• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליגת העל 2022/23 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חכה העונה רק באמצע שלה
סילבס עוד יכול להספיק להיות מפוטר מהפועל ת"א ולעבור לסכנין שוב במקומו של רפואה שיפוטר בהמשךת
זה כולם שרון מימר מבחינתי, לא הרוויחו את הזכות שנקרא להם בשם ספציפי

בירקי אמר:
לא הבנתי, מצב הרכש שלנו כזה טוב שעברנו להתעסק בהם? להתחיל לספר לכם כמה עזיבה של נטע אותנו פי מאה משמעותית מאשר גלוך אותם? כי את גלוך יש להם את גבי/ פראפה ואולי חמודי. אני מחליף את הקשר האחורי הכי טוב שלי בפאקינג גוני נאור/ זרגרי

לך יש בהרכב את עלי מוחמד ואבו פאני, שהם לפחות שניים מ5 השחקנים הטובים בעמדה הזו בליגה. אז קצת פרופורוציה.

אצלם במקום גלוך שהוא השחקן הכי טוב שלהם העונה, הולך להיכנס שחקן שחלש ממנו בשתי רמות להרכב, בין אם זה גויאגון או קניקובסקי.

הם נחלשים הרבה יותר מאיתנו בעקבות העזיבה הזו

זה בעיקר שאנחנו מדברים פה עליהם כי זה שרשור של שאר הליגה ועל העברות של מכבי חיפה נדבר בנושא העברות

זה נראה שהיה נבדל קטנטן בשער של ב"ש
אבל אני שמח שהולכים עם ההתקפה במקרים גבוליים כאלה

Apoc אמר:
זה נראה שהיה נבדל קטנטן בשער של ב"ש
אבל אני שמח שהולכים עם ההתקפה במקרים גבוליים כאלה
אחת ממלכודות הנבדל הגרועות שיצא לי לראות. מה שכארם ג׳אבר עושה שם זה באמת משהו שלא רואים כל יום

אני מאוד אוהב את אביב אברהם. אפילו ליענקלך זה מתאים. מסיים חוזה השנה.

בשקט בשקט מתחיל להתברר שהרצף שלנו מאז החזרה מהפגרה מרשים ולא דבר של מה בכך. לא מדבר כרגע על לפני הפגרה שזה בכלל.
נכון, היכולת לא הייתה מרשימה כמו שאנחנו מצפים לראות ממכבי, אבל היו נצחונות על קבוצות לא רעות שעושות בעיות ובאות להילחם.

Kozmo אמר:
בשקט בשקט מתחיל להתברר שהרצף שלנו מאז החזרה מהפגרה מרשים ולא דבר של מה בכך. לא מדבר כרגע על לפני הפגרה שזה בכלל.
נכון, היכולת לא הייתה מרשימה כמו שאנחנו מצפים לראות ממכבי, אבל היו נצחונות על קבוצות לא רעות שעושות בעיות ובאות להילחם.

מה שמשנה זה לא רצפים כאלה ואחרים זה מה שהטבלה תראה בסוף
רצף של 11 זה מרשים אבל גם של 10 אצל מכבי ת"א בעונה של וואן לוון זה מרשים וזה לא היה שווה כלום בסוף וגם לא אמר הרבה על הקבוצה
זה בעיקר אומר על החולשה של הליגה

מציע לא להגרר לחלוקה של סופרלטיבים לפני שהעונה נגמרת ואנחנו רואים מה השגנו בה

Kozmo אמר:

צריכים להיות אמיתיים עם עצמנו, רוב הזמן לא היינו טובים, ואחרי פגרת המונדיאל בכלל אנחנו על הפנים.

הכל יכול להעלם תוך שניה כאילו לא עשינו כלום. זה עוד מוקדם מדי לקבוע דברים.

גנדלמן שחקן כבד ואיטי להחריד. יש לו נתונים פיזיים לא רעים אבל אין לו שום תפקיד מוגדר ואין לו מקום כרגע באף קבוצת צמרת.

גנדלמן שחקן של איבודי כדור קריטים ומיותרים בקבוצה גדולה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה