Smurk
אגדת מועדון
אמת.Daniel123 אמר:זה יגמר מחזור שניים לסיום.
גם הם וגם אנחנו נאבד המון נקודות בפלייאוף.
כדאי שתכינו את עצמכם נפשית.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אמת.Daniel123 אמר:זה יגמר מחזור שניים לסיום.
Daniel123 אמר:זה יגמר מחזור שניים לסיום.
ToniKroos אמר:הם יקרסו בפלייאוף או במשחקים נגדנו כרגיל
Smurk אמר:ToniKroos אמר:הם יקרסו בפלייאוף או במשחקים נגדנו כרגיל
גם אתה תאבד נקודות בפליאוף
Daniel123 אמר:זה יגמר מחזור שניים לסיום.
אבל אתה לא בשיא שלך ולא קרובDelPiero אמר:למיטב זיכרוני מהמשחק נגד קש באבי רן, הם לא ממש קבוצה ובאר נשבע ניצחו אותם משני פנדלים, שלפי הבנתי השני מפוקפק (לא ראיתי את המשחק).
אגב, הם אשכרה קיבלו שלושה פנדלים במשחק ?
בכל מקרה, נראה לי כולנו יודעים שקל זה לא יהיה אבל בסוף אנחנו עדיין פייבוריטים וזה תלוי בנו. אם נמשיך לפשל ולבעוט בדלי - הם יעקצו אותנו. אם השחקנים ובכר יהיו מפוקסים ולא יעשו שטויות כמו עד לפני שלושה משחקים אנחנו צריכים להיות בסדר.
באר שבע קבוצה חמודה עם מאמן טוב, אבל לא קבוצה יותר טובה מאיתנו, גם כשאנחנו לא בשיא.
Nirgreen אמר:Daniel123 אמר:זה יגמר מחזור שניים לסיום.
אם הם הולכים לעשות לי התקף לב כמו מול קריית שמונה לפני שנתיים
אני הולך לקחת פסק זמן מכל הטלוויזיה.
זה לא בשבילי
SaTla אמר:אבל אתה לא בשיא שלך ולא קרובDelPiero אמר:למיטב זיכרוני מהמשחק נגד קש באבי רן, הם לא ממש קבוצה ובאר נשבע ניצחו אותם משני פנדלים, שלפי הבנתי השני מפוקפק (לא ראיתי את המשחק).
בכל מקרה, נראה לי כולנו יודעים שקל זה לא יהיה אבל בסוף אנחנו עדיין פייבוריטים וזה תלוי בנו. אם נמשיך לפשל ולבעוט בדלי - הם יעקצו אותנו. אם השחקנים ובכר יהיו מפוקסים ולא יעשו שטויות כמו עד לפני שלושה משחקים אנחנו צריכים להיות בסדר.
באר שבע קבוצה חמודה עם מאמן טוב, אבל לא קבוצה יותר טובה מאיתנו, גם כשאנחנו לא בשיא.
בש לוקחת נקודות בתקופה רעה מה שהיה לנו אחרי פגרת המונדיאל ואז זה נעצר. אצלם זה עכשיו, אצלנו אתה לא יודע מה תקבל בפלייאוף.
SaTla אמר:אבל אתה לא בשיא שלך ולא קרובDelPiero אמר:למיטב זיכרוני מהמשחק נגד קש באבי רן, הם לא ממש קבוצה ובאר נשבע ניצחו אותם משני פנדלים, שלפי הבנתי השני מפוקפק (לא ראיתי את המשחק).
בש לוקחת נקודות בתקופה רעה מה שהיה לנו אחרי פגרת המונדיאל ואז זה נעצר. אצלם זה עכשיו, אצלנו אתה לא יודע מה תקבל בפלייאוף.
Smurk אמר:באר שבע קבוצה מעולה עם הגנה. במשחק האחרון בסמי עופר הם קירקסו אותנו ורק במזל ניצחנו. המשחק נגדם הולך להיות מאוד קשה.
אף קבוצה לא הביכה אותנו ככה בבית. היה צריך להיות שם 3-1 במחצית.Daniel123 אמר:Smurk אמר:באר שבע קבוצה מעולה עם הגנה. במשחק האחרון בסמי עופר הם קירקסו אותנו ורק במזל ניצחנו. המשחק נגדם הולך להיות מאוד קשה.
יש קבוצה שלא קירקסה אותנו בתקופה הזאת?
זו לא אינידקציה, לכל קבוצה יש תקופה טובה ופחות טובה, עברנו אותה.
צודק.בירקי אמר:הראה לי שכחתם, שיש עוד שני משחקים סופר חשובים עד בש. קודם כל מלחמת עולם מחר , משם נתקדם.