KevinDurant
נשיא המועדון
יונס מלדה עובר ממכבי ת''א להפועל ב''ש
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
לדעתי זה מראה בעיקר מה הם חושבים על יונס מלדה.חחח מראה עד כמה מכבי תל אביב לא רואה בב"ש יריב, אלינו הם בחיים לא היו משחררים שחקנים ובטח לא בסכומים כאלה
אם ככה, אפשר להגיד את זה על כל שחקן שיושב בקצה הספסל של קבוצות פלייאוף עליון, אפשר להביא אלינו ואולי הם יפתיעו.קוזוק אוהב להביא שחקנים שהוא אימן ומכיר(אימן את מלדה בנתניה).
זה נכון גם לגבי יהושע ו-וולף שהוא אימן בפתח תקווה.
מלדה לא שחקן כל כך גרוע.
אין לבאר שבע עומק לרוץ בעונה אירופית, ובשוק ישראלי דל זה הימור לא רע מבחינתם(סכום העברה של 100 אלף יורו).
בשנים האחרונות הם לקחו כבר כמה שחקנים שמכבי ת"א לא רצתה והם הצליחו בב"ש. מהראן ראדי, דן ביטון, גיא מזרחי, איתן טיבי ומתן בלטקסה.
נכון שכל מקרה הוא משהו אחר, אבל בשורה התחתונה לא הייתי ממהר לקבור את ההחתמה הזאת. ושוב. הוא לא בא על איזה תקן של שחקן מוביל, ולא קרוב לכך.
יכול רק להפתיע.
כשאתה הולך לעונה ארוכה אתה צריך סגל רחב.אם ככה, אפשר להגיד את זה על כל שחקן שיושב בקצה הספסל של קבוצות פלייאוף עליון, אפשר להביא אלינו ואולי הם יפתיעו.
אני בכלל לא זוכר מתי יונס מלדה שיחק כדורגל בפעם האחרונה, או אפילו היה בסגל שלהם, שלא לדבר על ספסל.
שיחררו אלינו שחקן רק פעמיים בשנים האחרונות שאני זוכר (לא מדבר על שחקן שנגמר לו החוזה וחתם פה כמו עומרי בן הרוש או קנדיל) וזה היה ורמוט בזמנו ושלומי אזולאי במסגרת עסקה על אלירן עטרחחח מראה עד כמה מכבי תל אביב לא רואה בב"ש יריב, אלינו הם בחיים לא היו משחררים שחקנים ובטח לא בסכומים כאלה
אגב, אין להם בנוער שחקנים כמו מלדה? למה רק אצלנו דוחפים כל הזמן את הנוער האוברייטד הזה בזמן שבגדולות האחרות בקושי מגדלים שחקן אחד בינוני בחמש שנים
ודווקא הפעם היחידה שבאמת שלפנו להם שחקן שרצינו מהסגל והם לא רצו שיעזוב זה היה במקרה גל אלברמן שסיים חוזה וברח אלינו. איזה מרגש זה היה. (עזבו שהוא הסריח פה את הדשא רוב הזמן כמצופה, אבל לפחות הביא 3 אליפויות וצ'מפיונס אחר כך לפני שמוטט את המועדון חזרה)שיחררו אלינו שחקן רק פעמיים בשנים האחרונות שאני זוכר (לא מדבר על שחקן שנגמר לו החוזה וחתם פה כמו עומרי בן הרוש או קנדיל) וזה היה ורמוט בזמנו ושלומי אזולאי במסגרת עסקה על אלירן עטר
עוד לא חתם.גבי קניקובסקי החתמה מצוינת לצהבת.
ישראלי שווה.
הם יודעים לעבוד שם בצורה מקצועית מאוד.
יחתימו עוד 2 זרים טובים, ישאירו את רביבו ואסנטה ויתמודדו על האליפות.