נושא משחק ליגת העל, מח' 1: מכבי חיפה VS הפועל רמת גן

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
לפני שנה בדיוק כולם ציפו שנפסיד לריינה. משחק אחד לא משנה. חיפה פותחת עונה שנייה ברצף עם מאמן שאף אחד לא חושב שישרוד, כולל בהנהלה עצמה. אין רמת ניהול עלובה מזו.
היה לנו כבר רצף ארוך יותר של עונות כאלה 2016/17-2018/19.

הרכב מכבי חיפה להפועל רמת גן: עומרי גלזר; יילה בטאיי, פדראו, נייגל לונווייק, צונאמי; ירין לוי, איתן אזולאי, ברוניניו; קני סייף, קנגי חורה וסילבה קאני

התקפה של סכנין. יש מצב ששל סכנין יותר טובה אפילו

הרכב מכבי חיפה להפועל רמת גן: עומרי גלזר; יילה בטאיי, פדראו, נייגל לונווייק, צונאמי; ירין לוי, איתן אזולאי, ברוניניו; קני סייף, קנגי חורה וסילבה קאני

התקפה של סכנין. יש מצב ששל סכנין יותר טובה אפילו
וזה אחרי שכמה מהחבר'ה הטובים בענף התכנסו במשך חצי שנה כדי לעבוד במשך 3 חודשים עם תקציב של 120 מיליון שקל ולהעמיד פה את הקבוצה הטובה ביותר שהם יכולים.

וזה אחרי שכמה מהחבר'ה הטובים בענף התכנסו במשך חצי שנה כדי לעבוד במשך 3 חודשים עם תקציב של 120 מיליון שקל ולהעמיד פה את הקבוצה הטובה ביותר שהם יכולים.
הצליחו להחליש את אחת ההתקפות החלשות שהיו פה. זה הישג שאין לזלזל בו.

הצליחו להחליש את אחת ההתקפות החלשות שהיו פה. זה הישג שאין לזלזל בו.
אם באמת להיות רציניים לרגע, אף אחד מאיתנו לא באמת יודע מה אפשר לעשות יותר טוב.
התוצאה נראית לא טובה אבל זה לא אומר שהיו אופציות טובות יותר או שאפשר היה לדעת שמה שנעשה לא טוב מספיק.
בדרך שבה מגיעים שחקנים לישראל, בטח בסכומים האלה (שחקנים שיש להם ביקוש), אין כנראה אפשרות להביא שחקן למבחנים. זה כבר לא קןרה, ברמות האלה. מסתבר שיש פה הרבה אלמנט של מזל, התאמה ואורך רוח.
אם מבינים שכדורגל הוא בסך הכל פלטפורמה להימורים וסחר בשחקנים, כשכל קבוצה היא חוליה בשרשרת מזון, רואים שמכבי היא בסך הכל מכבי פ"ת או הפועל חיפה עם קהל. מי שטוב- עוזב. קשה מאוד ליצור המשכיות, בלתי אפשרי לבנות מיני אמפריה אירופית. כל שנה צריך להרכיב הכל מחדש. לגלג קוביה על זרים ולקושש ישראלים מתחתית החבית שהתייבשה מזמן.
לכן רדיפה אחרי אליפות כל שנה- סופה להכשל. לפעמים צריך להוריד ראש, לרדת למדרון אחורי, לקדם צעירים ולבנות סגל חדש, גם על חשבון "השגיות". מכבי ת"א עוברת את אותו הדבר. זאת המציאות.

לדעתי ההרכב פלייאוף תחתון הזה הוא ההרכב הכי טוב שאפשר להעמיד. אולי הייתי מחליף את חורה במרדכי ואת לונגוויק בגולדברג (אבל אני יכול להחליף למה בכר לא רוצה לגמור את לונגוויק).

אני סקפטי שהתקציב הוא באמת 120 מיליון שקל.

לא יודע אם יותר עצוב לפתוח את העונה עם חזיזה וסוף באגפים או ההרכב הזה
עם יענקלה אפשר להיות בטוחים שתמיד יכול להיות יותר גרוע
נקווה לנצח ולגנוב כמה שיותר נקודות כדי שלא נסתבך בתחתית, יש לי תחושה שהסגל הזה עם אופי בעייתי מאוד וזה הדבר האחרון שאנחנו צריכים

הרכב וספסל מביך ביותר
מחק את יאיר מרדכי על סתם.

דון צריך להיות מושאל..

כולם עוברים באהלן אהלן עם זה שעולים למשחק הראשון בליגה כשפדראו בהרכב?

למעט בטאיי וברוניניו אין מקום אחד שאפשר למצוא בו נחמה על המגרש
נכון, אבל יש הבדל בין שחקנים נכים פשוט כי זו הרמה שלהם בכדורגל, לבין שחקן שאם יגיש בקשה לתעודת נכה רשמית רוב הסיכויים שיקבל.

• מצחיק
תגובות: Apoc
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה