ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
זה אותו אסף צור שמכבי הכניסה לו 4... בוא לא נשכח.HaifaWave אמר:כמה שערים ק"ש סופגת היום אם כיוף בשער?
זה עד כמה מצבנו רע בעמדה הזו.
עזבו את הפנדל, היו לו עצירות טובות, עמידה נכונה אבל לא ממש הצלות הירואית ובסך הכל הביא את הנקודות.HaifaWave אמר:כמה שערים ק"ש סופגת היום אם כיוף בשער?
Apoc אמר:איזה עולב זה להפסיד לק"ש, הם הכי חלשים העונה בליגה לדעתי
dyarok אמר:עזבו את הפנדל, היו לו עצירות טובות, עמידה נכונה אבל לא ממש הצלות הירואית ובסך הכל הביא את הנקודות.HaifaWave אמר:כמה שערים ק"ש סופגת היום אם כיוף בשער?
כיוף לא רק חוטף חלק, גם הודף כמה כדורים לאמצע שצור פשוט לקח.
שום מגע שמצדיק עבירה, היה חייב לפסול אותו. יש 10 מגעים כאלה במשחק.HaifaWave אמר:Shocking4U אמר:שחיתות מוחלטת. דור פרץ החליט ליפול עוד בתחילת המהלך.
ברגע שהוא שרק אבל אי אפשר לבטל בואר כי כן היה מגע. ברור שזה לא שווה שריקה מלכתחילה.
Smile אמר:חדרה ממש חלשה העונה וכנראה תיאבק על הירידה
לא הייתי לוקח אותם כמדד
gargy אמר:אני לא מבין למה מתלוננים כאן על הפנדל שמכבי תל אביב קיבלה ולמה חושבים שזה לא מוצדק.
תקראו את החוקה העדכנית באתר של פיפא.
רשום שם בפירוש שבכל משחק דור פרץ מחוייב לזרוק את עצמו ברחבה והשופט מחוייב לשרוק על זה פנדל.

gargy אמר:אני לא מבין למה מתלוננים כאן על הפנדל שמכבי תל אביב קיבלה ולמה חושבים שזה לא מוצדק.
תקראו את החוקה העדכנית באתר של פיפא.
רשום שם בפירוש שבכל משחק דור פרץ מחוייב לזרוק את עצמו ברחבה והשופט מחוייב לשרוק על זה פנדל.