• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליגת העל 2022/23 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
הקהל המפגר של הפועל מכניס את הצהבת למשחק ועוצר את המומנטום של הפועל סטייל אנחנו מול יובה

Shocking4U אמר:
יותר מזל משכל יש לנו.

מצד אחד נכון מצד שני אפילו עוד יותר מבאס שכל מה שהיית צריך כדי להגדיל את הפער מהעמלקים זה לנצח את הקבוצה הכי גרועה בליגה

העיקר אלה הפסידו נקודות, בכר חייב להחזיר את הקבוצה לכושר נורמלי

ירוק זה אני אמר:
איך אוכלים את המחזור הזה?
מאכזב. אתה חייב לנצח את ריינה ואז יכולת להגדיל בחזרה את הפער ל7.

דבר ראשון חבל שלא ניצלנו, זה היה יכול להיות מכת מוות אחרי שהם ניצחו אותנו במחזור האחרון

דבר שני כל עוד היכולת של ה20 מחזורים אחרונים שלנו ממשיכה אני מרגיש שעוד נאבד את זה לעצמנו אם נצטרך

יאללה נרגעתם? הגרמנים קבוצה חלשה עם מאמן חלש, אנחנו יותר טובים מהם רק צריך שהאנרגיות יחזרו כבר לשחקנים ויהיה בסדר

אנחנו חייבים את הפועל בפליאוף איכשהו. כרגע זה רחוק אבל מי יודע אם יחברו שני ניצחונות ברצף הם בתמונה

ישש..
זה איבוד נקודות כל כך מוראלי. הם ממש בעטו וולה בדלי.
מאוד מזכיר את הבעיטות לדלי שלנו בעונה של בלבול. קשה להיות בצד הרודף, המדרף בפן הפסיכולוגי מאתגר לא פחות מהאתגר הפיזי להשיג את הנקודות.

גניבת דעת להגיד חבל שלא ניצלנו.. תאמינו לי שהתיקו שלנו היום משפיע עליהם במודע או לא

Jerry אמר:
יאללה נרגעתם? הגרמנים קבוצה חלשה עם מאמן חלש, אנחנו יותר טובים מהם רק צריך שהאנרגיות יחזרו כבר לשחקנים ויהיה בסדר
שבוע שעבר חטפת 3 בבלומפילד בואך 4-5

Smurk אמר:
אנחנו חייבים את הפועל בפליאוף איכשהו. כרגע זה רחוק אבל מי יודע אם יחברו שני ניצחונות ברצף הם בתמונה
אנחנו צריכים את סכנין והפועל בפלייאוף

נקבל את הפועל חיפה והפועל ירושלים

חבל על מי שמת. כשאנחנו בשיא הכושר ומשחקים את הכדורגל האמיתי שלנו, אף אחד לא יכול עלינו. המשוואה מאוד פשוטה.
לא נחזור ליכולת שיא תהיה בעיה.

Jerry אמר:
בואו נקווה שגם נחזור לסגל המלא שלנו כמה שיותר מהר

Jerry אמר:
אם הקבוצה שלהם חלשה מה זה אומר עלייך כשהם עשו ממך שק חבטות שבוע שעבר

Jerry אמר:

הם לא קבוצה חלשה, ובקשר למאמן גם אני לא התרשמתי עד עכשיו.

מה שכן, ברגע שגלוך עזב הם בבעיה בכל מה שקשור ליצר מצבים. נשארו רק עם גויאגון בעניין הזה, ושהוא תופס יום חלש כמו היום, אין להם פתרונות יצירתיים.

יונתן כהן עם איזה 600 אלף יורו משכורת לא רואה דקה

בלי בלוף הם קבוצה תחתית

במקום להיות עם פער 7 אנחנו אותו פער זה מאוד עצוב ועוד מול פאקינג ריינה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה