ליגת העל 26-27

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
גבר, יש מומנטומים לקבוצת כדורגל.
כרגע הם במומנט טוב.
יש עליות וירידות לאורך כל העונה, יש פציעות, הפועל יכולים להתחזק בינואר, גם בית״ר וב״ש.
זה לא יהיה לדעתי שיחזור של העונה של איביץ, אבל כן לדעתי הם יקחו אליפות.
הם לא צריכים מומנטום כדי לנצח את שתי הפתח תקוואיות, הפועל ר"ג, טבריה וכל יתר הקבוצות תחתית. אולי בטדי הם יאבדו שזה מחזור שביעי אם אני לא טועה, חוץ מזה הם לא אמורים לשחק בשום מגרש קשה

כל עונה הם פותחים חזק את הליגה ואומרים שהיא הולכת לדרוס ובסוף הסטטיסטיקה מתיישרת.
ועדיין כרגע עובדתית הם הקבוצה הכי מרשימה אבל הייתי מחכה עם ההצהרות.

לגבי הפועל, אחרי הצמד משחקים מול אטאלנטה כל הגאונים בתקשורת כבר יצאו בהצהרות שהם פייבוריטים לאליפות וכמובן שהמציאות הוכיחה שהם עוד רחוקים מזה

נגד מי הם יאבדו? נגד הקבוצות פח שאנחנו ניצחנו בלי יכולת? נגד השטיחים שלהם הסרדינים? אולי רוני לוי בשבת יכול להוציא מהם נקודות, אבל זהו בערך

יש עוד סיבוב אתה יודע.
ב"ש עסוקה באירופה וגם נשדדו עם אדום
הפועל אם לא היו מקבלים אדום המשחק הזה היה מתפתח אחרת לגמרי.

בהרגשה שלי הנצחונות שלהם אולי נראים משכנעים אבל מגיעים עם הרבה מזל ולא פעם עם עזרה משיפוט צהוב

ברמת העובדות ומקרי העבר, הקבוצות ששיחקו במוקדמות באירופה מגיעות בכושר עצים יותר למחזורי הפתיחה ועושות תוצאות טובות. מכבי ת"א שיחקה 6 משחקי מוקדמות זה קריטי לכושר, לחיבור, לאינטנסיביות(+ אלוף האלופים).

אני לא אומר שמכבי ת"א לא קבוצה טובה, והיא בהחלט מועמדות הבכירה ביותר לאליפות, אבל להכתיר קבוצות אחרי 4 מחזורים כשבחלק מהקבוצות שחקנים בקושי הגיע זה עוד מוקדם.
מה גם שחלק מהניצחונות פחות גדולים מאשר איך שהם נראים מהצד(גם אנחנו ניצחנו 4-0 ולא חושב שיש אוהד אחד שלא מוטרד מהמשחק הזה).

הם עשו חיזוקים טובים. קניקובסקי זה ישראלי מהטובים בליגה אם לא הטוב. הוא נותן באלאנס שכל קבוצה צריכה. בלי מניירות של כוכב. נכס.
טרבנייר נראה טוב כרגע, ועוד יש להם זר להביא.
גם סוקלר עושה רושם כמו חלוץ שייעשה מספרים, ועוד יש להם זר להביא.

לב"ש יש אירופה ופציעות, הפועל ת"א לא מספיק טובה עם הכדור, בית"ר נראית מפוזרת מאוד, ועלינו אני לא מדבר.

אז כן, הם מועמדים בכירים לאליפות. אבל אני חושב שזה מאוד מוקדם לבוא ולהגיד שזאת תהיה אליפות קלה, או איביץ' סטייל.

ברמת העובדות ומקרי העבר, הקבוצות ששיחקו במוקדמות באירופה מגיעות בכושר עצים יותר למחזורי הפתיחה ועושות תוצאות טובות. מכבי ת"א שיחקה 6 משחקי מוקדמות זה קריטי לכושר, לחיבור, לאינטנסיביות(+ אלוף האלופים).

אני לא אומר שמכבי ת"א לא קבוצה טובה, והיא בהחלט מועמדות הבכירה ביותר לאליפות, אבל להכתיר קבוצות אחרי 4 מחזורים כשבחלק מהקבוצות שחקנים בקושי הגיע זה עוד מוקדם.
מה גם שחלק מהניצחונות פחות גדולים מאשר איך שהם נראים מהצד(גם אנחנו ניצחנו 4-0 ולא חושב שיש אוהד אחד שלא מוטרד מהמשחק הזה).

הם עשו חיזוקים טובים. קניקובסקי זה ישראלי מהטובים בליגה אם לא הטוב. הוא נותן באלאנס שכל קבוצה צריכה. בלי מניירות של כוכב. נכס.
טרבנייר נראה טוב כרגע, ועוד יש להם זר להביא.
גם סוקלר עושה רושם כמו חלוץ שייעשה מספרים, ועוד יש להם זר להביא.

לב"ש יש אירופה ופציעות, הפועל ת"א לא מספיק טובה עם הכדור, בית"ר נראית מפוזרת מאוד, ועלינו אני לא מדבר.

אז כן, הם מועמדים בכירים לאליפות. אבל אני חושב שזה מאוד מוקדם לבוא ולהגיד שזאת תהיה אליפות קלה, או איביץ' סטייל.
באר שבע שיחקו אותה כמות משחקים במוקדמות ונראים כמו קבוצה שתסיים 20 נקודות ממקום ראשון, אפילו הסגנות לא מובטחת להם.
זה מצחיק להכתיר אלופה במחזור 4 אבל יש מישהו שמאמין שקבוצה אחרת יכולה לקחת?

באר שבע שיחקו אותה כמות משחקים במוקדמות ונראים כמו קבוצה שתסיים 20 נקודות ממקום ראשון, אפילו הסגנות לא מובטחת להם.
זה מצחיק להכתיר אלופה במחזור 4 אבל יש מישהו שמאמין שקבוצה אחרת יכולה לקחת?
נכון שהם שיחקו כמות משחקים דומה, אבל זו סיטואציה שונה לחלוטין.

1. ב"ש עברה טראומה בהדחה. וזה השפיע עליה.

2. ב"ש לא הביאה את החיזוק הראוי. עם כל הכבוד לפורסון ונחמיאס. החיזוק של מכבי ת"א טוב פי 3.

3. לב"ש יש פציעות בעמדות קריטיות. ונטורה זה חצי קבוצה. רוטמן הבלם הכי טוב שלה. אם מכבי ת"א תאבד את וארלה/פרץ גם היא תיפגע.

שוב, הם נראים כרגע הכי טוב. אבל זה מצטייר הרבה יותר טוב ממה שזה בפועל.

חזרה
למעלה