• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליגת העל 2022/23 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אני לא מבין על מה אתם מדברים.

הם משחקים נגד קטמון בבלומפילד, נס ציונה שזה קבוצה פח אשפה והפועל חיפה שזה השטיח שלהם. אני מאוד אופתע מכל דבר פחות מ7 נקודות וההימור שלי זה 9 נקודות.

אתה משחק נגד בית״ר, דרבי והפועל ת״א. הפועל ת״א? סבבה אני חותם שננצח. אז 3. בית״ר לדעתי פוטנציאל טוב מאוד להפסיד ודרבי זה תיקו. אז גם אנחנו במקרה הטוב ניקח 4 נקודות.

הדבר היחיד שפועל לטובתנו זה שנשארו לנו 2 משחקים בבית (שכחתי הפועל ת"א בחוץ).
סמי עופר מלא אמור לתת לנו תוספת כוח.

hezildo אמר:
הדבר היחיד שפועל לטובתנו זה שנשארו לנו 3 משחקים בבית.
מול ריינה זה לא עזר לצערי. גם מול ק״ש לא ראיתי שזה גרם לקבוצה להתעלות על עצמה. נקווה שלפחות לא נפסיד

KevinDurant אמר:
משחק כדורגל כזה גרוע הרבה זמן לא ראיתי

הגיע הזמן להתחיל להסתכל על משחקים שלנו ידידי..
אה בעצם אמרת משחק כדורגל. אנחנו בחודשים האחרונים לא משחקים משהו כזה.

hezildo אמר:
הדבר היחיד שפועל לטובתנו זה שנשארו לנו 3 משחקים בבית.

הפועל בחוץ

Smurk אמר:
"רק" צריכים לחזור לעצמנו. אתה אומר את זה כאילו זה הוקוס פוקוס, אנחנו לא משחקים כדורגל תקופה ארוכה מאוד.

אנשים פה לא הפנימו את המצב

Shocking4U אמר:
אני לא מבין על מה אתם מדברים.

הם משחקים נגד קטמון בבלומפילד, נס ציונה שזה קבוצה פח אשפה והפועל חיפה שזה השטיח שלהם. אני מאוד אופתע מכל דבר פחות מ7 נקודות וההימור שלי זה 9 נקודות.

אתה משחק נגד בית״ר, דרבי והפועל ת״א. הפועל ת״א? סבבה אני חותם שננצח. אז 3. בית״ר לדעתי פוטנציאל טוב מאוד להפסיד ודרבי זה תיקו. אז גם אנחנו במקרה הטוב ניקח 4 נקודות.
אני חותם מעכשיו על 7 נקודות שלהם, לא יודע על איזה 4 מדברים פה. הפועל חיפה 3 נקודות בטוחות, נס"צ משחק הכי קל והפועל ירושלים אנחנו יודעים איך זה הם נראים נגדם. 7 תסריט מעולה עבורנו.

נראה לי אנשים לא הפנימו עדיין כמה אנחנו משחקים גרוע ובלי קצב בכלל.
משהו בסגנון "כשהפצועים יחזרו ויהיה לנו סגל מלא יהיה בסדר".
ביכולת הנוכחית שלנו אנחנו לא מנצחים אפילו את הבכיינים בבלומפילד.
קבוצות כבר קולטות שאנחנו לא שווים הרבה ומשתחררות מהפחד.

יש 39 נק' בקופה עד סוף העונה, צבירת נקודות צריכה לבוא יחד עם שיפור עצום ביכולת, ולא רואה איך הקסם הזה קורה.

Apoc אמר:
dsgreen4 אמר:
היו לנו לפחות 3-4 משחקים 'קלים' שיכולנו לנצל כדי לפתוח פער ולא עשינו את זה.
בפליאוף תהיה מלחמת עולם, כל משחק.
גם אם יהיה פער כלשהו בתחילת הפליאוף (לצערי אני לא רואה מצב שנגיע לפליאוף במקום הראשון) הוא ייסגר מהר מאוד בתחילת הפליאוף.

מי שיסיים מקום ראשון בליגה הסדירה יסיים גם כאלוף כמו שקרה בכל 20 השנים שהשיטה הנהוגה כיום שוחקה

היום עשית צעד משמעותי בדרך לסיים מקום ראשון בליגה הסדירה.
פעם אחת ב20 שנים האחרונות קבוצה שסיימה מקום ראשון בליגה הסדירה לא לקחה אליפות וכולנו יודעים מי הקבוצה הזאת ומה עברה באותה עונה.

קודם בוא נתחיל בלנצח את ביתר. אני לא רואה את זה קורה

טוב לפני המשחק רציתי שבש תנצח

אבל זה יהיה הרבה יותר מתוק נגד הצהבת. אליפות בעונת ליגת אלופות וכוכב שלישי על הראש של הגלקטיקוס

אפשר לעשות את זה.. אבי יהיה גועש כל משחק

RakMaccabi31 אמר:

אבל זה יהיה הרבה יותר מתוק נגד הצהבת. אליפות בעונת ליגת אלופות וכוכב שלישי על הראש של הגלקטיקוס

איך משיגים מסם האופטימיות הלא קשורה למציאות הזו?
זה בטוח משפר את איכות החיים, אין לי ספק.

gargy אמר:
RakMaccabi31 אמר:

למה לא קשור למציאות, הגעת לפיקים מאוד גבוהים העונה והקבוצה הזו הוכיחה כבר למה היא מסוגלת
אז אנחנו נמצאים במשבר והכל נראה מקרטע כרגע. אבל היסודות בהחלט שם כדי לחזור לדרך המלך
רק צריך לעשות את פאקינג תפקידנו כאוהדים וגרום ליריבה להרגיש פחד בגוף במשחקים נגדנו

gargy אמר:
RakMaccabi31 אמר:

״לא קשור למציאות״
כאילו הוא תיאר פה תרחיש של לנצח את ריאל מדריד

עדיין הכל תלוי בנו. עם כל הביזיון
אנחנו יותר טובים מהגרמנים והגמלים
פשוט משהו נורא עובר על כולם,מקווה שיתעוררו הקבוצה הזאת הוכיחה שהיא מסוגלת היא רק צריכה לרצות. יהיה מאוד קשה בלי נטע אבל עם כל האכזבה העצומה והיכולת הבאמת ביזיונית,אני עדיין סומך על ברק.
יאללה מכבי מלחמה!!!

greenguy אמר:
פשוט משהו נורא עובר על כולם,מקווה שיתעוררו הקבוצה הזאת הוכיחה שהיא מסוגלת היא רק צריכה לרצות. יהיה מאוד קשה בלי נטע אבל עם כל האכזבה העצומה והיכולת הבאמת ביזיונית,אני עדיין סומך על ברק.
יאללה מכבי מלחמה!!!
מן הסתם בהתחשב בטבלה הכל תלוי בנו.. להבדיל מדור פרץ שאמר את זה ממעמקי המקום השני

MH13 TILL I DIE אמר:
greenguy אמר:
יאללה מכבי מלחמה!!!
מן הסתם בהתחשב בטבלה הכל תלוי בנו.. להבדיל מדור פרץ שאמר את זה ממעמקי המקום השני

הכל תלוי בנו גם מבחינת שחקנים וגם מבחינת מאמן.
ברק לא רואה אף אחד ממטר עם כל הכבוד לשטויות שלו
והשחקנים שלנו בפער טובים מהשאר אבל הם כולם חושך. שרי נראה כמו כלום חזיזה נעלם אצילי ופיירו בכלל. אי אפשר ככה
השחקנים חייבים להתעורר כל אחד על משכורת שכל אדם אחר היה חולם,כל משחק קהל הצגה של 30,000 איש זה לא מובן מאליו

כנעאן שחקן ענק

צריך להקים ועדת חקירה על העזיבה שלו את הנוער

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה