ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Apoc אמר:
adoram אמר:Apoc אמר:
מסכים. ההיגיון אומר שההופעה צריכה להיות רגע לפני הנפת הצלחת, ולא אחרי.
GKagelmacher אמר:דבר שני איזה ניתוק זה להביא את נועה קילר הזאת, מה היא קשורה. ואם אני אראה עוד אמן אחד ששם על עצמו צעיף ומשחק אותה אוהד שלנו אני אתחיל באמת לקבל רמת עצבים ברמה שלא הייתה. פתאום מכבי חיפה בטופ וכולם מזוהים איתה. גועל נפש.
זה גם עוול לנועה קירל לשלוח אותה להופיע בפני קהל שהוא לא הקהל הטיפוסי שלה... אני מאמין שזמרים/זמרות שמדברים גם לאוכלוסייה יותר בוגרת (כמו שרית חדד, משה פרץ ויניב הראל בשנים עברו) היו עושים יותר טוב את העבודהadoram אמר:אם אלו הצרות של המועדון, אז באמת מצבנו טוב. נועה קירל היא אחת הכוכבות הגדולות בישראל, כל אומן שלא היו מביאים הייתם מוצאים איפה לקטר.
MH13 TILL I DIE אמר:זה גם עוול לנועה קירל לשלוח אותה להופיע בפני קהל שהוא לא הקהל הטיפוסי שלה... אני מאמין שזמרים/זמרות שמדברים גם לאוכלוסייה יותר בוגרת (כמו שרית חדד, משה פרץ ויניב הראל בשנים עברו) היו עושים יותר טוב את העבודהadoram אמר:אם אלו הצרות של המועדון, אז באמת מצבנו טוב. נועה קירל היא אחת הכוכבות הגדולות בישראל, כל אומן שלא היו מביאים הייתם מוצאים איפה לקטר.
ועדיין החווה יותר טובה מכולם
החצי שלא הספיק להיות בגימלadoram אמר:MH13 TILL I DIE אמר:זה גם עוול לנועה קירל לשלוח אותה להופיע בפני קהל שהוא לא הקהל הטיפוסי שלה... אני מאמין שזמרים/זמרות שמדברים גם לאוכלוסייה יותר בוגרת (כמו שרית חדד, משה פרץ ויניב הראל בשנים עברו) היו עושים יותר טוב את העבודהadoram אמר:אם אלו הצרות של המועדון, אז באמת מצבנו טוב. נועה קירל היא אחת הכוכבות הגדולות בישראל, כל אומן שלא היו מביאים הייתם מוצאים איפה לקטר.
לא קהל טיפוסי? חצי מהיציע הצפוני אוהדים שלה בפוטנציאל.
נועה קירל זה תו תקן, אין מה לעשות. זה "המחיר" בלחזור לקדמת הבמה.
MH13 TILL I DIE אמר:החצי שלא הספיק להיות בגימלadoram אמר:MH13 TILL I DIE אמר:זה גם עוול לנועה קירל לשלוח אותה להופיע בפני קהל שהוא לא הקהל הטיפוסי שלה... אני מאמין שזמרים/זמרות שמדברים גם לאוכלוסייה יותר בוגרת (כמו שרית חדד, משה פרץ ויניב הראל בשנים עברו) היו עושים יותר טוב את העבודה
לא קהל טיפוסי? חצי מהיציע הצפוני אוהדים שלה בפוטנציאל.
מה היה רע בזמרים שהביאו עד העונה להופיע בחגיגות?adoram אמר:MH13 TILL I DIE אמר:החצי שלא הספיק להיות בגימלadoram אמר:לא קהל טיפוסי? חצי מהיציע הצפוני אוהדים שלה בפוטנציאל.
הגיוני שהמועדון יפנה גם לקהל הצעיר יותר, כמו שעושים משחקים ב15:00 מדי פעם, אז תבלע גם הופעה של נועה קירל פעם בשנה.
זה לא העניין של הביאו אומן, זה עניין שזה לא התאים לאצטדיון ולאותו רגע לשמוע אותה שרה טרילילי טרללה. ליום רביעי זה היה מצוין.adoram אמר:אם אלו הצרות של המועדון, אז באמת מצבנו טוב. נועה קירל היא אחת הכוכבות הגדולות בישראל, כל אומן שלא היו מביאים הייתם מוצאים איפה לקטר.
MH13 TILL I DIE אמר:מה היה רע בזמרים שהביאו עד העונה להופיע בחגיגות?adoram אמר:MH13 TILL I DIE אמר:החצי שלא הספיק להיות בגימל
הגיוני שהמועדון יפנה גם לקהל הצעיר יותר, כמו שעושים משחקים ב15:00 מדי פעם, אז תבלע גם הופעה של נועה קירל פעם בשנה.
KevinDurant אמר:זה לא העניין של הביאו אומן, זה עניין שזה לא התאים לאצטדיון ולאותו רגע לשמוע אותה שרה טרילילי טרללה. ליום רביעי זה היה מצוין.adoram אמר:אם אלו הצרות של המועדון, אז באמת מצבנו טוב. נועה קירל היא אחת הכוכבות הגדולות בישראל, כל אומן שלא היו מביאים הייתם מוצאים איפה לקטר.
לחגיגות אחרי המשחק רצו לחגוג עם השחקנים ולשיר שירים של הקבוצה, לא לשמוע מיליון דולר

אתם מפספסים פה את הנקודה לדעתי. ליום רביעי אין בעיה שיביאו את נועה קירל, אין בעיה שיביאו את שרית חדד, לשם זה מתאים ומעולה.adoram אמר:MH13 TILL I DIE אמר:מה היה רע בזמרים שהביאו עד העונה להופיע בחגיגות?adoram אמר:הגיוני שהמועדון יפנה גם לקהל הצעיר יותר, כמו שעושים משחקים ב15:00 מדי פעם, אז תבלע גם הופעה של נועה קירל פעם בשנה.
אם לא שמת לב, עבר יותר מעשור מאז. העולם השתנה.
אי אפשר להביא זמרי נישה, אתה לא בני יהודה.
אני אומר שעובדתית, גם בגלל שחלק מהאוהדים פרצו לדשא, השחקנים לא באו לחגוג עם הקהל עם הצלחת.adoram אמר:אז אתה אומר בעצם שנועה קירל לקחה את כל הפוקוס מהשחקנים ומהזכייה?
adoram אמר:אם אלו הצרות של המועדון, אז באמת מצבנו טוב. נועה קירל היא אחת הכוכבות הגדולות בישראל, כל אומן שלא היו מביאים הייתם מוצאים איפה לקטר.