• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליגת העל - 25/26

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
רק מכבי אמר:
כנעאן ודודזאדה בב"ש.
עבודה טובה שלהם. אם הם מצליחים לשמר את ונטורה וקנגוואה (ואפילו לופז) יש להם קישור מצוין ומקום ללפחות 2 זרים.

KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:
כנעאן ודודזאדה בב"ש.
עבודה טובה שלהם. אם הם מצליחים לשמר את ונטורה וקנגוואה (ואפילו לופז) יש להם קישור מצוין ומקום ללפחות 2 זרים.

בלם, חלוץ וקשר כנף זרים ברמה והם על הגל והמועמדים הבכירים כרגע. נטו על זה שקנגוואה החיזר נשאר.

אנחנו כרגע מקום 3 בנוהל.

Apoc אמר:
KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:
כנעאן ודודזאדה בב"ש.

בלם, חלוץ וקשר כנף זרים ברמה והם על הגל והמועמדים הבכירים כרגע. נטו על זה שקנגוואה החיזר נשאר.

אנחנו כרגע מקום 3 בנוהל.
יש להם כבר את זלטנוביץ'. הם יביאו עוד בלם וכנף ולך תדע אולי עוד אלונה תגדיל את המכסת זרים

הקיץ עוד צעיר. אותפע אם קאנגווה ישאר ואולי גם הברזילאי לא. יותר מזה אם אני בעלים של שחר אני שם 3 מיליון יורו עליו. אלונה תשחרר.

ב"ש במו"מ עם לאמיק בנדה ששיחק בפ"ת במתווה של השאלה עם אופציה(מניח שיצטרכו גם לסגור את נושא השכר, הוא מרוויח הון עתק באיטליה).
שחקן איכותי שלא היה חושב להתקרב לכאן אם לא הקדנציה בארץ והעובדה שיש לו רקע מקדים.

לצורך הדוגמא, לא הייתי מתנגד לראות אותו כאן במתווה של השאלה עם אופציה.

ב"ש תהיה קבוצה מצוינת.

רק מכבי אמר:
ב"ש במו"מ עם לאמיק בנדה ששיחק בפ"ת במתווה של השאלה עם אופציה(מניח שיצטרכו גם לסגור את נושא השכר, הוא מרוויח הון עתק באיטליה).
שחקן איכותי שלא היה חושב להתקרב לכאן אם לא הקדנציה בארץ והעובדה שיש לו רקע מקדים.

לצורך הדוגמא, לא הייתי מתנגד לראות אותו כאן במתווה של השאלה עם אופציה.

ב"ש תהיה קבוצה מצוינת.
צריך לזכור גם שהוא זמבי וחבר טוב של קנגוואה

הוא זמבי והוא יזמבר פה את הליגה
אבל נאחל לב"ש שתהיה אלופה גם ככה אז לבריאות

מור בוסקילה בהפועל ת"א. הוזכר גם בהקשר שלנו ושל הפועל ב"ש בשנה האחרונה.
פוטנציאל מסקרן.

החתמה מעניינת. 1.3 סכום סביר בהחלט.
הוא קצת חשוד בנושא פציעות, אבל חוץ מזה זה סוג חלוץ שתפור לליגה שלנו. אבל, לא החלוץ שייקח אותם לאלופות.

רק מכבי אמר:
החתמה מעניינת. 1.3 סכום סביר בהחלט.
הוא קצת חשוד בנושא פציעות, אבל חוץ מזה זה סוג חלוץ שתפור לליגה שלנו. אבל, לא החלוץ שייקח אותם לאלופות.
ההולנדים החזירו בדיוק את מה שהם שילמו עליו

סך הכל רכש מאוד בינוני של הגרמנים.
אבל לפחות הם עובדים בזמן שאצלנו לא עושים כלום

כובע קש אמר:
סך הכל רכש מאוד בינוני של הגרמנים.
אבל לפחות הם עובדים בזמן שאצלנו לא עושים כלום
הרכש המרכזי שם זה בן הרוש וניקולאסקו. בן הרוש מגיע כי הם נערכים לעזיבות מבעוד מועד (בניגוד למכבי חיפה).

יש להם עוד מקום לזר אחד לפחות והם יגיבו אתו לפי הישראלים שלהם שיעזבו, כרגע אף אחד לא עזב.

קאיודה במו"מ עם בית"ר.
עשה עונה טובה מאוד בטורקית שנייה בעונה שעברה.

אני לא יודע אם זה אומר משהו אבל מנהלת הליגות בכדורסל ביקשו להגדיל את מס' הזרים (שם יש בעיה עם הישראלים שיוצאים לקולג'ים)

מעניין לאן זה יתקדם אצלנו.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה