ירוק זה אני
שחקן העונה
האדום של לוקאסן מעולה לנו.
זה אומר שהם בודאות עולים מולנו עם 2 בלמים בינוניים.
זה אומר שהם בודאות עולים מולנו עם 2 בלמים בינוניים.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Green991 אמר:אין מה לעשות נגד כזה שחקן כלכך רק לקוות שאיזו קבוצה תבוא ותיקח אותו כמה שיותר מהר.
זה שחקן שלדעתי הולך לעשות קריירה יותר טובה משל בניון. בלי צחוק.
ואה כן, ביתר מפסידה פה 2-1 או 3-1 זה לא משנה. האדום דפק אותם.
Jerry אמר:שועה מדהים, מחזיר אותו אתמול אם יש אפשרות כזאת, בשביל שחקן על כמוהו שווה לעשות התאמות
מסי?lemmacantor אמר:Jerry אמר:שועה מדהים, מחזיר אותו אתמול אם יש אפשרות כזאת, בשביל שחקן על כמוהו שווה לעשות התאמות
לא שווה. בכדורגל של היום שחקנים עושים התאמות למאמנים נורמליים. לא צריך שחקנים שלא עושים הגנה, לא לוחצים ובכלל חסרי כל משמעות ללא כדור.
Jerry אמר:שועה מדהים, מחזיר אותו אתמול אם יש אפשרות כזאת, בשביל שחקן על כמוהו שווה לעשות התאמות
Smurk אמר:הוא מסוג השחקנים גדולים שזוכים לשמירות אישיות. חייב שחקן שידבק לו לתחת ויציק לו
בחייאת דינק שים אותו במקום פיירו שגם ככה לא תורם כלום ושום דבר וקיבלת עוד גאון כדורגל בקבוצה שעמוסה בכישרון. הוא יקפיץ את המספרים של דוד ואצילי בעוד 5-10 שערים קלGreen991 אמר:Jerry אמר:שועה מדהים, מחזיר אותו אתמול אם יש אפשרות כזאת, בשביל שחקן על כמוהו שווה לעשות התאמות
מה כלכך מדהים?
אני רואה את ערן לוי 2.0 רק בפחות משקל
יהיה שחקן לגיטימי בליגת העל שיעשה צרות לגדולות וזהו.
Jerry אמר:מסי?lemmacantor אמר:Jerry אמר:שועה מדהים, מחזיר אותו אתמול אם יש אפשרות כזאת, בשביל שחקן על כמוהו שווה לעשות התאמות
לא שווה. בכדורגל של היום שחקנים עושים התאמות למאמנים נורמליים. לא צריך שחקנים שלא עושים הגנה, לא לוחצים ובכלל חסרי כל משמעות ללא כדור.
שועה פירק את ב"ש והיום מפרק את גרמניה, אני צריך שחקן כזה לא משנה מה
שרי לא נכנס למאבק פיזי מאז 2021 ואני לא רואה שהוא מפריע לנו, גם גלוך שחקן רך מאוד, מיכה ואל תגרום לי להתחיל עם דוגמאות משאר העולם. עזוב שטויות. שועה שחקן גדול שסופסוף מתפוצץ, שים אותו בעמדה של פיירו ויש לנו התקפה פסיכית וסופר איכותיתlemmacantor אמר:Jerry אמר:מסי?lemmacantor אמר:לא שווה. בכדורגל של היום שחקנים עושים התאמות למאמנים נורמליים. לא צריך שחקנים שלא עושים הגנה, לא לוחצים ובכלל חסרי כל משמעות ללא כדור.
לנו לא חסר שחקנים שמפרקים יריבות. גם בצ'מפיונס. לא הייתי רוצה שנהיה פ.ס.ז', שם לא יכול לעבוד אף מאמן שיטתי. שועה זה שחקן למורי ספורט.
Jerry אמר:שרי לא נכנס למאבק פיזי מאז 2021 ואני לא רואה שהוא מפריע לנו, גם גלוך שחקן רך מאוד, מיכה ואל תגרום לי להתחיל עם דוגמאות משאר העולם. עזוב שטויות. שועה שחקן גדול שסופסוף מתפוצץ, שים אותו בעמדה של פיירו ויש לנו התקפה פסיכית וסופר איכותיתlemmacantor אמר:Jerry אמר:מסי?
לנו לא חסר שחקנים שמפרקים יריבות. גם בצ'מפיונס. לא הייתי רוצה שנהיה פ.ס.ז', שם לא יכול לעבוד אף מאמן שיטתי. שועה זה שחקן למורי ספורט.
Smile אמר:אם היינו מקבלים על דבר כזה אדום + פנדל הייתם הופכים פה שולחנות.
אבל מה אכפת לי, שירחיקו גם את גלוך
Shocking4U אמר:מתי אלברמן ובכר נותנים את הדין על אורי דהן
איזה יצור בחיי