Shocking4U אמר:יותר מביך אפילוToniKroos אמר:זה הרדיו חיפה שלהם?
נהדר
אין מביך כמו רדיו חיפה, בואו לא נקל ראש.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:יותר מביך אפילוToniKroos אמר:זה הרדיו חיפה שלהם?
נהדר
יותר אחי. הרגע מישהו אמר שם ״בוקולי זה פצע שלא הגליד עד היום״חזיזוש אמר:Shocking4U אמר:יותר מביך אפילוToniKroos אמר:זה הרדיו חיפה שלהם?
נהדר
אין מביך כמו רדיו חיפה, בואו לא נקל ראש.
hezildo אמר:Liberman אמר:מאז שאלכס פרש הכוכבים בשמים מסתדרים
הוא פרש לגמרי מהפורום?
עד שהוא יהיה עצוב ויהיה לו קרhezildo אמר:Liberman אמר:מאז שאלכס פרש הכוכבים בשמים מסתדרים
הוא פרש לגמרי מהפורום?
Liberman אמר:hezildo אמר:Liberman אמר:מאז שאלכס פרש הכוכבים בשמים מסתדרים
הוא פרש לגמרי מהפורום?
כן
Shocking4U אמר:יותר אחי. הרגע מישהו אמר שם ״בוקולי זה פצע שלא הגליד עד היום״
Shocking4U אמר:בסמי אולי. בבלומפילד זה כנראה יראה אותו דברDelPiero אמר:אני לא מאמין שהם פירקו אותנו ככה
איך זה שהם באים עם כזה דרייב נגדנו ולא ההפך? אני מצפה בפלייאוף שהם יכפרו על הבושות שעשו בבלומפילד
כבר שנתיים ברצף נגמר תיקו בבלומפילד בפלייאוףShocking4U אמר:בסמי אולי. בבלומפילד זה כנראה יראה אותו דברDelPiero אמר:אני לא מאמין שהם פירקו אותנו ככה
איך זה שהם באים עם כזה דרייב נגדנו ולא ההפך? אני מצפה בפלייאוף שהם יכפרו על הבושות שעשו בבלומפילד
עלית עם שון מגן שמאלי, רז מאיר מגן ימני, בלי חזיזה שמוסיף הרבה למשחק וגם בלי עלי.DelPiero אמר:Shocking4U אמר:בסמי אולי. בבלומפילד זה כנראה יראה אותו דברDelPiero אמר:אני לא מאמין שהם פירקו אותנו ככה
השחקנים האלו שקיבלו 3 שם הספיקו השנה לעבור את הכוכב אדום ואולמפיאקוס שעם כל הכבוד לבלומפילד, אין מה להשוות בכלל את המגרשים והאוהדים שלהם לבלומפילד והקהל העייף של תל אביב
אני באמת לא מצליח להבין ממה הם חוששים שם כלכך, פעם היינו באים לשם, נותנים להם 3 בלי למצמץ וחוזרים אחר כך שוב לפרק אותם בלי למצמץ
תיקו אחד שבמזל לא היה 3-0 אחרי רבע שעה בפועל של משחק (גררו עם החטאה מפגרת), אחרי שכמובן קיבלנו 2-0 ב 8 דקות משחק.MH13 TILL I DIE אמר:כבר שנתיים ברצף נגמר תיקו בבלומפילד בפלייאוףShocking4U אמר:בסמי אולי. בבלומפילד זה כנראה יראה אותו דברDelPiero אמר:אני לא מאמין שהם פירקו אותנו ככה
hezildo אמר:Liberman אמר:hezildo אמר:הוא פרש לגמרי מהפורום?
כן
למה? היה לו עדכון תוכנה פגום?
Jerry אמר:אגב גויאגון זה בלוף, הואלא יביא אותם לשום מקום, איביץ' צדק שהוא לא בנה עליו
Ganjot אמר:תיקו אחד שבמזל לא היה 3-0 אחרי רבע שעה בפועל של משחק (גררו עם החטאה מפגרת), אחרי שכמובן קיבלנו 2-0 ב 8 דקות משחק.MH13 TILL I DIE אמר:כבר שנתיים ברצף נגמר תיקו בבלומפילד בפלייאוףShocking4U אמר:בסמי אולי. בבלומפילד זה כנראה יראה אותו דבר
אחד שחטפנו 2-0 תוך חמש דקות וכמעט 3 ובנס הצלחנו לחזור ואחד שגנבנו גול מבעיטה חופשית במשחק שעם יותר דיוק של החלוצים שלהם היה נגמר 3-0 להם. בסוף כשאנחנו מגיעים לבלומפילד אנחנו עושים במכנסיים.MH13 TILL I DIE אמר:כבר שנתיים ברצף נגמר תיקו בבלומפילד בפלייאוףShocking4U אמר:בסמי אולי. בבלומפילד זה כנראה יראה אותו דברDelPiero אמר:אני לא מאמין שהם פירקו אותנו ככה
שלקחנו להם את בוקולי מתחת לאףRakMaccabi31 אמר:לא מאמין איך במקום לדרוס אותם קיבלנו מהם בראש. אין בהם כלום
Shocking4U אמר:יותר אחי. הרגע מישהו אמר שם ״בוקולי זה פצע שלא הגליד עד היום״
למה הוא התכוון?
Ganjot אמר:עלית עם שון מגן שמאלי, רז מאיר מגן ימני, בלי חזיזה שמוסיף הרבה למשחק וגם בלי עלי.DelPiero אמר:Shocking4U אמר:בסמי אולי. בבלומפילד זה כנראה יראה אותו דבר
השחקנים האלו שקיבלו 3 שם הספיקו השנה לעבור את הכוכב אדום ואולמפיאקוס שעם כל הכבוד לבלומפילד, אין מה להשוות בכלל את המגרשים והאוהדים שלהם לבלומפילד והקהל העייף של תל אביב
אני באמת לא מצליח להבין ממה הם חוששים שם כלכך, פעם היינו באים לשם, נותנים להם 3 בלי למצמץ וחוזרים אחר כך שוב לפרק אותם בלי למצמץ
אבל כן, באופן כללי אנחנו בלי שום סיבה נותנים להם יותר מדי כבוד שם וסתם מסבכים את עצמנו.
אנחנו באים לשחק שם לא התקפי אבל גם לא מתפרצות, איפשהו באמצע מבחינת הגישה, ואין לנו מושג איך לשחק ככה.
כשנבוא בגישה של או לפרק, או לבוא לשחק על מתפרצות נטו ולתסכל אותם בהגנה, אז יש לנו אופציה לנצח.
עד אז, כל עוד נמשיך לבוא עם קישור רך נגדם וגם התקפה שלא עוזרת לקישור, נמשיך לקבל בראש.