• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליגת העל 2022/23 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Daniel123 אמר:
זה יגמר מחזור שניים לסיום.
גם הם וגם אנחנו נאבד המון נקודות בפלייאוף.
כדאי שתכינו את עצמכם נפשית.
אמת.

Daniel123 אמר:

זה שלנו לאבד בכל מקרה

Smurk אמר:
ToniKroos אמר:
הם יקרסו בפלייאוף או במשחקים נגדנו כרגיל

גם אתה תאבד נקודות בפליאוף

בסדר אבל כל שאר הקבוצות חלשות ואני עדיין חושב שבאר שבע בלוף.
מספיק ניצחון אחד על הגמלים כדי שיהיה אפשר להגיד שזה שלנו

זה יהיה צמוד עד הסוף, ב"ש עקשנים ולא נכנעים.
כדאי שנתחיל לחשוב על הפרש שערים, כרגע לב"ש יש +33 ואנחנו עם +26 ומשחק חסר.

Daniel123 אמר:

אם הם הולכים לעשות לי התקף לב כמו מול קריית שמונה לפני שנתיים
אני הולך לקחת פסק זמן מכל הטלוויזיה.

זה לא בשבילי

זה הולך להיות הפלייאוף הכי קשה ומעצבן בו זמנית
עונות קודמות היינו יותר טובים
העונה יש לבש הרבה מזל, זה מה שמביא תארים

למיטב זיכרוני מהמשחק נגד קש באבי רן, הם לא ממש קבוצה ובאר נשבע ניצחו אותם משני פנדלים, שלפי הבנתי השני מפוקפק (לא ראיתי את המשחק).

אגב, הם אשכרה קיבלו שלושה פנדלים במשחק ?

בכל מקרה, נראה לי כולנו יודעים שקל זה לא יהיה אבל בסוף אנחנו עדיין פייבוריטים וזה תלוי בנו. אם נמשיך לפשל ולבעוט בדלי - הם יעקצו אותנו. אם השחקנים ובכר יהיו מפוקסים ולא יעשו שטויות כמו עד לפני שלושה משחקים אנחנו צריכים להיות בסדר.

באר שבע קבוצה חמודה עם מאמן טוב, אבל לא קבוצה יותר טובה מאיתנו, גם כשאנחנו לא בשיא.

DelPiero אמר:
למיטב זיכרוני מהמשחק נגד קש באבי רן, הם לא ממש קבוצה ובאר נשבע ניצחו אותם משני פנדלים, שלפי הבנתי השני מפוקפק (לא ראיתי את המשחק).

בכל מקרה, נראה לי כולנו יודעים שקל זה לא יהיה אבל בסוף אנחנו עדיין פייבוריטים וזה תלוי בנו. אם נמשיך לפשל ולבעוט בדלי - הם יעקצו אותנו. אם השחקנים ובכר יהיו מפוקסים ולא יעשו שטויות כמו עד לפני שלושה משחקים אנחנו צריכים להיות בסדר.

באר שבע קבוצה חמודה עם מאמן טוב, אבל לא קבוצה יותר טובה מאיתנו, גם כשאנחנו לא בשיא.
אבל אתה לא בשיא שלך ולא קרוב
בש לוקחת נקודות בתקופה רעה מה שהיה לנו אחרי פגרת המונדיאל ואז זה נעצר. אצלם זה עכשיו, אצלנו אתה לא יודע מה תקבל בפלייאוף.

Nirgreen אמר:
Daniel123 אמר:

אם הם הולכים לעשות לי התקף לב כמו מול קריית שמונה לפני שנתיים
אני הולך לקחת פסק זמן מכל הטלוויזיה.

זה לא בשבילי

זה בהחלט תסריט שעלול לחזור על עצמו מול יריבה אחרת כמובן.
גם הפרש שערים אני לא פוסל.
אבל חשוב להבהיר וזו סיבה לאופטימיות - שב״ש נחותה מאיתנו כמעט בכל עמדה במגרש.
היתרון היחיד שלהם עלינו הוא העומק בקישור.
בהגנה,בעמדת המגנים ובטח בהתקפה אנחנו 2 רמות מעל.
על זה יש קונצנזוס.
זה נראה שהם מגיעים בכושר לא טוב לפלייאוף ואני מקווה שזה ישחק לטובתנו.

SaTla אמר:
DelPiero אמר:

בש לוקחת נקודות בתקופה רעה מה שהיה לנו אחרי פגרת המונדיאל ואז זה נעצר. אצלם זה עכשיו, אצלנו אתה לא יודע מה תקבל בפלייאוף.

סבבה, אין ספק, אבל זה לא סותר את מה שאמרתי.

אנחנו בהחלט נצטרך להתעורר על החיים שלנו ולבוא לתת עבודה. אבל בסוף, זה אמור להיות המינימום והאמת אני סומך על בכר והשחקנים, והם הרוויחו את האמונה הזאת ביושר (לפחות בינתיים אני סומך עליהם)

SaTla אמר:
DelPiero אמר:

מכבי חיפה ב 2 משחקי הליגה האחרונים נראת הכי קרובה לקבוצה ששיחקה בצ׳מפיונס לפני כמה חודשים.
בוא נראה איך יראו מחר.

באר שבע קבוצה מעולה עם הגנה. במשחק האחרון בסמי עופר הם קירקסו אותנו ורק במזל ניצחנו. המשחק נגדם הולך להיות מאוד קשה.

לופז הזה נרקומן עם תעודות. חייב להוציא ממנו אדום בסמי, זה השחקן הכי דפוק שראיתי בישראל בשנים האחרונות

Smurk אמר:
באר שבע קבוצה מעולה עם הגנה. במשחק האחרון בסמי עופר הם קירקסו אותנו ורק במזל ניצחנו. המשחק נגדם הולך להיות מאוד קשה.

יש קבוצה שלא קירקסה אותנו בתקופה הזאת?
זו לא אינידקציה, לכל קבוצה יש תקופה טובה ופחות טובה, עברנו אותה.

קיצר המשחק נגד בש זה המשחק שיכריע את האליפות כנראה
ניצחון שלנו והתקווה של ב"ש באמת יורדת
הפסד שלנו וזה בוסט של ב"ש + משחק נגד הגרמנים שיעשו הכל בשביל שלא נקח תאליפות

Daniel123 אמר:
Smurk אמר:

יש קבוצה שלא קירקסה אותנו בתקופה הזאת?
זו לא אינידקציה, לכל קבוצה יש תקופה טובה ופחות טובה, עברנו אותה.
אף קבוצה לא הביכה אותנו ככה בבית. היה צריך להיות שם 3-1 במחצית.

הראה לי שכחתם, שיש עוד שני משחקים סופר חשובים עד בש. קודם כל מלחמת עולם מחר , משם נתקדם.

בירקי אמר:
הראה לי שכחתם, שיש עוד שני משחקים סופר חשובים עד בש. קודם כל מלחמת עולם מחר , משם נתקדם.
צודק.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה