ליגת העל 26-27

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
התל אביבית השנייה שמסרבת להצעה על שחקן בכיר שלה מאחת מה5 ליגות הבכירות. אצלנו אם קבוצה ביוון, אוקראינה או סרביה רוצה שחקן שלנו "אי אפשר למנוע ממנו להתקדם" חחח.

לא נכתב פה אבל לצ'ה האיטלקית (גנדלמן) רוצה את טוריאל וכבר הציעה עליו 2 מיליון יורו ויותר ממכפילה לו את השכר.

יש לו "הבטחה ג'נטלמנית" שלא יעמדו בדרכו להצעה מאירופה (קיבל אותה תמורת ויתור על סעיף שחרור שהיה לו בגובה 2.5 מיליון יורו)

מעניין לראות מה יהיה שם
זאת כנראה ההזדמנות האחרונה שלו לצאת לאירופה. הוא כבר לא צעיר.
וזאת לא סתם יציאה, זה לליגה בכירה.

הפועל תדרוש עוד כסף, הצעה של 2 מיליון זה אפילו לא סעיף השחרור שהיה לו.

השאלה כמה איטלקים רציניים לגביו.

אני מעריך שהצעה באיזורים של 3m + בונוסים, והוא יעבור.

להפועל יש מכסה מלאה של זרים, והיא תצטרך לשחרר מישהו בשביל להביא זר במקום טוריאל(למרות שיש את אווסו שיכול לשחק בתפקיד של טוריאל, והזר הנוסף יכול להגיע לעמדה אחרת).

אני גם לא אופתע אם הם ינסו להחתים את עבד שגדל אצלם. זאת גם החתמה "גדולה" של ליגיוניר ושחקן נבחרת, וגם יימכרו לאוהדים שמחזירים שחקן בית.

התל אביבית השנייה שמסרבת להצעה על שחקן בכיר שלה מאחת מה5 ליגות הבכירות. אצלנו אם קבוצה ביוון, אוקראינה או סרביה רוצה שחקן שלנו "אי אפשר למנוע ממנו להתקדם" חחח.
צריך להגיד ביושר שההצעות נמוכות מאוד (אצל רביבו אפילו לדעתי דובר על 1.8 מיליון יורו)

אני מאמין במקרה של שניהם שאם ההצעות יתקרבו ל2.5-3 הם ישוחררו

צריך להגיד ביושר שההצעות נמוכות מאוד (אצל רביבו אפילו לדעתי דובר על 1.8 מיליון יורו)

אני מאמין במקרה של שניהם שאם ההצעות יתקרבו ל2.5-3 הם ישוחררו
1.8 זה יותר ממה שקיבלנו על פאני דינדה ולביא שלושה מהישראלים הטובים בדור הנוכחי רק אומר.

1.8 זה יותר ממה שקיבלנו על פאני דינדה ולביא שלושה מהישראלים הטובים בדור הנוכחי רק אומר.
מסכים אתך שקיבלנו עליהם מעט מאוד כסף אבל הם גם יצאו בגילאים אחרים לגמרי.

זה כמו שאני אגיד לך שדור פרץ וקניקובסקי עזבו בחינם.

אני מקווה שלמדנו מהאירוע עם שלושתם ויעלו את רף המחירים, במיוחד שקשה לקנות ישראלים פה בליגה

לא נכתב פה אבל לצ'ה האיטלקית (גנדלמן) רוצה את טוריאל וכבר הציעה עליו 2 מיליון יורו ויותר ממכפילה לו את השכר.

יש לו "הבטחה ג'נטלמנית" שלא יעמדו בדרכו להצעה מאירופה (קיבל אותה תמורת ויתור על סעיף שחרור שהיה לו בגובה 2.5 מיליון יורו)

מעניין לראות מה יהיה שם
אגב, מקרה קלאסי שהסוכן מנסה להפעיל לחץ על המועדון דרך התקשורת.

הסוכנות של קצב הוציאה הודעת תפוצה לכל הכתבים על ההצעה וזה עלה במקביל בכל האתרים.

כל זה, כשהם יודע שהפועל מאוד מרוכזים במשחק שלהם בחמישי, והדבר האחרון שהם צריכים זה את הבלאגן הזה סביב טוריאל).

עושה רושם שסכנין פגעו עם השוער בלבראו
(מלכתחילה היה נראה כמו פרופיל טוב עבורם).

נעל את השער היום עם כמה הצלות יפות.

מסכים אתך שקיבלנו עליהם מעט מאוד כסף אבל הם גם יצאו בגילאים אחרים לגמרי.

זה כמו שאני אגיד לך שדור פרץ וקניקובסקי עזבו בחינם.

אני מקווה שלמדנו מהאירוע עם שלושתם ויעלו את רף המחירים, במיוחד שקשה לקנות ישראלים פה בליגה
סתיו טוריאל באותו גיל שהם היו נראה לי.
ההבדל היחיד שהוא לא הביא להם אליפות עדיין ולנו הם הביאו אליפויות וצ'מפיונס ולכן אולי היה לנו יותר קל לשחרר. לא יודע.

קשה מאוד להשאיר שחקן אחרי ש"השגת הכל" (3 אליפויות ברצף + ליגת האלופות), בייחוד כשמתחילה יציאה החוצה, ואז קשה לעצור את הסחף.

העניין הוא תמיד התחליפים.

אם היו מביאים זר איכותי לקישור האחורי, מישהו היה מדבר הרבה על נטע לביא? כנראה שלא.
כמו שפלאניץ עזב, אז די מהר דילן וסק השכיחו את זה.

נכון שכאשר מדובר בישראלי זה מעט שונה, אבל אחרי הגדלת הזרים גם העניין הזה מצטמצם.

באופן כללי הmls ישנה פה את כל הכדורגל. שחקנים צעירים עם עונה טובה יברחו לשם מהר.

טוריאל הוא מקרה מאוד חריג של לייט בלומר.
בסך הכל יש לו עונה אחת שלמה כשחקן הרכב בליגת על(העונה האחרונה), ו-2 עונות בלבד בליגת על באופן כללי.
וכל זה בגיל 25-26.

קשה מאוד להשאיר שחקן אחרי ש"השגת הכל" (3 אליפויות ברצף + ליגת האלופות), בייחוד כשמתחילה יציאה החוצה, ואז קשה לעצור את הסחף.

העניין הוא תמיד התחליפים.

אם היו מביאים זר איכותי לקישור האחורי, מישהו היה מדבר הרבה על נטע לביא? כנראה שלא.
כמו שפלאניץ עזב, אז די מהר דילן וסק השכיחו את זה.

נכון שכאשר מדובר בישראלי זה מעט שונה, אבל אחרי הגדלת הזרים גם העניין הזה מצטמצם.

באופן כללי הmls ישנה פה את כל הכדורגל. שחקנים צעירים עם עונה טובה יברחו לשם מהר.

טוריאל הוא מקרה מאוד חריג של לייט בלומר.
בסך הכל יש לו עונה אחת שלמה כשחקן הרכב בליגת על(העונה האחרונה), ו-2 עונות בלבד בליגת על באופן כללי.
וכל זה בגיל 25-26.
היום זה מספיק. ברוב המקרים זה באמת יהיה MLS, אלא אם הסוכן תותח של ממש ויצליח לשכנע קבוצות בליגות הבכירות. אגב זה מצחיק אותי שמשווים את קוז'וך למאמנים גדולים של פעם. אפילו בכר של לפני עשור שלקח שלוש רצוף בב"ש התמודד נגד קבוצות יותר חזקות מאלה שיש היום. אני רואה את הסגלים של הקבוצות שהתמודדו עם ב"ש על האליפות, אז הם די חלשים. כל ישראלי היום נותן שני שערים ויוצא החוצה, הקבוצות ככה נחלשות גם כי הן לא מצליחות להביא זרים נורמליים, ככה שאפילו את הקטע של ביטול הגבלת הזרים המביכה הזאת קשה לי לבקש.

חזרה
למעלה