• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליגת העל 26-27

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
כובע קש אמר:
חייב להגיד שאני לא מבין את הייפ עליו. לא ראיתי אותו מלבד הסרטון שהעלו פה, נראה שחקן טוב אבל לא איזה משהו יוצא דופן שלא היה כאן.

הבקיע שנה אחרונה בחצי עונה שבעה שערים בקבוצה קטנה בליגה הסרבית, מה שגרם לכוכב האדום לשים עליו ארגז של כסף בינואר. אני מזכיר שזה אותה ליגה שסטיוארט ה-"איכותי" לפי גורם מקצועי בקבוצה שמקבל החלטות כבש 15 שערים לפני שנתיים באותה ליגה. רק מה? אחד קיצוני והשני חלוץ שאמור לכבוש, השחקן הזה גם בן 20 בסה"כ, יש לו לאן להתפתח, ככה שאני מבין את ההחתמה הזאת. בניגוד למשל להחתמה שלנו של החלוץ הזה מאיטליה.

אפילו ספרא כבר מבין שכדי לייצר אקזיטים ולעשות עליהם רווחים צריך גם לדעת לשלם, והוא רק שנה וחצי פה.

אירוע מאוד חריג עם השחקן הזה.

הסוכן הציע אותו פה לחצי ליגה.
כרגע נתניה, ר"ג, והפועל פ"ת רוצות אותו.

הסוכן ינחת מחר בארץ בשביל לעשות מכירה פומבית, להוציא עוד קצת כסף ותנאים מכל אחת.
כמובן שהתירוץ הרשמי שהוא בא להתרשם מכל אחד מהמועדונים.

דיווחים שגם פרחי בדרך לעזוב את מכבי ת"א
כאשר הוא מחזיק בהצעה גבוהה מאוד מה-mls.

הם עוברים תהליכים דומים למה שאנחנו עברנו. הצלחות מביאות מכירות. אין דבר כזה לא לשחרר שחקן. בסוף הוא יילך.
וזה לא משנה אם קוראים לך נטע לביא, אבו פאני, מילסון, פטאצ'י או רוי רביבו.

העניין הוא התחליפים. ולהיות מסוגל גם לייצר מבית, וגם לדעת להביא תחליפים.

אצלנו ראינו שלהביא תחליפים הם לא יודעים, ולייצר מבית לוקח הרבה זמן אם בכלל.

מעניין מאוד לראות איך מכבי ת"א תבנה את עצמה.
היא הולכת לקראת בנייה די מחדש.
אסנטה-רביבו-פרחי כנראה בחוץ, ועל זה תוסיפו את עידו שחר שלא מוכן לחתום על חוזה חדש, ואולי הם גם ימכרו אותו בסוף.
אם דור פרץ היה הולך לזאגרב, בכלל השלד הישראלי שלהם היה מתפורר.
כל זה שבליץ' מסתמן כמו ניקוליץ' 2.0

זה נכון שהיו להם הרבה נפילות בשנים האחרונות, אבל הם ידעו גם לפגוע עם שחקנים כמו מילסון, פטאצ'י, אסנטה ועוד.

השוק הישראלי מוגבל מאוד, אבל לא אתפלא אם הם יחזירו שחקנים בכירים כמו דסה.

דיווחים שגם פרחי בדרך לעזוב את מכבי ת"א
כאשר הוא מחזיק בהצעה גבוהה מאוד מה-mls.

הם עוברים תהליכים דומים למה שאנחנו עברנו. הצלחות מביאות מכירות. אין דבר כזה לא לשחרר שחקן. בסוף הוא יילך.
וזה לא משנה אם קוראים לך נטע לביא, אבו פאני, מילסון, פטאצ'י או רוי רביבו.

העניין הוא התחליפים. ולהיות מסוגל גם לייצר מבית, וגם לדעת להביא תחליפים.

אצלנו ראינו שלהביא תחליפים הם לא יודעים, ולייצר מבית לוקח הרבה זמן אם בכלל.

מעניין מאוד לראות איך מכבי ת"א תבנה את עצמה.
היא הולכת לקראת בנייה די מחדש.
אסנטה-רביבו-פרחי כנראה בחוץ, ועל זה תוסיפו את עידו שחר שלא מוכן לחתום על חוזה חדש, ואולי הם גם ימכרו אותו בסוף.
אם דור פרץ היה הולך לזאגרב, בכלל השלד הישראלי שלהם היה מתפורר.
כל זה שבליץ' מסתמן כמו ניקוליץ' 2.0

זה נכון שהיו להם הרבה נפילות בשנים האחרונות, אבל הם ידעו גם לפגוע עם שחקנים כמו מילסון, פטאצ'י, אסנטה ועוד.

השוק הישראלי מוגבל מאוד, אבל לא אתפלא אם הם יחזירו שחקנים בכירים כמו דסה.
אני מעריך שאם אסנטה יעזוב הם ילכו חזק על דסה וכנראה גם יצליחו להחזיר אותו כי הוא בינתיים לא חתם במקום אחר.

צריך לזכור גם מעבר לזה שיש להם בעיה עם המכסת זרים (הם כרגע על 8 זרים כולל ניקולאסקו ואסנטה) וגם היה דיבור על סיסוקו במהלך הקיץ שאולי יעזוב, כלומר אין להם יותר מדי גמישות עם זרים לכאורה וכמו שאנחנו יודעים, חוץ מדסה, אין ממש שחקנים רלוונטיים בשוק

אני מעריך שאם אסנטה יעזוב הם ילכו חזק על דסה וכנראה גם יצליחו להחזיר אותו כי הוא בינתיים לא חתם במקום אחר.

צריך לזכור גם מעבר לזה שיש להם בעיה עם המכסת זרים (הם כרגע על 8 זרים כולל ניקולאסקו ואסנטה) וגם היה דיבור על סיסוקו במהלך הקיץ שאולי יעזוב, כלומר אין להם יותר מדי גמישות עם זרים לכאורה וכמו שאנחנו יודעים, חוץ מדסה, אין ממש שחקנים רלוונטיים בשוק
על פי הסוכן שלו ניקולאסקו כנראה יושאל.
גם אנדרדה ו-וארלה ככל הנראה לא יסיימו את החלון כשחקנים שלהם.
הם יביאו עוד 2-3 זרים +לפחות 2 ישראלים (לא יפתיע אותי אם הם יעשו עסקה גדולה למשל על חזן ממכבי פ"ת, או ינסו להחזיר את עבד מספרד, גם גורפינקל בשמאל אופציה מבחינתם, אני גם לא מוציא אפשרות שהם ירכשו את יונה שהם חמים עליו גם תקופה).

אבל הם עושים חיים קשים לשחקנים לגבי מכירה ולא מתקפלים בקלות.
למרות שההתנהלות עם רוי רביבו מוזרה אפילו שדרוג הוא לא קיבל קיץ שעבר אחרי שהם טרפדו את המעבר שלו לקופנהגן. הם לגמרי יצטרכו ללכת לבניה מחדש, ההבדל שהם יודעים להביא זרים איכותיים לרוב

אבל הם עושים חיים קשים לשחקנים לגבי מכירה ולא מתקפלים בקלות.
למרות שההתנהלות עם רוי רביבו מוזרה אפילו שדרוג הוא לא קיבל קיץ שעבר אחרי שהם טרפדו את המעבר שלו לקופנהגן. הם לגמרי יצטרכו ללכת לבניה מחדש, ההבדל שהם יודעים להביא זרים איכותיים לרוב
לכאורה על פי התקשורת ההצעות על רביבו ועל אסנטה מאוד נמוכות, סביבות ה2 מיליון יורו. הגיוני שיהיה בלאגן

על פי הסוכן שלו ניקולאסקו כנראה יושאל.
גם אנדרדה ו-וארלה ככל הנראה לא יסיימו את החלון כשחקנים שלהם.
הם יביאו עוד 2-3 זרים +לפחות 2 ישראלים (לא יפתיע אותי אם הם יעשו עסקה גדולה למשל על חזן ממכבי פ"ת, או ינסו להחזיר את עבד מספרד, גם גורפינקל בשמאל אופציה מבחינתם, אני גם לא מוציא אפשרות שהם ירכשו את יונה שהם חמים עליו גם תקופה).
לעשות חצי מהפכה בסגל ולדבר על 5 שחקני רכש באמצע אוגוסט עם מנהל מקצועי חדש ואחרי שאיבדת הרבה שחקנים זה אף פעם לא קל.

חזרה
למעלה