• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליגת העל 2022/23 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
KevinDurant אמר:
Daniel123 אמר:
כל השלישייה שלהם גורדנה, שמיר ואליאס שחקנים בינוניים מאוד אם אלברמן היה מביא אותם היינו ישר קופצים.
אף אחד מהם לא הייתי לוקח למכבי חיפה .
מל ששמיר לא הגיע בסוף שחקן חלש מאוד.
אם נטע לביא היה משחק המשחק היה שונה לחלוטין, האמצע שלנו לא היה קיים אתמול.
אפשר לקבל אחד מהם בסגל (לדעתי אליאס השחקן הכי טוב ועם הפוטנציאל הכי גבוה מכולם) ובסה''כ בן 23 וגם לא היה יקר

לא תודה.
שחקנים עם אופי כזה לא הייתי רוצה לראות בקבוצה שלי.
גועל.

Daniel123 אמר:
KevinDurant אמר:
Daniel123 אמר:
כל השלישייה שלהם גורדנה, שמיר ואליאס שחקנים בינוניים מאוד אם אלברמן היה מביא אותם היינו ישר קופצים.
אף אחד מהם לא הייתי לוקח למכבי חיפה .
מל ששמיר לא הגיע בסוף שחקן חלש מאוד.
אם נטע לביא היה משחק המשחק היה שונה לחלוטין, האמצע שלנו לא היה קיים אתמול.
אפשר לקבל אחד מהם בסגל (לדעתי אליאס השחקן הכי טוב ועם הפוטנציאל הכי גבוה מכולם) ובסה''כ בן 23 וגם לא היה יקר

לא תודה.
גועל.
מה אני אגיד לך, פאני, חזיזה ואצילי מלח הארץ, ל''ו צדיקים

KevinDurant אמר:
Daniel123 אמר:
KevinDurant אמר:

לא תודה.
גועל.
מה אני אגיד לך, פאני, חזיזה ואצילי מלח הארץ, ל''ו צדיקים

לא קשור לל"ו צדיקים, אליאס פרובוקטור מסריח ונגד על גבול האלים. תפור נפלא לאופי שבאר שבע מחפשת.

כל אחד משמיר, אליאס וגורדנה היה יכול להשתלב פה כשחקן ספסל לקישור. ככה לא היינו מוצאים את עצמו עם מאור לוי מקבל דקות

Shocking4U אמר:
כל אחד משמיר, אליאס וגורדנה היה יכול להשתלב פה כשחקן ספסל לקישור. ככה לא היינו מוצאים את עצמו עם מאור לוי מקבל דקות

מחזק. חבל ששמיר לא פה.

פונה פה לאנשים הטובים של הפורום ובעיקרם למשתמש הידוע בתור חזי בתזכורת לא לפרסם דברי נאחס אם וכאשר תהיה סיטואציה המזמינה פרסום חומר מסוג זה.

Apoc אמר:
פונה פה לאנשים הטובים של הפורום ובעיקרם למשתמש הידוע בתור חזי בתזכורת לא לפרסם דברי נאחס אם וכאשר תהיה סיטואציה המזמינה פרסום חומר מסוג זה.
הודעה טובה

Apoc אמר:
היום ניצחון פרידה קליל של איביץ. הם הולכים לעשות בסכנין נכבה שנייה

Apoc אמר:

.

אייטור קראנקה כנראה המאמן הבא של הצהובים. עוזר לשעבר של מוריניו בריאל, העלה את מילדסבורו לפרמיירליג ואימן גם בצ׳מפיונשיפ בכמה קבוצות ולאחרונה בלה ליגה ובליגה הספרדית השנייה את גרנאדה.

Apoc אמר:
נאחל לו שכישלונו ישכיח את איביץ'

הוא גם מאמן הגנתי.

אגב איביץ הוא מקבל כרגע שריקות בוז בבלומפילד

נכשל בפרמייר ליג עם הסגל הזה
https://en.wikipedia.org/wiki/2016%E2%80%9317_Middlesbrough_F.C._season

פוטר במרץ.

לדעתי זה לא סגל ששווה ירידה.

lemmacantor אמר:
נכשל בפרמייר ליג עם הסגל הזה
https://en.wikipedia.org/wiki/2016%E2%80%9317_Middlesbrough_F.C._season

פוטר במרץ.

לדעתי זה לא סגל ששווה ירידה.
מצד שני גם העלה אותם לפרמייר ליג

נקווה שיהיה מולנסטיין ולא ארטטה

העלה בעונתו השלישית נדמה לי. הוא היה די סתמי באנגליה.

Shocking4U אמר:
אייטור קראנקה כנראה המאמן הבא של הצהובים. עוזר לשעבר של מוריניו בריאל, העלה את מילדסבורו לפרמיירליג ואימן גם בצ׳מפיונשיפ בכמה קבוצות ולאחרונה בלה ליגה ובליגה הספרדית השנייה את גרנאדה.

עם כזה רזומה הוא בטח ישדוד מהקנדי לפחות 600 לעונה

החלטה מבריקה לפטר את סילבס בשביל רפואה שיודע רק לצעוק על שחקנים. סכנין נראים פתטיים בטירוף

הקלות שבה הצהבת מגיעים למצבים מחרפנת אותי. הם הולכים עוד פעם לסיים משחק עם איזה 30 איומים. כל התקפה שלהם זה איום למסגרת כמעט.

מתי טאלב מודיע שהוא פורש מכדורגל? מה זה השחקן הזה? ביזיון

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה