• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא משחק ליגת העל מח' 36: להשתיק את סגל ולם המאוסים

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
מסקנה ליענקל'ה ולמנכ"ל החדש לקראת העונה הבאה: אולי במקום לדרוש גרין פלוס כתנאי לקניית כרטיסים, תבקשו תעודת טמטום מאוהדים מסויימים. כך, אולי, נוכל לחגוג פה פעם אחת סוף סוף תואר כלשהו בלי דרמות.

Apoc אמר:
benrey אמר:
איזה ציון אתם נותנים לנועה?

מה הרעיון להכניס אותה כשכל הקהל בבית חחחח

מסכים. ההיגיון אומר שההופעה צריכה להיות רגע לפני הנפת הצלחת, ולא אחרי.

adoram אמר:
Apoc אמר:
benrey אמר:
איזה ציון אתם נותנים לנועה?

מה הרעיון להכניס אותה כשכל הקהל בבית חחחח

מסכים. ההיגיון אומר שההופעה צריכה להיות רגע לפני הנפת הצלחת, ולא אחרי.

ההיגיון מבחינתך כאוהד.
אבל יש שידור לטלוויזיה, יש את הטקס עם כל המשתמע מכך (עם אנשים שלא יחכו שתסיים לחגוג עם הופעת אמן של שעה)
יכלו פשוט להביא אמן אחר זה היה הרבה יותר מוצלח + אם הדבילים לא היו נכנסים לדשא

היו הרבה דברים הזויים בשנים האחרונות אצלנו.
להביא את נועה קירל למשחק ההנפה לוקח את כולם בהליכה. רמת ניתוק גבוהה מאוד.
את כל הקטע של החגיגות עם השחקנים והצלחת הם הצליחו לפספס.

וכמובן, הטמטום האין סופי של האוהדים המפגרים שלנו שפרצו למגרש. אני מקווה שהמועדון ישלול להם את המנוי ויתבע להם את הצורה

מישהו צריך לתת את הדעת על הפריצה הזאת. ישבתי בצפוני תחתון וכמות הברכות שנתתי לפורצים הייתה יותר גדולה ממה ששחקני היריבה השנואים עליי קיבלו ממני אי פעם.

נתחיל מזה שאשמה גדולה על ארגון האולטרה בויז שהרשו לעצמם להיות הראשונים שפורצים לדשא מה שהביא לליגטימציה של חצי צפוני לפרוץ. איך שהם עלו במדרגות של התחתון פשוט עשינו להם מצעד בושה. חבורה של כרותי אונה שחושבים שזה מגניב לפרוץ לדשא ולתת להתאחדות אפשרות לבטל לנו אליפות זה דבר ראשון.

דבר שני איזה ניתוק זה להביא את נועה קילר הזאת, מה היא קשורה. ואם אני אראה עוד אמן אחד ששם על עצמו צעיף ומשחק אותה אוהד שלנו אני אתחיל באמת לקבל רמת עצבים ברמה שלא הייתה. פתאום מכבי חיפה בטופ וכולם מזוהים איתה. גועל נפש.

GKagelmacher אמר:
דבר שני איזה ניתוק זה להביא את נועה קילר הזאת, מה היא קשורה. ואם אני אראה עוד אמן אחד ששם על עצמו צעיף ומשחק אותה אוהד שלנו אני אתחיל באמת לקבל רמת עצבים ברמה שלא הייתה. פתאום מכבי חיפה בטופ וכולם מזוהים איתה. גועל נפש.

אבא שלה אוהד מכבי חיפה שרוף .
אבל מסכים איתך, הייתי רוצה לדעת של מי היתה ההחלטה להביא אותה אם זה של ההנהלה שלנו אז הם ממש ממש מנותקים .
זה היה ממש מביך גם לראות שהיא מופיעה מול איצטדיון ריק .
שוב הוכיחו במכבי חיפה שהם לא יודעים לחגוג אליפות .

אם אלו הצרות של המועדון, אז באמת מצבנו טוב. נועה קירל היא אחת הכוכבות הגדולות בישראל, כל אומן שלא היו מביאים הייתם מוצאים איפה לקטר.

adoram אמר:
אם אלו הצרות של המועדון, אז באמת מצבנו טוב. נועה קירל היא אחת הכוכבות הגדולות בישראל, כל אומן שלא היו מביאים הייתם מוצאים איפה לקטר.
זה גם עוול לנועה קירל לשלוח אותה להופיע בפני קהל שהוא לא הקהל הטיפוסי שלה... אני מאמין שזמרים/זמרות שמדברים גם לאוכלוסייה יותר בוגרת (כמו שרית חדד, משה פרץ ויניב הראל בשנים עברו) היו עושים יותר טוב את העבודה
ועדיין החווה יותר טובה מכולם

MH13 TILL I DIE אמר:
adoram אמר:
זה גם עוול לנועה קירל לשלוח אותה להופיע בפני קהל שהוא לא הקהל הטיפוסי שלה... אני מאמין שזמרים/זמרות שמדברים גם לאוכלוסייה יותר בוגרת (כמו שרית חדד, משה פרץ ויניב הראל בשנים עברו) היו עושים יותר טוב את העבודה

לא קהל טיפוסי? חצי מהיציע הצפוני אוהדים שלה בפוטנציאל.
נועה קירל זה תו תקן, אין מה לעשות. זה "המחיר" בלחזור לקדמת הבמה.

adoram אמר:
MH13 TILL I DIE אמר:
adoram אמר:

החצי שלא הספיק להיות בגימל

MH13 TILL I DIE אמר:
adoram אמר:
MH13 TILL I DIE אמר:

הגיוני שהמועדון יפנה גם לקהל הצעיר יותר, כמו שעושים משחקים ב15:00 מדי פעם, אז תבלע גם הופעה של נועה קירל פעם בשנה.

adoram אמר:
MH13 TILL I DIE אמר:
adoram אמר:

הגיוני שהמועדון יפנה גם לקהל הצעיר יותר, כמו שעושים משחקים ב15:00 מדי פעם, אז תבלע גם הופעה של נועה קירל פעם בשנה.
מה היה רע בזמרים שהביאו עד העונה להופיע בחגיגות?

adoram אמר:
זה לא העניין של הביאו אומן, זה עניין שזה לא התאים לאצטדיון ולאותו רגע לשמוע אותה שרה טרילילי טרללה. ליום רביעי זה היה מצוין.

לחגיגות אחרי המשחק רצו לחגוג עם השחקנים ולשיר שירים של הקבוצה, לא לשמוע מיליון דולר

MH13 TILL I DIE אמר:
adoram אמר:
MH13 TILL I DIE אמר:

אם לא שמת לב, עבר יותר מעשור מאז. העולם השתנה.
אי אפשר להביא זמרי נישה, אתה לא בני יהודה.

KevinDurant אמר:
adoram אמר:
זה לא העניין של הביאו אומן, זה עניין שזה לא התאים לאצטדיון ולאותו רגע לשמוע אותה שרה טרילילי טרללה. ליום רביעי זה היה מצוין.

לחגיגות אחרי המשחק רצו לחגוג עם השחקנים ולשיר שירים של הקבוצה, לא לשמוע מיליון דולר

סצוחק

adoram אמר:
MH13 TILL I DIE אמר:
adoram אמר:

אם לא שמת לב, עבר יותר מעשור מאז. העולם השתנה.
אי אפשר להביא זמרי נישה, אתה לא בני יהודה.
אתם מפספסים פה את הנקודה לדעתי. ליום רביעי אין בעיה שיביאו את נועה קירל, אין בעיה שיביאו את שרית חדד, לשם זה מתאים ומעולה.

הביקורת על אתמול הייתה שבמקום שהשחקנים יבואו לחגוג עם הקהל, הביאו הופעה ועל זה הביקורת.

גם אם היו מביאים את עומר אדם או ברונו מארס היו שורקים בוז, זה לא קשור לנועה קירל או חיים משה או יובל המבולבל

אז אתה אומר בעצם שנועה קירל לקחה את כל הפוקוס מהשחקנים ומהזכייה?

adoram אמר:
אז אתה אומר בעצם שנועה קירל לקחה את כל הפוקוס מהשחקנים ומהזכייה?
אני אומר שעובדתית, גם בגלל שחלק מהאוהדים פרצו לדשא, השחקנים לא באו לחגוג עם הקהל עם הצלחת.

בתור אחד שהיה במשחק או שניים השנה, גם בהפסדים השחקנים נתנו יותר יחס לקהל.

הרגיש קצת ששכחו אותנו בכל האירוע הזה, עשו סיבוב עם הצלחת בכל האצטדיון ואח''כ פשוט הלכו לאזור המנהרה עם המשפחות להופעה של נועה קירל.

בקיצור, מה שאני בא להגיד, אין פה משהו ספציפי נגד זמר כזה או אחר, זה פשוט לא מתאים לטעמי לסיטואציה והיה ראוי שהשחקנים פשוט יבואו לחגוג עם הקהל ולשיר כמה שירים.

adoram אמר:

אחי אתה מדבר שטויות ומלא בסיסמאות.
מה הקשר תן תקן להופעה לא קשורה של נועה פאקינג קירל במשחק הנפה?

במשחק הנפה לא צריך להביא שום אומן, לא סתם אף קבוצה לא עושה את זה. במשחק כזה צריך להניף צלחת ולחגוג עם האוהדים ביציעים- הקפות עם הצלחת, שחקנים מניפים אחד אחרי השני, קצת שירים וכל המסביב.

מי שלא נהנה מההופעה זו זכותו כמובן, אבל הרעיון עצמו לא היה כזה רע, אולי הביצוע באמת היה לקוי בתוספת הפריצה למגרש.

חזרה
למעלה