Apoc יו״ר הבורד 31/12/22 #2,361 יש לבית"ר אופציה להאריך את החוזים של שניהם בעוד עונה, עד סוף יוני 2024
Shocking4U מנהל הבורד איש צוות 31/12/22 #2,364 ליענקלה יש מערכת יחסים טובה עם אברמוב. זה לא ימי חוגג/אלונה
L lemmacantor פסל מחוץ לאיצטדיון 31/12/22 #2,365 https://twitter.com/CroatiaFooty/status/1609223989087412230
Shocking4U מנהל הבורד איש צוות 31/12/22 #2,367 יונתן כהן עם החמצות של בית סוהר אבל הצהבת נראים טוב מאוד התקפית
Smile מנהל הבורד איש צוות 31/12/22 #2,368 SaTla אמר: בית"ר מקום חמישי בליגת העל. לחץ להרחבה... 3 נצחונות מתוך 4 משחקים והם ממועמדת לירידה קופצים לפלייאוף עליון. מראה כמה חלשה הליגה.
SaTla אמר: בית"ר מקום חמישי בליגת העל. לחץ להרחבה... 3 נצחונות מתוך 4 משחקים והם ממועמדת לירידה קופצים לפלייאוף עליון. מראה כמה חלשה הליגה.
J Jerry מכונת תארים 31/12/22 #2,369 בואנה יש משחק שחבשי לא עם תחבושת על הראש או על כל הירך? מה עובר עליו
Shocking4U מנהל הבורד איש צוות 31/12/22 #2,370 הצהבת עם 9 מצבים ב9 דקות, עולים להתקפה עם הצטרפות של 7/8 שחקנים לרחבה מול 4 של ק״ש. הגול עניין של זמן. הצהבת נראים טוב מאוד התקפית
הצהבת עם 9 מצבים ב9 דקות, עולים להתקפה עם הצטרפות של 7/8 שחקנים לרחבה מול 4 של ק״ש. הגול עניין של זמן. הצהבת נראים טוב מאוד התקפית
J Jerry מכונת תארים 31/12/22 #2,371 אוי מוזי בעיטה של ילדה קטנה, לא מבין למה הוא עדיין לא עשה הסבה למגן אין לו עתיד בהתקפה כמגן יש לו פוטנציאל טוב
אוי מוזי בעיטה של ילדה קטנה, לא מבין למה הוא עדיין לא עשה הסבה למגן אין לו עתיד בהתקפה כמגן יש לו פוטנציאל טוב
י ירוק זה אני שחקן העונה 31/12/22 #2,372 מכבי תל אביב של איביץ העונה תמיד פותחת חזק, גם בלחץ וגם במצבים, אבל אחרי 10 דקות נרגעת. אם הם היו משחקים מול קבוצה קצת יותר רצינית מק"ש, הייתי אומר שהם בוודאות מאבדים נקודות, כי הם משחקים בלי השחקן הכי חשוב שלהם- סבוריט.
מכבי תל אביב של איביץ העונה תמיד פותחת חזק, גם בלחץ וגם במצבים, אבל אחרי 10 דקות נרגעת. אם הם היו משחקים מול קבוצה קצת יותר רצינית מק"ש, הייתי אומר שהם בוודאות מאבדים נקודות, כי הם משחקים בלי השחקן הכי חשוב שלהם- סבוריט.
י ירוק זה אני שחקן העונה 31/12/22 #2,378 גם אם הם ינצחו קל זה בטוח לא יהיה. הם בלי סבוריט שהוא השחקן הכי חשוב שלהם, ובלי חוזז שיעזור לשופט לשרוק להם פנדל מומצא.
גם אם הם ינצחו קל זה בטוח לא יהיה. הם בלי סבוריט שהוא השחקן הכי חשוב שלהם, ובלי חוזז שיעזור לשופט לשרוק להם פנדל מומצא.
Shocking4U מנהל הבורד איש צוות 31/12/22 #2,379 גבולי לדעתי (אם היה פנדל או לא). מצד אחד נתנו פנדל על דבר מאוד דומה במונדיאל וזה חד משמעית מונע מזהבי להגיע לכדור אבל מצד שני איפה הוא אמור לשים את את היד?
גבולי לדעתי (אם היה פנדל או לא). מצד אחד נתנו פנדל על דבר מאוד דומה במונדיאל וזה חד משמעית מונע מזהבי להגיע לכדור אבל מצד שני איפה הוא אמור לשים את את היד?
Apoc יו״ר הבורד 31/12/22 #2,380 התנאים שצריכים להתקיים כדי שק"ש לא תפסיד פה זה שהם לא יקבלו אדום ולא ישברו מנטלית אחרי שער השוויון הצהוב במחצית השנייה.
התנאים שצריכים להתקיים כדי שק"ש לא תפסיד פה זה שהם לא יקבלו אדום ולא ישברו מנטלית אחרי שער השוויון הצהוב במחצית השנייה.