• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליגת העל - 25/26

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אליאסי גמר את ב"ש. איזה מנחוס כי הפועל תא איתנו על המקום הרביעי.

ב״ש לוזרים
והפועל ירוצו איתנו עד הסוף על מקום 4

אם הגרמנים ימשיכו לשלשל אפשר גם להשיג בפוקס מקום 3 זה רק 4 נק

ב"ש נשדדו
אליאסי לא שוער ברמה, הגול הראשון 100% עליו וגם בגול השני יכל לעשות יותר.
הדבר היחיד שיכול לעודד את אוהדי ב"ש זה שקנגווה מתחיל לחזור לעצמו

אליאסי לא שוער לאליפות, גם בעונה שעברה הוא חירבן להם הרבה נקודות

דקה 93 שער העונה

https://twitter.com/sport1_sport2/status/2014699865943523630?s=46

וואלה דרמטי ביותר
שברו את הלוזריות של אינספור שנים בתוך 3 דקות
זין על הצהבת, לא היה אוהד אחד שלהם היום בפלורנטין שלא אמרתי לו שהם מפסידים היום חחח

שמח עבורם, למרות שזה שוד. הם מועדון בתהליך טוב ואמיתי. אני אפילו אשמח אם יקחו לנו מקום באירופה. מגיע להם יותר מאיתנו.

מזל שגולדהאר כזה מנותק ולא פיטר את לזאטיץ' בתחילת העונה או נתן לו לעזוב כשהתפטר במהלך העונה

תכף יספרו לנו על ״המכביזם״ שיש באמת דבר כזה 😂
חייב לומר משהו לגבי איתי שכטר:
דקה לפני השיוויון של הפועל, הוא אומר שת״א חזרו לעצמם, ושעדיין לא אמרו את המילה האחרונה במאבק האליפות ושתכף יביאו חיזוק ויחזרו לעצמם, כשהם במשחק סופר חלש למרות היתרון.
אחרי 5 דקות - אין מילים.
כמה חובבנות יש לפרשנים פה.
וטל בן חיים באולפן? מה נגיד ומה נאמר אובייקטיביות זה ממנו והלאה. לא מבין איך שיבצו אותם בתור פרשנים.
ערוץ הספורט ירד לזנות ממזמן.
בדיחה מה שנהיה מהערוץ הזה ומהאנשים שהם גייסו לשם.

Apoc אמר:
מזל שגולדהאר כזה מנותק ולא פיטר את לזאטיץ' בתחילת העונה או נתן לו לעזוב כשהתפטר במהלך העונה

המפגרים שבאו להפריע לו ולשכנים שלו, גרמו לאפקט הפוך. חושב שעמדו לפטר אותו ומיצי בגלל זה דחה את ההחלטה, כדי לא להצטייר כמו שחר.

הפועל אמורים להיות כרגע מקום שלישי. הצהבת מעליהם בגלל הפחתת נקודות של הפועל וניצחון טכני שהם קיבלו. הפועל עוברים תהליך טוב, ברדה מאמן סבבה (גם אם הכדורגל שלו משעמם) והם פגעו בלא מעט זרים אבל יצטרכו לשפר משמעותית את הסגל הישראלי שלהם. מה שמדאיג זה שהם מתחזקים, בית״ר מתחזקת ומן הסתם הצהבת יחזרו לעצמם וב״ש תשאר רלוונטית ואנחנו בדרך להיות הקבוצה החמישית בטיבה בליגה.

בית"ר בטוח לא מדאיגה אותי. הם תמיד שכונה. אני לא מפחד מתחרות. מי שמפחד זה שחר.

נראה לי לזטאיץ מנסה לארגן מישהו שירה זיקוקים אליו לדירה
אם כמובן הוא רוצה להישאר...

לא שמפריע לי שלאזטיץ מאמן אותם אבל אם להוציא רגע את ההנאה הצרופה שאני מקבל מזה, מדובר בחתיכת זבל אנושי
התשובות המזלזלות בראיונות, היחסי אנוש הגרועים
העובדה שהוא מאמן זבל
וואלה אם הוא מאמן פה ספק יוצא בחיים

Daniel123 אמר:
תכף יספרו לנו על ״המכביזם״ שיש באמת דבר כזה 😂
חייב לומר משהו לגבי איתי שכטר:
דקה לפני השיוויון של הפועל, הוא אומר שת״א חזרו לעצמם, ושעדיין לא אמרו את המילה האחרונה במאבק האליפות ושתכף יביאו חיזוק ויחזרו לעצמם, כשהם במשחק סופר חלש למרות היתרון.
אחרי 5 דקות - אין מילים.
כמה חובבנות יש לפרשנים פה.
וטל בן חיים באולפן? מה נגיד ומה נאמר אובייקטיביות זה ממנו והלאה. לא מבין איך שיבצו אותם בתור פרשנים.
ערוץ הספורט ירד לזנות ממזמן.
בדיחה מה שנהיה מהערוץ הזה ומהאנשים שהם גייסו לשם.

עזבתי את הארץ לפני הרבה הרבה שנים וזה ככה עוד מאז

הכי מצחיק שטל בן חיים אמר לפני המשחק שהוא לא יכול להמר על הפועל (ע"ע צהוב מסריח)

עומרי אפק לא היה עדיף על שכטר וגוטמן גם לא בדיוק וואו

גם קטן לא ממש הרוויח את השנה שלו שם ואני תוהה אם לא שרון פרי אם הוא בכלל מגיע לשם מלחתחילה

ולא שהרדיו המקומי עדיף
מה עשה תום בנאדו כדי להרוויח את מקומו ? תקלט לילדים בתיכון עוד בימי מועדון הסיטי הול עם נישליס ?

תעשו מיוט על השידור תהנו הרבה יותר

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה