ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
הביטחון שלך לגבי ניצחון בטרנר יותר מוגזם מהחוסר ביטחון שלי לפני משחקים. כמה פעמים קבוצה עושה סוויפ על קבוצה גדולה אחרת בעונה? וקח בחשבון שהם גם שיחקו יותר טוב ממך ב2 המשחקים האחרונים בצורה משמעותית וניצחת הרבה על מזל וזה שזה היה בסמי.Apoc אמר:אי אפשר לצפות שהיריבות יאבדו את כל הנקודות שהן יכולות לאבד
הציפייה הזאת פה בפורום היא מאוד מוזרה
אם ננצח את ב"ש בטרנר כמו שאנחנו אמורים לעשות מה זה משנה שהם ניצחו עכשיו קבוצה בליגה
Shocking4U אמר:הביטחון שלך לגבי ניצחון בטרנר יותר מוגזם מהחוסר ביטחון שלי לפני משחקים. כמה פעמים קבוצה עושה סוויפ על קבוצה גדולה אחרת בעונה? וקח בחשבון שהם גם שיחקו יותר טוב ממך ב2 המשחקים האחרונים בצורה משמעותית וניצחת הרבה על מזל וזה שזה היה בסמי.Apoc אמר:אי אפשר לצפות שהיריבות יאבדו את כל הנקודות שהן יכולות לאבד
אם ננצח את ב"ש בטרנר כמו שאנחנו אמורים לעשות מה זה משנה שהם ניצחו עכשיו קבוצה בליגה
זהו, אנשים לא לוקחים בחשבון כמה כל הפסטיבל בכר הזה כל הזמן בתקשורת והמועדון ישפיע על הקבוצה ועל המאבק.greenguy אמר:באמת בושה
וגם עם כל הקרנבל שיש עם בכר לא מוסיף למצב. אני לא כזה רגוע כמו כולם
ברור שהכל תלוי בנו אבל להפסיד פעמיים להפועל ירושלים זאת בושה
Shocking4U אמר:הביטחון שלך לגבי ניצחון בטרנר יותר מוגזם מהחוסר ביטחון שלי לפני משחקים. כמה פעמים קבוצה עושה סוויפ על קבוצה גדולה אחרת בעונה? וקח בחשבון שהם גם שיחקו יותר טוב ממך ב2 המשחקים האחרונים בצורה משמעותית וניצחת הרבה על מזל וזה שזה היה בסמי.Apoc אמר:אי אפשר לצפות שהיריבות יאבדו את כל הנקודות שהן יכולות לאבד
Apoc אמר:Shocking4U אמר:הביטחון שלך לגבי ניצחון בטרנר יותר מוגזם מהחוסר ביטחון שלי לפני משחקים. כמה פעמים קבוצה עושה סוויפ על קבוצה גדולה אחרת בעונה? וקח בחשבון שהם גם שיחקו יותר טוב ממך ב2 המשחקים האחרונים בצורה משמעותית וניצחת הרבה על מזל וזה שזה היה בסמי.Apoc אמר:אי אפשר לצפות שהיריבות יאבדו את כל הנקודות שהן יכולות לאבד
היה כולה משחק אחד בסמי עופר שלא הכי הגענו אליו והם ישבו עלינו וניצחנו אותם בכל מקרה
במשחק האחרון לא חושב שהם היו כאלה טובים
בכל מקרה זה לא מזל, זה יכולת של שחקנים שלנו שניצחה את המשחקים האלה וחוסר קילריות של שחקנים שלהם
בכל משחק שאנחנו מגיעים מולם אנחנו פייבוריטים לנצח
שנה שעברה הם ניצחו אותנו בטרנר בלי ויטור עם קלטינס בקישור. אגב למה בלי גורדנה?Daniel123 אמר:Shocking4U אמר:הביטחון שלך לגבי ניצחון בטרנר יותר מוגזם מהחוסר ביטחון שלי לפני משחקים. כמה פעמים קבוצה עושה סוויפ על קבוצה גדולה אחרת בעונה? וקח בחשבון שהם גם שיחקו יותר טוב ממך ב2 המשחקים האחרונים בצורה משמעותית וניצחת הרבה על מזל וזה שזה היה בסמי.Apoc אמר:אי אפשר לצפות שהיריבות יאבדו את כל הנקודות שהן יכולות לאבד
הם מינוס גורדנה ושמיר בקישור, זה לא אותו הדבר.
אבל עדיין, הם לא יתנו לנו לחגוג שם בדיוק כמו בעונה שעברה.
יגיעו באטרף.
Shocking4U אמר:Apoc אמר:Shocking4U אמר:הביטחון שלך לגבי ניצחון בטרנר יותר מוגזם מהחוסר ביטחון שלי לפני משחקים. כמה פעמים קבוצה עושה סוויפ על קבוצה גדולה אחרת בעונה? וקח בחשבון שהם גם שיחקו יותר טוב ממך ב2 המשחקים האחרונים בצורה משמעותית וניצחת הרבה על מזל וזה שזה היה בסמי.
היה כולה משחק אחד בסמי עופר שלא הכי הגענו אליו והם ישבו עלינו וניצחנו אותם בכל מקרה
במשחק האחרון לא חושב שהם היו כאלה טובים
בכל מקרה זה לא מזל, זה יכולת של שחקנים שלנו שניצחה את המשחקים האלה וחוסר קילריות של שחקנים שלהם
בכל משחק שאנחנו מגיעים מולם אנחנו פייבוריטים לנצח
שנה שעברה הם ניצחו אותנו יותר פעמים ממה שאנחנו ניצחנו אותם (הגניבה בסמי עם הפנדלים, בפלייאוף העליון בטרנר ובגביע) והשנה הפסדנו להם באלוף האלופים בפנדלים בסמי. אני חושב שהכדורים האלה שהם מפספסים בסמי בגלל החוסר קילריות זה בדיוק הכדורים שיכנסו בטרנר עם הטירוף של הקהל שלהם. בגלל זה אמרתי זה משחק של 1-0 ככל הנראה לכאן או לכאן תלוי איפה הגול יפול.
Shocking4U אמר:שנה שעברה הם ניצחו אותנו בטרנר בלי ויטור עם קלטינס בקישור. אגב למה בלי גורדנה?Daniel123 אמר:Shocking4U אמר:הביטחון שלך לגבי ניצחון בטרנר יותר מוגזם מהחוסר ביטחון שלי לפני משחקים. כמה פעמים קבוצה עושה סוויפ על קבוצה גדולה אחרת בעונה? וקח בחשבון שהם גם שיחקו יותר טוב ממך ב2 המשחקים האחרונים בצורה משמעותית וניצחת הרבה על מזל וזה שזה היה בסמי.
יגיעו באטרף.
Kozmo אמר:Shocking4U אמר:שנה שעברה הם ניצחו אותנו בטרנר בלי ויטור עם קלטינס בקישור. אגב למה בלי גורדנה?Daniel123 אמר:הם מינוס גורדנה ושמיר בקישור, זה לא אותו הדבר.
יגיעו באטרף.
הוא התכוון לאליאס לדעתי.
Shocking4U אמר:שנה שעברה הם ניצחו אותנו בטרנר בלי ויטור עם קלטינס בקישור. אגב למה בלי גורדנה?Daniel123 אמר:Shocking4U אמר:הביטחון שלך לגבי ניצחון בטרנר יותר מוגזם מהחוסר ביטחון שלי לפני משחקים. כמה פעמים קבוצה עושה סוויפ על קבוצה גדולה אחרת בעונה? וקח בחשבון שהם גם שיחקו יותר טוב ממך ב2 המשחקים האחרונים בצורה משמעותית וניצחת הרבה על מזל וזה שזה היה בסמי.
יגיעו באטרף.
Shocking4U אמר:זהו, אנשים לא לוקחים בחשבון כמה כל הפסטיבל בכר הזה כל הזמן בתקשורת והמועדון ישפיע על הקבוצה ועל המאבק.greenguy אמר:באמת בושה
וגם עם כל הקרנבל שיש עם בכר לא מוסיף למצב. אני לא כזה רגוע כמו כולם
ברור שהכל תלוי בנו אבל להפסיד פעמיים להפועל ירושלים זאת בושה