KevinDurant
נשיא המועדון
Apoc אמר:מכבי ת"א הבינו שהם בבעיה בעמדת המגן הימני אז נראה שיעשו מהלך על מגן ספרדי מהצ'מפיונשיפ
רז אמיר:
להבנתי, לא היה מועמד ואינו מועמד
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Apoc אמר:מכבי ת"א הבינו שהם בבעיה בעמדת המגן הימני אז נראה שיעשו מהלך על מגן ספרדי מהצ'מפיונשיפ
KevinDurant אמר:Apoc אמר:מכבי ת"א הבינו שהם בבעיה בעמדת המגן הימני אז נראה שיעשו מהלך על מגן ספרדי מהצ'מפיונשיפ
רז אמיר:
להבנתי, לא היה מועמד ואינו מועמד
Hulk אמר:אם דין לא בחוץ לתקופה ארוכה אנחנו פייבוריטים לאליפות.
הם אומנם סגרו סגל מהר אבל אין כמעט איכות ומלא בינוניים לרוחב כבר כמה משחקים שהגרמנים מסריחים את הדשא
Hulk אמר:אם דין לא בחוץ לתקופה ארוכה אנחנו פייבוריטים לאליפות.
הם אומנם סגרו סגל מהר אבל אין כמעט איכות ומלא בינוניים לרוחב כבר כמה משחקים שהגרמנים מסריחים את הדשא
במסגרת אחת הסגל שלנו מספיק עמוק מלבד בעמדת החלוץ.Judokan אמר:Hulk אמר:אם דין לא בחוץ לתקופה ארוכה אנחנו פייבוריטים לאליפות.
בטח, ואנחנו לעומת זאת משחקים כדורגל איכותי ומופלא שמצדיק לקבוע שאנחנו פייבוריטים.
יש לנו 4 עמדות בהרכב שפציעה בהן ואפשר ללכת לחפש את החברים שלנו. באדיבות הניהול המקצועי שלנו, אין לנו כמעט גמישות טקטית, אז גם נהיה אחת הקבוצות הצפויות בארץ. כמעט ואין עומק בקבוצה (למעט עמדת הבלמים).
אבל בטח, אנחנו פייבוריטים.
Hulk אמר:במסגרת אחת הסגל שלנו מספיק עמוק מלבד בעמדת החלוץ.Judokan אמר:Hulk אמר:אם דין לא בחוץ לתקופה ארוכה אנחנו פייבוריטים לאליפות.
בטח, ואנחנו לעומת זאת משחקים כדורגל איכותי ומופלא שמצדיק לקבוע שאנחנו פייבוריטים.
יש לנו 4 עמדות בהרכב שפציעה בהן ואפשר ללכת לחפש את החברים שלנו. באדיבות הניהול המקצועי שלנו, אין לנו כמעט גמישות טקטית, אז גם נהיה אחת הקבוצות הצפויות בארץ. כמעט ואין עומק בקבוצה (למעט עמדת הבלמים).
כבר לקחנו אליפות עם סגל פחות עמוק ופחות איכותי בעונה הראשונה של ברק פה.
אם סברינה ונוהאל יהיו נפילות זה כבר סיפור אחר אבל אני יוצא מנקודת הנחה שהם הרבה יותר טובים מלאיוס דוידה ואדו.
בדיוק מהסיבה שציינת אני עדיין מאמין שיעשו מהלך על חלוץ עוד לפני ינואר.Judokan אמר:Hulk אמר:במסגרת אחת הסגל שלנו מספיק עמוק מלבד בעמדת החלוץ.Judokan אמר:בטח, ואנחנו לעומת זאת משחקים כדורגל איכותי ומופלא שמצדיק לקבוע שאנחנו פייבוריטים.
אם סברינה ונוהאל יהיו נפילות זה כבר סיפור אחר אבל אני יוצא מנקודת הנחה שהם הרבה יותר טובים מלאיוס דוידה ואדו.
עזוב פציעה, מספיק שדינדה בחרא משחק (ויש לו תקופות כאלה) ואין לך שום אופציה לעשות חילוף שישנה את התמונה (למעט כל מיני אלתורים מוזרים של לשלוח את סברינה או סבע להיות חלוץ חוד).
ההתערבות שהם מסיימים מעלינו את העונה תהיה ההתערבות הקלה בחיי
רצנו כבר עם דינדה כחלוץ בכיר וזה הספיק לאליפות.Judokan אמר:Hulk אמר:במסגרת אחת הסגל שלנו מספיק עמוק מלבד בעמדת החלוץ.Judokan אמר:בטח, ואנחנו לעומת זאת משחקים כדורגל איכותי ומופלא שמצדיק לקבוע שאנחנו פייבוריטים.
עזוב פציעה, מספיק שדינדה בחרא משחק (ויש לו תקופות כאלה) ואין לך שום אופציה לעשות חילוף שישנה את התמונה (למעט כל מיני אלתורים מוזרים של לשלוח את סברינה או סבע להיות חלוץ חוד).
Hulk אמר:רצנו כבר עם דינדה כחלוץ בכיר וזה הספיק לאליפות.Judokan אמר:Hulk אמר:במסגרת אחת הסגל שלנו מספיק עמוק מלבד בעמדת החלוץ.
חצי עונה עם דינדה ואילתורים של סבע יספיקו.
בינואר אפשר לתקן את הקיץ הביזיוני הזה ולהביא חלוץ טוב ואולי גם להחזיר את נטע.
אני יודע שזה כיף לצבוע הכל בפסימיות ודיכאון אבל מול הליגה החלשה פה עד ינואר אנחנו אמורים להסתדר.
הדבר היחיד שבאמת מדאיג אותי זה השחיתות של השופטים והמתנות שהם מקבלים כל משחק
ההתנהלות הנוכחית הייתה נוראית, אבל זה לא מנבא כלום לעתיד, יכול מאוד להיות שיפיקו לקחים ויבואו מוכנים לחלון ינוארgargy אמר:Hulk אמר:רצנו כבר עם דינדה כחלוץ בכיר וזה הספיק לאליפות.Judokan אמר:עזוב פציעה, מספיק שדינדה בחרא משחק (ויש לו תקופות כאלה) ואין לך שום אופציה לעשות חילוף שישנה את התמונה (למעט כל מיני אלתורים מוזרים של לשלוח את סברינה או סבע להיות חלוץ חוד).
חצי עונה עם דינדה ואילתורים של סבע יספיקו.
בינואר אפשר לתקן את הקיץ הביזיוני הזה ולהביא חלוץ טוב ואולי גם להחזיר את נטע.
אני יודע שזה כיף לצבוע הכל בפסימיות ודיכאון אבל מול הליגה החלשה פה עד ינואר אנחנו אמורים להסתדר.
הדבר היחיד שבאמת מדאיג אותי זה השחיתות של השופטים והמתנות שהם מקבלים כל משחק
השאלה הראשונה שלי על מה שרשמת.. היא מה בהתנהלות הנוכחית גורם לך לחשוב שבחלון של ינואר זה יהיה אחרת?
צריך להיות ריאלים, הם לקחו אליפות 6 - 7 שנים קדימהgreenguy אמר:הגרמנים המסריחים כמובן מעתיקים את השיר של הנההה היא עולה אלופת אלופת המדינה. מי יתן ונחזיר במהרה את הכתר ותחזרו להיות שטיח
MH13 TILL I DIE אמר:צריך להיות ריאלים, הם לקחו אליפות 6 - 7 שנים קדימהgreenguy אמר:הגרמנים המסריחים כמובן מעתיקים את השיר של הנההה היא עולה אלופת אלופת המדינה. מי יתן ונחזיר במהרה את הכתר ותחזרו להיות שטיח