• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליגת העל 2022/23 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
לא מאמין איך במקום לדרוס אותם קיבלנו מהם בראש. אין בהם כלום

Shocking4U אמר:
יותר אחי. הרגע מישהו אמר שם ״בוקולי זה פצע שלא הגליד עד היום״

למה הוא התכוון?

Shocking4U אמר:
DelPiero אמר:
אני לא מאמין שהם פירקו אותנו ככה

איך זה שהם באים עם כזה דרייב נגדנו ולא ההפך? אני מצפה בפלייאוף שהם יכפרו על הבושות שעשו בבלומפילד
בסמי אולי. בבלומפילד זה כנראה יראה אותו דבר

השחקנים האלו שקיבלו 3 שם הספיקו השנה לעבור את הכוכב אדום ואולמפיאקוס שעם כל הכבוד לבלומפילד, אין מה להשוות בכלל את המגרשים והאוהדים שלהם לבלומפילד והקהל העייף של תל אביב

אני באמת לא מצליח להבין ממה הם חוששים שם כלכך, פעם היינו באים לשם, נותנים להם 3 בלי למצמץ וחוזרים אחר כך שוב לפרק אותם בלי למצמץ

Shocking4U אמר:
DelPiero אמר:

איך זה שהם באים עם כזה דרייב נגדנו ולא ההפך? אני מצפה בפלייאוף שהם יכפרו על הבושות שעשו בבלומפילד
כבר שנתיים ברצף נגמר תיקו בבלומפילד בפלייאוף

DelPiero אמר:
Shocking4U אמר:
DelPiero אמר:

השחקנים האלו שקיבלו 3 שם הספיקו השנה לעבור את הכוכב אדום ואולמפיאקוס שעם כל הכבוד לבלומפילד, אין מה להשוות בכלל את המגרשים והאוהדים שלהם לבלומפילד והקהל העייף של תל אביב

אני באמת לא מצליח להבין ממה הם חוששים שם כלכך, פעם היינו באים לשם, נותנים להם 3 בלי למצמץ וחוזרים אחר כך שוב לפרק אותם בלי למצמץ
עלית עם שון מגן שמאלי, רז מאיר מגן ימני, בלי חזיזה שמוסיף הרבה למשחק וגם בלי עלי.

אבל כן, באופן כללי אנחנו בלי שום סיבה נותנים להם יותר מדי כבוד שם וסתם מסבכים את עצמנו.
אנחנו באים לשחק שם לא התקפי אבל גם לא מתפרצות, איפשהו באמצע מבחינת הגישה, ואין לנו מושג איך לשחק ככה.
כשנבוא בגישה של או לפרק, או לבוא לשחק על מתפרצות נטו ולתסכל אותם בהגנה, אז יש לנו אופציה לנצח.
עד אז, כל עוד נמשיך לבוא עם קישור רך נגדם וגם התקפה שלא עוזרת לקישור, נמשיך לקבל בראש.

MH13 TILL I DIE אמר:
Shocking4U אמר:
DelPiero אמר:

תיקו אחד שבמזל לא היה 3-0 אחרי רבע שעה בפועל של משחק (גררו עם החטאה מפגרת), אחרי שכמובן קיבלנו 2-0 ב 8 דקות משחק.
ועוד תיקו שהיינו צריכים לקבל 4-0 אם גלוך לא היה בלחץ של משחק בכורה, אחרי שעשה מפלאניץ' בלם של ליגה לאומית.

Jerry אמר:
אגב גויאגון זה בלוף, הואלא יביא אותם לשום מקום, איביץ' צדק שהוא לא בנה עליו

כשלא יודעים להשתמש בשחקן אז הוא יהיה בלוף.
שחקן עם דריבל שיודע לתקוף שחקן, להבקיע ולבשל, ותוקעים אותו בימין.
אם הוא משחק באמצע כחלק משלישיית קישור, על תקן שרי אצלנו, הוא מפרק פה הגנות.

Ganjot אמר:
MH13 TILL I DIE אמר:
Shocking4U אמר:
תיקו אחד שבמזל לא היה 3-0 אחרי רבע שעה בפועל של משחק (גררו עם החטאה מפגרת), אחרי שכמובן קיבלנו 2-0 ב 8 דקות משחק.

חולק עליך.
פתחת 15 דקות זוועתיות (וכמובן ג'וש עם טעות אופיינית במשחק גדול הביא להם 1-0 אחרי דקה).
ההחמצה של גררו הייתה יכולה לעשות game over, בהחלט, אלא שמאז המשחק התהפך, הבקעת 2, טיבי לקח לדוניו מהקו בהצלה מטורפת, חזיזה הפציץ תמשקוף, דוניו החמיץ מצב בטוח של אחד על אחד ובסוף מנחם קינח עם החמצה ממצב טוב. אגב גם פשיץ' החמיץ במחצית שנייה ברשלנות ממצב נהדר. אבל בטוטאל היה משחק מאוד שקול שנוטה לכיוונך מדקה 20 ועם מצבים טובים יותר.
הצגת המון אופי במשחק הזה ויצאתי כמו רבים בתחושה שבהמשך השבוע אנחנו הולכים להדיח אותם מהגביע בחצי גמר בבלומפילד, אלא שאז היה שומר חומות והמשחק נדחה והלך כל המומנטום.

MH13 TILL I DIE אמר:
Shocking4U אמר:
DelPiero אמר:

אחד שחטפנו 2-0 תוך חמש דקות וכמעט 3 ובנס הצלחנו לחזור ואחד שגנבנו גול מבעיטה חופשית במשחק שעם יותר דיוק של החלוצים שלהם היה נגמר 3-0 להם. בסוף כשאנחנו מגיעים לבלומפילד אנחנו עושים במכנסיים.

RakMaccabi31 אמר:
לא מאמין איך במקום לדרוס אותם קיבלנו מהם בראש. אין בהם כלום

Shocking4U אמר:
יותר אחי. הרגע מישהו אמר שם ״בוקולי זה פצע שלא הגליד עד היום״

למה הוא התכוון?
שלקחנו להם את בוקולי מתחת לאף

Ganjot אמר:
DelPiero אמר:
Shocking4U אמר:

עלית עם שון מגן שמאלי, רז מאיר מגן ימני, בלי חזיזה שמוסיף הרבה למשחק וגם בלי עלי.

אבל כן, באופן כללי אנחנו בלי שום סיבה נותנים להם יותר מדי כבוד שם וסתם מסבכים את עצמנו.
אנחנו באים לשחק שם לא התקפי אבל גם לא מתפרצות, איפשהו באמצע מבחינת הגישה, ואין לנו מושג איך לשחק ככה.
כשנבוא בגישה של או לפרק, או לבוא לשחק על מתפרצות נטו ולתסכל אותם בהגנה, אז יש לנו אופציה לנצח.
עד אז, כל עוד נמשיך לבוא עם קישור רך נגדם וגם התקפה שלא עוזרת לקישור, נמשיך לקבל בראש.

שיבואו לפרק רגליים, לא סתם לפרק.
אם הייתי בכר הייתה מראה להם את הסרטון של מאיר מליקה גומר לרומן פץ את הקריירה או כל מני תעלולים של טל בנין, אבי נמני וכל המגעילים ששיחקו שם.

מרתיח אותי ש2 הניצחונות היחידים בליגה של המאמן הזה מאז שהוא הגיע לשם זה על אשדוד ועלינו. אפילו הפועל וסכנין לא הפסידו להם

ברור שב - 2 המשחקים בשנתיים האחרונות נגדם בפלייאוף היה אמור להיגמר לפחות 4 - 0 להם, לא בא לייפות את המציאות...
עם זאת, מכבי אכן הצליחה לנצל רגעים משני מומנטום נגדם בפלייאוף

רז אמיר: ״קראנקה אדם מביך שמגיע לו שיכנסו בו. שילך לכסף של הערבים״

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה