נושא משחק ליגת העל, מח' 1: מכבי חיפה VS הפועל רמת גן

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
משחק ראשון וזה לא מרגש אותי משום מה
מגיע להם להפסיד.
גם אני, אבל אני גם ריאלי. יש לנו ליגה שהיא פח אשפה. משחקים הערב נגד עולה חדשה שרוב הסגל שלה מורכב משחקנים של ליגה לאומית, הם לא שיחקו אף פעם מול 30 אלף איש וסביר להניח שיתרגשו ויעשו טעויות ואנחנו ננצח גם די בקלילות, למרות יכולת לא משכנעת. כבר היה לנו אותו סיפור מול ריינה וטבריה עם רביעיות לא מרגשות בעליל בלי שאני זוכר איזה מהלך כדורגל יוצא מן הכלל. פשוט האנרגיות של הקהל הספיקו

העיקר שהקופים מרוצים, יש צעדות, מכירות מרצ'נדייז וכ'ו. פעם היה אפשר להגיד שיש קבוצה אבל אין קהל. למעשה אנחנו כבר 20 שנה קהל בלי מועדון

לא מכיר אוהד אחד שלנו שמתרגש מהמשחק היום.
אני יותר חושש ממתרגש. זה המצב שהמועדון הוביל אותנו אליו.
אם יש משהו שמרגש זה החוויה של לחזור ליציע, לראות חברים ליציע שלא ראית הרבה זמן, האווירה של הפרי גיים, האחווה של האוהדים.
הקבוצה עצמה ברור שרחוקה מלהיות מרגשת או אחת שיש ציפייה לראות אותה.

העיקר שהקופים מרוצים, יש צעדות, מכירות מרצ'נדייז וכ'ו. פעם היה אפשר להגיד שיש קבוצה אבל אין קהל. למעשה אנחנו כבר 20 שנה קהל בלי מועדון
אני גם חשבתי שעדיף לפתוח עם מחאות אבל מנסיון החיים למדתי שעדיף תמיד להתחיל בחיובי. תהיה בטוח שאחרי שנקבל בראש בבלומפילד יהיה כבר התחלה של שינוי וככל שהשנה הזאת תתקדם אני מקווה שהפעם הארגונים ירימו את הרמה של המחאה מעבר לשיר על יענקלה וכמה דגלים

נקווה שלא יראה כמו המשחק של המקבילה שלנו מאנגליה עכשיו נגד העולה החדשה אצלם

״120 מיליון שקל תקציב״

עולים עם התקפה של סילבה קאני, קני סייף וקנג׳י חורה.

giphy.gif

אני גם חשבתי שעדיף לפתוח עם מחאות אבל מנסיון החיים למדתי שעדיף תמיד להתחיל בחיובי. תהיה בטוח שאחרי שנקבל בראש בבלומפילד יהיה כבר התחלה של שינוי וככל שהשנה הזאת תתקדם אני מקווה שהפעם הארגונים ירימו את הרמה של המחאה מעבר לשיר על יענקלה וכמה דגלים
זה לא היה מכוון ספציפית כלפי המשחק הזה, אלא לגבי ההתנהלות באופן כללי. הקטע במחאה זו התמדה ואצלנו זה מחאה ממשחק למשחק ותלוי תוצאה. בסופו של דבר התוצאה פחות משנה אלא הדרך ואין דרך לאורך זמן. אם תנצח ואפילו שבוע הבא, זה לא אומר שתהיה לך עונה טובה. אתה מתחיל לראות לאן העונה הולכת רק במחזורים 7-8 פחות או יותר. המחאה צריכה גם להיות כזאת שיהיה ברור לשחר שהוא חייב למכור את המועדון ולא רק בגלל שלא מנצחים את ר"ג או מכבי תל אביב

איזה דבר טוב יקרה אם ננצח?
השאלה הנכונה היא איפה היית בשנים האחרונות שאתה חושב שמה שיעזור לנו זה עוד הפסד?
כל הגישה הזאת של "רק עוד הפסד אחד והכל יסתדר מעצמו" לא הוכיחה את עצמה ב9000 הפסדים המביכים האחרונים.

ביטחון אף פעם לא מזיק לקבוצה, אני גם אשמח לא לפתוח את השבוע שלי בבאסה אם אפשר.
לא נגיע לשום דבר גם ככה העונה. מדובר באנשי מקצוע כל כך גרועים שההופעות בגביע הטוטו לא גרמו להם לחשוב שהסגל לא טוב. אולי בליגה זה יעזור (יש סיכוי של איזה 0.01 אחוז לדעתי, לא כזה רע).

כל הגישה הזאת של "רק עוד הפסד אחד והכל יסתדר מעצמו" לא הוכיחה את עצמה ב9000 הפסדים המביכים האחרונים.
גם ניצחון לא

הסיכוי שאם נפסיד זה יגרום להביא אולי שחקן טוב הוא 0.01 אחוז, אבל אם ננצח הסיכוי הוא 0 אחוז.
אני מניח ששנינו מסכימים שניצחון או הפסד לא ישנה את העונה בלאו הכי.

הסיכוי שאם נפסיד זה יגרום להביא אולי שחקן טוב הוא 0.01 אחוז, אבל אם ננצח הסיכוי הוא 0 אחוז.
אני מניח ששנינו מסכימים שניצחון או הפסד לא ישנה את העונה בלאו הכי.
אתה מתכוון הסיכוי שנמהר יותר ברכש לאחר הפסד גדול יותר, כשמי שיבצע את הבחירה זה אותם אנשים שבחרו רכש עד כה.

אתה מתכוון הסיכוי שנמהר יותר ברכש לאחר הפסד גדול יותר, כשמי שיבצע את הבחירה זה אותם אנשים שבחרו רכש עד כה.
נכון. אז הסיכוי שיביאו שחקן הוא 0.01 אחוז והסיכוי שיביאו שחקן טוב הוא 0.001 אחוז. עדיין קונה את זה.

במשחק כזה הדבר הכי חשוב זה לפתוח טוב, להזין את הקהל שיתלהב ובתמורה ילהיב בחזרה את השחקנים. אתה עושה את זה וזה כבר חצי מהדרך לניצחון. לעומת זאת תפתח גרוע, עם יכולת לא טובה ושהם יחזיקו בכדור רוב הזמן ב-15 דקות הראשונות, הקהל יתחיל לשרוק בוז ולשדר לחץ ומשם הדרך ל1-0 להפועל רמת גן קצרה מאוד.

אני אומר את זה בעיקר כי פעם ראינו שפתיחת משחק טובה ושער מהיר ניצח לנו משחקים בבית בצורה מאוד אפקטיבית, זה ישר מכניס את הקהל לעניינים, מלחיץ את היריבה וגורם לה לצאת קדימה ונותן לך אפשרות לעקוץ אותם במתפרצות. כל דקה שהמשחק יתקדם ואנחנו לא נבקיע הלחץ רק יתחיל לבעבע ולחלחל יותר מהיציעים אל עבר הדשא.

לא יאומן שאנו מארחים בבית עולה חדשה, התוצאה הכי פחות סבירה בעיניי זה ניצחון שלנו. איזה הזיה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה