זה לא רק המשחק הזה. זה כל המשחקים מולם. הם כבשו מולם שער אחד ב11 מפגשי ליגה האחרונים.
לוקח חזרה את מה שאמרתי על חדרה, הם אשכרה אחרי 15 מחזורים ספגו את רוב השערים שלהם ב2 משחקים נגד מכבי ת"א. לא זוכר דבר כזה.
ולגבי איביץ אני עדיין לא חושב שזה אמיתי. רוב הדיווחים על זה מבוססים על הכתבי חצר של הצהבת ומרגיש לי שיש פה איזה אינטרס לדחוף.
לא אמרתי שזה לא אותנטי אבל זה גם יכול להיות הדלפה מכוונת עם אינטרס. למשל בקיץ כל האתרים יישרו קו שאיביץ מתרחק מהצהבת ויש לו הצעה מקבוצה אחרת ובדיעבד בוא נגיד שיצא שזה היה תדרוך מ״סביבת איביץ״ כי הוא רצה שישדרגו את השכר לאנשי צוות שלו במו״מ. כמו שבכר יודע להשתמש בתקשורת כדי להשיג מה שהוא רוצה אז ככה גם איביץ.Apoc אמר:Shocking4U אמר:אני אומר לך, מועדון מטונף.Apoc אמר:לוקח חזרה את מה שאמרתי על חדרה, הם אשכרה אחרי 15 מחזורים ספגו את רוב השערים שלהם ב2 משחקים נגד מכבי ת"א. לא זוכר דבר כזה.
ולגבי איביץ אני עדיין לא חושב שזה אמיתי. רוב הדיווחים על זה מבוססים על הכתבי חצר של הצהבת ומרגיש לי שיש פה איזה אינטרס לדחוף.
לא נכון. הדיווח הראשוני היה של גידי ליפקין שבכלל לא ידע שאיביץ' מחזיק בהצעה, ורק גילה שת"א מחפשת מאמן זר.
עכשיו כבר יש דיווחים ברוסיה שלא מסתמכים על התקשורת שלנו אז בכלל לא רלוונטי, אבל בכללי כשכל האתרים מיישרים קו זה בדר"כ משהו אותנטי.
Shocking4U אמר:לא אמרתי שזה לא אותנטי אבל זה גם יכול להיות הדלפה מכוונת עם אינטרס. למשל בקיץ כל האתרים יישרו קו שאיביץ מתרחק מהצהבת ויש לו הצעה מקבוצה אחרת ובדיעבד בוא נגיד שיצא שזה היה תדרוך מ״סביבת איביץ״ כי הוא רצה שישדרגו את השכר לאנשי צוות שלו במו״מ. כמו שבכר יודע להשתמש בתקשורת כדי להשיג מה שהוא רוצה אז ככה גם איביץ.Apoc אמר:Shocking4U אמר:אני אומר לך, מועדון מטונף.
לא נכון. הדיווח הראשוני היה של גידי ליפקין שבכלל לא ידע שאיביץ' מחזיק בהצעה, ורק גילה שת"א מחפשת מאמן זר.
עכשיו כבר יש דיווחים ברוסיה שלא מסתמכים על התקשורת שלנו אז בכלל לא רלוונטי, אבל בכללי כשכל האתרים מיישרים קו זה בדר"כ משהו אותנטי.
רוצה שדרוג בחוזה, רוצה אשראי להעיף שחקנים שהמערכת רוצה בעיקרם, רוצה שיצחקי ילך. יש הרבה סיבות פוטנציאליות.Apoc אמר:Shocking4U אמר:לא אמרתי שזה לא אותנטי אבל זה גם יכול להיות הדלפה מכוונת עם אינטרס. למשל בקיץ כל האתרים יישרו קו שאיביץ מתרחק מהצהבת ויש לו הצעה מקבוצה אחרת ובדיעבד בוא נגיד שיצא שזה היה תדרוך מ״סביבת איביץ״ כי הוא רצה שישדרגו את השכר לאנשי צוות שלו במו״מ. כמו שבכר יודע להשתמש בתקשורת כדי להשיג מה שהוא רוצה אז ככה גם איביץ.Apoc אמר:לא נכון. הדיווח הראשוני היה של גידי ליפקין שבכלל לא ידע שאיביץ' מחזיק בהצעה, ורק גילה שת"א מחפשת מאמן זר.
הדלפה מכוונת לא הייתה מגיעה בצורה הזו שליפקין לא יודע בכלל שמדובר בהצעה ורק אחר כך זה יוצא החוצה.
ובכל מקרה כשאתה חושב על זה אין פה באמת אינטרס פוטנציאלי. זה לא יכול להיות ספין, מה הקטע? הוא ידרוש כסף מגולדהאר שגם ככה מפזר כל חלון מיליונים? זה מגוחך.
Shocking4U אמר:רוצה שדרוג בחוזה, רוצה אשראי להעיף שחקנים שהמערכת רוצה בעיקרם, רוצה שיצחקי ילך. יש הרבה סיבות פוטנציאליות.Apoc אמר:Shocking4U אמר:לא אמרתי שזה לא אותנטי אבל זה גם יכול להיות הדלפה מכוונת עם אינטרס. למשל בקיץ כל האתרים יישרו קו שאיביץ מתרחק מהצהבת ויש לו הצעה מקבוצה אחרת ובדיעבד בוא נגיד שיצא שזה היה תדרוך מ״סביבת איביץ״ כי הוא רצה שישדרגו את השכר לאנשי צוות שלו במו״מ. כמו שבכר יודע להשתמש בתקשורת כדי להשיג מה שהוא רוצה אז ככה גם איביץ.
הדלפה מכוונת לא הייתה מגיעה בצורה הזו שליפקין לא יודע בכלל שמדובר בהצעה ורק אחר כך זה יוצא החוצה.
ובכל מקרה כשאתה חושב על זה אין פה באמת אינטרס פוטנציאלי. זה לא יכול להיות ספין, מה הקטע? הוא ידרוש כסף מגולדהאר שגם ככה מפזר כל חלון מיליונים? זה מגוחך.