מאמין שאם ההצעה מלצ'ה לא ספין אז הוא יהיה שםאתם לא מאמינים שהם ימכרו את אוריאל עכשיו, אחרי שהודחו מאירופה?
השאלה היא האם זה במקום או בנוסף לקניקובסקי.אם יונה זאת הבשורה של מכבי תל אביב אז הם בבעיה גדולה
סיסוקו, גלזר, נוי, בליץ', שחר, פרץ על 3 משבצות קישור ובעונה בלי אירופה. קשה לי להאמין ששניהם יגיעו.השאלה היא האם זה במקום או בנוסף לקניקובסקי.
אם זה במקום כפתרון זול וקל אז הם בבעיה.
אם זה בנוסף זה כבר יוצר קישור עמוק.
קשה להאמין שהם יביאו גם וגם, ואולי יונה זה גיבוי אם הם לא מצליחים להביא את קניקובסקי.
הם בסיטואציה בעייתית מאוד עם הזרים.
בכל מקרה, ערוץ הספורט היחיד שמדבר על זה. אז לא יפתיע אותי אם זה שוב ענייני סוכנים וכו'.
מסכים. לכן כתבתי שאני לא רואה אותם באים ביחד, ולכן במקסימום יונה הוא גיבוי לקניקובסקי.סיסוקו, גלזר, נוי, בליץ', שחר, פרץ על 3 משבצות קישור ובעונה בלי אירופה. קשה לי להאמין ששניהם יגיעו.
הם שילמו על בליץ' לפני חודשיים כמעט 1.5 מיליון יורו. מה גם שהוא משמעותי שם מאוד בעמדת ה6, אני לא חושב שהם לא סופרים אותו.מסכים. לכן כתבתי שאני לא רואה אותם באים ביחד, ולכן במקסימום יונה הוא גיבוי לקניקובסקי.
מה שכן, אני לא חושב שהם לוקחים ברצינות את בליץ'. אתה לא יודע מתי ואיך יחזור. זה סוג של בנסון.
או במקרה שלהם ניקוליץ' 2.0.
סיסוקו, גלזר, נוי, בליץ, שחר, פרץ, קניקובסקי/יונה.
7 שחקנים על 3 עמדות זה ריאלי.
זה די דומה למד שיש אצלנו:
לוי, אזולאי, מוחמד, רטנר, ארזי, ברוניניו, מרדכי (ובעיקרון גם דון יכול לשחק 8-10).
מטומטמים נתניה
הוא שם כבר מעונה שעברה, הגיע מליגה שנייה בברזיל ב100 אלף דולרמאיפה נתניה הביאו את הדאבו המטורף הזה
טוב שנזכרתמאיפה נתניה הביאו את הדאבו המטורף הזה
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!