• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליגת העל 2022/23 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
dyarok אמר:
טרנטה צודק.
יאללה שישאירו אותו לעוד עונה....
חחחח...

לגמרי.
לדעתי כהזדהות על כך אנחנו צריכים להחליף את התמונות פרופיל של המשתמשים פה לתמונה של קראנקה.

Shocking4U אמר:
הפער בהפרש שערים ירד ל+2 לטובת ב״ש. מאוד רוצה שנהיה מעליהם גם בהפרש שערים.

כל העונה אני אומר לך שזה לא ייסגר על הפרש שערים
ואם זה היה נסגר זה לא משנה שאנחנו כרגע מינוס 2 מב"ש, הרי אם נפסיד 8 נקודות והם ירוויחו אז ההפרש שערים שלהם יהיה הרבה יותר משלנו

המחיר שלו זינק בעוד מיליון בעקבות הפציעה?

כמה זמן החמודי הצליח לשחק ברצף מאז הפציעה האחרונה ? נראה שאין לו מזל כלכך עם פציעות

DelPiero אמר:
כמה זמן החמודי הצליח לשחק ברצף מאז הפציעה האחרונה ? נראה שאין לו מזל כלכך עם פציעות
לא היה פצוע כל העונה.

אם מחתימים את סוף כשהוא לא שיחק כדורגל בוגרים ואחרי רצועה צולבת אפשר גם להביא את כנעאן

Shocking4U אמר:
אם מחתימים את סוף כשהוא לא שיחק כדורגל בוגרים ואחרי רצועה צולבת אפשר גם להביא את כנעאן

סוף יעלה איזה חצי מיליון שקל כנעאן באזור ה10

כנעאן גם אחרי 3 פציעות בצולבת יעלה 5 מיליון יורו.

Shocking4U אמר:
DelPiero אמר:
לא היה פצוע כל העונה.

ברור שכן, אני זוכר שהיה פה דיון עליו בינואר וכולנו טענו שהוא פצוע והוא בכלל לא היה כשיר באותה תקופה.
מינואר שיחק רצוף נראה לי.

קרע בצולבת לכנעאן

ג׳קי היה צריך להיות חכם ולמכור ב2 מיליון יורו
שיהיה לו לבריאות

לא נראה לי אפשר להחתים שחקנים פצועים מבחינה חוקית. בכל מקרה אף מועדון לא ישים עליו אגורה כל עוד לא רואים איך הוא עובר את השיקום. יכול להיות גם שהוא גמר את הקריירה, מי יודע

נתניה עם מיליון חיסורים של שחקני מפתח ועדיין מספסלים את גנדלמן. ברכות לב״ש על הניצחון. נתניה אפילו לא מנסים.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה