ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
KevinDurant אמר:הפועל ת''א לדעתי עובדת כרגע בצורה נחמדה מאוד. לגבי מכבי ת''א אני פחות מתלהב
בן הרוש רכש טוב אבל גראפי, נוי וגם לדרמן כנראה זה רכש מאוד לרוחב. אולי במצב שלהם זה הגיוני ולגיטימי אבל עבורנו זה פחות מתאים.
אני לא חושב שגראפי עדיף על סלוגה וכרגע על הנייר נוי ולדרמן באו במקום ואן אובריים וגם שם אני חושב שהם נחלשו.
לגבי הרעב והמהירות אני מסכים אתך. גם נראה שהפועל עושה מהלכים לא רעים בכלל וגם בית''ר עובדים אחרי שהם בחרו זרים רעים מאוד השנה (מעניין מה יהיה שם עונה הבאה).רק מכבי אמר:KevinDurant אמר:הפועל ת''א לדעתי עובדת כרגע בצורה נחמדה מאוד. לגבי מכבי ת''א אני פחות מתלהב
בן הרוש רכש טוב אבל גראפי, נוי וגם לדרמן כנראה זה רכש מאוד לרוחב. אולי במצב שלהם זה הגיוני ולגיטימי אבל עבורנו זה פחות מתאים.
אני לא חושב שגראפי עדיף על סלוגה וכרגע על הנייר נוי ולדרמן באו במקום ואן אובריים וגם שם אני חושב שהם נחלשו.
כבר למדנו עד כמה חשוב לסגור סגלים כמה שיותר מוקדם.
אני לא מתלהב מהשחקנים עצמם, כמו מהמהירות והרעב שהם פועלים. למרות שאני כן חושב שבן לדרמן כישראלי (בהנחה והוא כשיר) זה רכש טוב. ובן-הרוש זה מגן מצוין ב-2 הצדדים.
יש להם עוד זרים להביא, ובסך הכל אני לא רואה אותם מאבדים יותר מידי נכסים.
לא רואה את פטאצ'י/קניקובסקי/תורג'מן/רביבו עוזבים. מאמין שזה יהיה רק 1 מהם, ואולי 2.
זה סביר לגמרי וניתן ל''ריפוי'' באמצעות שחקנים אחרים.
אם מסתכלים על מה הם כקבוצה אלופה עם סגל מוכן צריכים לעשות, אלו מהלכים נכונים ובריאים בשביל להיות שם חזק גם בעונה הבאה.
KevinDurant אמר:הפועל ת''א לדעתי עובדת כרגע בצורה נחמדה מאוד. לגבי מכבי ת''א אני פחות מתלהב
גם משפתי נחשב לפני חצי שנה לשוער הישראלי הטוב היום. אני לא מתרגש משניהם. אין ספק ששניהם הרבה יותר טובים מכיוף אבל ברמה נמוכה.Apoc אמר:KevinDurant אמר:הפועל ת''א לדעתי עובדת כרגע בצורה נחמדה מאוד. לגבי מכבי ת''א אני פחות מתלהב
ג'ראפי נחשב לשוער הישראלי הטוב בישראל כיום, לא שזה אומר יותר מדי אבל עדיין.
KevinDurant אמר:גם משפתי נחשב לפני חצי שנה לשוער הישראלי הטוב היום. אני לא מתרגש משניהם. אין ספק ששניהם הרבה יותר טובים מכיוף אבל ברמה נמוכה.Apoc אמר:KevinDurant אמר:הפועל ת''א לדעתי עובדת כרגע בצורה נחמדה מאוד. לגבי מכבי ת''א אני פחות מתלהב
ג'ראפי נחשב לשוער הישראלי הטוב בישראל כיום, לא שזה אומר יותר מדי אבל עדיין.
על הנייר ירמקוב מבחינתי שווה ערך.
Smile אמר:יש רכש.
אני אפתח נושא יותר מאוחר, אם מישהו יכול לכתוב בינתיים סקירה קטנה זה יהיה מבורך
Adi81 אמר:מה הקטע של שועה לצאת לאירופה?
כסף ו...?
וזהוAdi81 אמר:מה הקטע של שועה לצאת לאירופה?
כסף ו...?