בית״ר כרגע בכושר הכי טוב בארץ ויש לה את הפלוס שזה האיצטדיון הביתי שבו אפשר לשחק עם קהל כרגע לפי ההנחיות.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
מצד שני עם החלפות הביתיות יהיה לה מלא משחקי חוץ בסיבוב הבאShocking4U אמר:בית״ר כרגע בכושר הכי טוב בארץ ויש לה את הפלוס שזה האיצטדיון הביתי שבו אפשר לשחק עם קהל כרגע לפי ההנחיות.
MH13 TILL I DIE אמר:מצד שני עם החלפות הביתיות יהיה לה מלא משחקי חוץ בסיבוב הבאShocking4U אמר:בית״ר כרגע בכושר הכי טוב בארץ ויש לה את הפלוס שזה האיצטדיון הביתי שבו אפשר לשחק עם קהל כרגע לפי ההנחיות.
קרה לנו עם איכסטדיון קריית מתים, קרה לת"א עם נתניהgreenguy אמר:נראה לי בית״ר לקחו מתישהו אליפות שהם שיחקו בבלומפילד ולא בטדי עונה שלמה.לא שאני לא חושב שיש לזה יתרון עצום אבל זה כבר קרה דבר כזה שקבוצה לקחה שהיא לא משחקת בבית
מה רגשות מעורבים?hezildo אמר:בית"ר הפסידו לסכנין. יש לי רגשות מעורבים...
dyarok אמר:מה רגשות מעורבים?hezildo אמר:בית"ר הפסידו לסכנין. יש לי רגשות מעורבים...
שסכנין ינצחו כדי להקשות על יריבה לצמרת ושמעכשיו יפסידו את כל המשחקים וירדו ליגה- קל.
לא את כל... שינצחו גם משחק הבא!dyarok אמר:מה רגשות מעורבים?hezildo אמר:בית"ר הפסידו לסכנין. יש לי רגשות מעורבים...
שסכנין ינצחו כדי להקשות על יריבה לצמרת ושמעכשיו יפסידו את כל המשחקים וירדו ליגה- קל.
dyarok אמר:ברור לכם שבארץ השער של אייקס נפסל על נגיעת יד שבוע קודם...
כובע קש אמר:לאזטיץ' דחליל רציני
שיחליפו כמה שיותר מאמנים כל עוד זהבי ממשיך להסריח להם את חדר ההלבשהJudokan אמר:לאזטיץ' יופי של מאמן, עושה שם עבודה נהדרת.
הלוואי והם יהיו מטומטמים מספיק להחליף אותו בגלל כמה תוצאות לא טובות
KevinDurant אמר:בית''ר בעונה הכי טובה שלה בהיסטוריה והקבוצה הכי מדהימה בליגה שנהנית מיתרון ביתיות עם 2 נק' בסך הכל יותר מאתנו שאנחנו גרועים, בלי ביתיות והקבוצה עוד לא מחוברת.
יהיה בסדר