ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אם הם מביאים את כנעאן לפחות יחסך ממך התגובות שלי עליוApoc אמר:החלון עדיין פתוח עבורם וצריך לראות אם הם יביאו משהו ב4 ימים הקרובים
lemmacantor אמר:חבל על מי שמת. כשאנחנו בשיא הכושר ומשחקים את הכדורגל האמיתי שלנו, אף אחד לא יכול עלינו. המשוואה מאוד פשוטה.
לא נחזור ליכולת שיא תהיה בעיה.
שמע בהתחשב בזה שהשחקן שאני לא מפסיק לדבר עליו כבר שנתיים ואומר שהוא חייב להגיע לכאן אז כן.Apoc אמר:אתה תעבור ללהגיב שנתיים שלוש על איך הם הביאו אותו ולא אנחנו
נתניה בגביע אפשר לתקן בבית. הבעיה האמיתית זה חדרה בחוץJerry אמר:וואו שכחתי שהמשחק הבא שלנו עם נתניה, איך אין לי כוח לזה עכשיו כשהם חזרו ליכולת מעונה שעברה, יהיה קשה מאוד זאת קבוצה שיודעת להעניש
SaTla אמר:
Jerry אמר:יאללה נרגעתם? הגרמנים קבוצה חלשה עם מאמן חלש, אנחנו יותר טובים מהם רק צריך שהאנרגיות יחזרו כבר לשחקנים ויהיה בסדר
אם נגיע לפלייאוף בסגל מלא או משהו בסגנון ונישאר עד אז מקום ראשון יהיה קשה מאוד לקחת את זה מאיתנו, בכל תסריט אחר מכבי חיפה תצטרך לאכול חצץ בשביל האליפות הזאתDaniel123 אמר:ממש לא מנחם אותי האיבוד נקודות שלהם, אם זה לא קרה היום זה יקרה במחזור הבא.
עם איך שאנחנו נראים השחקנים לא מסוגלים לנצח את חדרה בחוץ.
אנחנו קבוצה סחוטה עם שחקנים עייפים בעיקר מנטלית ועם קישור בינוני מאוד.
אנחנו נפסיד בפלייאוף גם לת״א וגם לב״ש.
פסימי מאוד אחרי היום.
חדרה תמיד עושים לנו את המוות. זה משחק של אנדר 2 שערים קלSmurk אמר:רואה בשער השבת שקורצקי תיסכל את בית"ר. שבוע הבא נגדנו
הם לא מרבים לנצח בבית אבל גם לא להפסיד. 2 הפסדים העונה. לא פשוט, במיוחד בכושרנוShocking4U אמר:חדרה תמיד עושים לנו את המוות. זה משחק של אנדר 2 שערים קלSmurk אמר:רואה בשער השבת שקורצקי תיסכל את בית"ר. שבוע הבא נגדנו
ממשיכים ברצף של התיקו 0 לפי מה שזה מרגישSmurk אמר:רואה בשער השבת שקורצקי תיסכל את בית"ר. שבוע הבא נגדנו
אם לא נעלה את הרמה באופן מיידי גם עם השחקנים הכשירים עכשיו אנחנו בפוטנציאל לאבד נקודות בכל משחק ובודאות לא נהיה במקום הראשון עם תחילת הפלייאוף.MH13 TILL I DIE אמר:אם נגיע לפלייאוף בסגל מלא או משהו בסגנון ונישאר עד אז מקום ראשון יהיה קשה מאוד לקחת את זה מאיתנו, בכל תסריט אחר מכבי חיפה תצטרך לאכול חצץ בשביל האליפות הזאתDaniel123 אמר:ממש לא מנחם אותי האיבוד נקודות שלהם, אם זה לא קרה היום זה יקרה במחזור הבא.
פסימי מאוד אחרי היום.
כנראה שבכר צריך להיות עם הגב לקירdyarok אמר:אם לא נעלה את הרמה באופן מיידי גם עם השחקנים הכשירים עכשיו אנחנו בפוטנציאל לאבד נקודות בכל משחק ובודאות לא נהיה במקום הראשון עם תחילת הפלייאוף.MH13 TILL I DIE אמר:אם נגיע לפלייאוף בסגל מלא או משהו בסגנון ונישאר עד אז מקום ראשון יהיה קשה מאוד לקחת את זה מאיתנו, בכל תסריט אחר מכבי חיפה תצטרך לאכול חצץ בשביל האליפות הזאתDaniel123 אמר:ממש לא מנחם אותי האיבוד נקודות שלהם, אם זה לא קרה היום זה יקרה במחזור הבא.
פסימי מאוד אחרי היום.