ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Apoc אמר:איך זלזלו בב"ש של העונה. מדהים מה שאלונה בנתה שם.
אין להם כוכבים בהתקפה אבל הם ממש לא אפורים. הם קבוצה סופר מאומנת שמשחקת כדורגל התקפי מצויין ופשוט שוטפת את המגרש.Smile אמר:Apoc אמר:איך זלזלו בב"ש של העונה. מדהים מה שאלונה בנתה שם.
קבוצה אפורה שעוד תיפול הרבה העונה
אם ההגנה של בית"ר לא היתה נראית כמו טיילת זה לא היה 3
אחרי החמישייה שהם נתנו לפת באו עם האף למעלה
היא שיחקה 5 משחקים בחוץ והפסידה רק אחד למת"אכובע קש אמר:המבחן האמיתי של באר שבע יהיה בסיבוב השני שאת רובו היא תשחק בחוץ.
אם גם במשחקי חוץ היא תוציא אחוזים כמו בבית, היא תיהיה בדרך הבטוחה לאליפות.
SaTla אמר:היא שיחקה 5 משחקים בחוץ והפסידה רק אחד למת"אכובע קש אמר:המבחן האמיתי של באר שבע יהיה בסיבוב השני שאת רובו היא תשחק בחוץ.
מסכים. גם לדעתי קבוצות יתנו להם הרבה יותר כבוד בסיבוב הבא מאשר מה שהיה עכשיו. הם כבר לא יהיו אנדרדוג שהם מגיעים למשחק וקבוצה "על הדרך"כובע קש אמר:SaTla אמר:היא שיחקה 5 משחקים בחוץ והפסידה רק אחד למת"אכובע קש אמר:המבחן האמיתי של באר שבע יהיה בסיבוב השני שאת רובו היא תשחק בחוץ.
ובסיבוב הבא יש להם 8 משחקי חוץ כולל בני סכנין בדוחא, ריינה בנוף הגליל, בית"ר והפועל ירושלים בטדי ואשדוד בי"א שאף אחד מהם הוא לא משחק חוץ קל.
ובנוסף יהיה להם אותנו ואת הגרמנים בטרנר.
סיבוב לא פשוט בכלל מצפה להם
ונטורה והוא מצוינים. הבעיה שנראה כרגע שקנגוואה יותר מדי טוב והוא בגיל שגם אפשר לצאת, אני לא אתפלא אם הוא יעזוב בינואר אם הוא ממשיך ככהApoc אמר:ב"ש עושה קציצות מהליגה, כל הכבוד למה שבנו שם.
מדהים כמה זר אחד מעל הרמה של הליגה עושה הבדל.
KevinDurant אמר:ונטורה והוא מצוינים. הבעיה שנראה כרגע שקנגוואה יותר מדי טוב והוא בגיל שגם אפשר לצאת, אני לא אתפלא אם הוא יעזוב בינואר אם הוא ממשיך ככהApoc אמר:ב"ש עושה קציצות מהליגה, כל הכבוד למה שבנו שם.
לא בטוח. הוא נותן מספרים אדירים ונראה טוב מאוד והוא בגיל טובApoc אמר:KevinDurant אמר:ונטורה והוא מצוינים. הבעיה שנראה כרגע שקנגוואה יותר מדי טוב והוא בגיל שגם אפשר לצאת, אני לא אתפלא אם הוא יעזוב בינואר אם הוא ממשיך ככהApoc אמר:ב"ש עושה קציצות מהליגה, כל הכבוד למה שבנו שם.
אין סרט בעולם שהוא עוזב בינואר.
Apoc אמר:KevinDurant אמר:ונטורה והוא מצוינים. הבעיה שנראה כרגע שקנגוואה יותר מדי טוב והוא בגיל שגם אפשר לצאת, אני לא אתפלא אם הוא יעזוב בינואר אם הוא ממשיך ככהApoc אמר:ב"ש עושה קציצות מהליגה, כל הכבוד למה שבנו שם.
אין סרט בעולם שהוא עוזב בינואר.