אז כשהם יתחרו מול ב"ש והפועל תל אביב, אעודד את היריב.אותי זה מעודד בקרב שלהם מול ב"ש והפועל ת"א, לא זכור לי שטענתי שאני מדבר בשמך.
אז כשהם יתחרו מול ב"ש והפועל תל אביב, אעודד את היריב.אותי זה מעודד בקרב שלהם מול ב"ש והפועל ת"א, לא זכור לי שטענתי שאני מדבר בשמך.
כן אההבשולי כן
אבל אולי הגיע הזמן שוב לפטר את אלעד אשכנזי בפעם הרביעית או מה שזה לא יהיה מהמועדון.
כזה יועץ מנטלי גרוע לא ראיתי בחיים שלי, הקבוצה הכי פריכה מנטלית בליגה
דווקא חצי שני ישבנו עליהם גם אחרי הגול שקיבלנו. פשוט אין פה כדורגל. זה לפני המנטלי כן מנטלי לא. פסיכולוג טוב לא יהפוך אותי לכדורסלן NBA.בשולי כן
אבל אולי הגיע הזמן שוב לפטר את אלעד אשכנזי בפעם הרביעית או מה שזה לא יהיה מהמועדון.
הקבוצה פריכה מנטלית כי לשחקנים אין ביטחון בגלל ההופעות הגרועות בגביע בטוטו, שהיו בגלל חוסר איכות.בשולי כן
בנה אותו עם אחד משני התקציבים הגדולים בליגה אתה קולט? זה טירוף.איזה מנטליות יכולה להיות עם סגל כזה?
מה רציתם פתאום צונאמי ידע לרוץ?
בטאי ידע לעשות דריבל?
נייג'ל ידע לעשות משהו שקשור לעבודת הגנה?
קני יהיה קיצוני סופה?
יש פה סגל חלש שבנה בנאדם שלא מבין כדורגל.
ממש שלישיית K-K-Kקני קנג׳י קאני זה התקפה של פלייאוף תחתון ואני מפרגן.
ללא מעט קבוצות בפלייאוף התחתון יש התקפה יותר מסוכנת
בנה אותו עם אחד משני התקציבים הגדולים בליגה אתה קולט? זה טירוף.
אחד משני התקציבים הגדולים בליגה ואתה עולה עם לונוויק פדראו קני קאני קנג'י חחחחח זה לא נורמלי, זה לתת לAI פרומפט להתחיל עונה במנג'ר עם מכבי חיפה ולעשות מה שהוא יכול כדי להציב את הקבוצה הכי חלשה שיש.
שמעתי את זה בעוד מקום ואתם כולכם תצטרכו להתחיל לשלם לי תמלוגים כי אני אמרתי את זה עוד בשנה שעברהממש שלישיית K-K-K
שיהיה בהצלחה עם להיפטר מהפלופים החדשים.בוא נדבר רגע תאכלס.
שחר סגר את השיבר הקיץ.
למעט ברוניניו כולם הגיעו בחינם או בנזיד עדשים.
כנראה שרוב התקציב הלך על להעיף מפה פלופים כמו נהואל.
שיהיה בהצלחה עם להיפטר מהפלופים החדשים.
יש הרבה.
זה מה שכתבתי כאן מתחילת הקיץ. אם לא רוצים להשקיע כסף לא צריך להביא יותר משניים שלושה שחקנים.כבר אמרתי את זה באחד הדיונים פה.
הזול יעלה להם ביוקר. חסכו עכשיו דמי העברה וישלמו את זה בדמות פיצויים כדי להיפטר משחקנים.
כבר היה עדיף שלא היו מביאים כלום ומשאירים את סק ושואו לעוד עונה אם מחפשים לחסוך.
בדיוק.בוא נדבר רגע תאכלס.
שחר סגר את השיבר הקיץ.
למעט ברוניניו כולם הגיעו בחינם או בנזיד עדשים.
כנראה שרוב התקציב הלך על להעיף מפה פלופים כמו נהואל.
אבל זה מה שעשו. לא באמת התחזקו. שחררו שחקן, החתימו תחליף גרוע יותר במקומו, לא עשו כאן קיץ של מהפכה או יוצא דופן, אלא קיץ סתמי וטיפוסי. מכרו שוער, החתימו שוער. מכרו בלם החתימו בלם. שחררו בלם נוסף החתימו עוד בלם במקומו. בהתקפה בכלל לא התחזקו, כנ"ל בקישור העלק עמוס הזה גם. השינויים בעיקר בהגנהזה מה שכתבתי כאן מתחילת הקיץ. אם לא רוצים להשקיע כסף לא צריך להביא יותר משניים שלושה שחקנים.
אז אל תביא שחקנים במקום אלה שעזבו. חבל על הכסף והכאב ראש בעוד שנה.אבל זה מה שעשו. לא באמת התחזקו. שחררו שחקן, החתימו תחליף גרוע יותר במקומו, לא עשו כאן קיץ של מהפכה או יוצא דופן, אלא קיץ סתמי וטיפוסי. מכרו שוער, החתימו שוער. מכרו בלם החתימו בלם. שחררו בלם נוסף החתימו עוד בלם במקומו. בהתקפה בכלל לא התחזקו, כנ"ל בקישור העלק עמוס הזה גם. השינויים בעיקר בהגנה
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!