אם הקבוצות האלה בינוניות אז מה זה עושה אותנו?Hulk אמר:המשחק הזה הוכיח ששתי הקבוצות האלה בינוניות מאוד.
קגאווה שחקן ענק וסוחב את בש אבל אין שם הרבה חוץ ממנו.
ומשפתי ואליאסי עם טעויות הרבה יותר גרועות מאלה של כיוף עם כל הכבוד.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אם הקבוצות האלה בינוניות אז מה זה עושה אותנו?Hulk אמר:המשחק הזה הוכיח ששתי הקבוצות האלה בינוניות מאוד.
אנחנו לא כאלה גרועים ביכולת כמו שפריכים מנטלית.Shocking4U אמר:אם הקבוצות האלה בינוניות אז מה זה עושה אותנו?Hulk אמר:המשחק הזה הוכיח ששתי הקבוצות האלה בינוניות מאוד.
מה "שצבט" בסיפור אתו זה הדרך. ברור שהוא לא "סמל" מבחינתנו כמו שרי, נטע ואפילו הייתי אומר חזיזה ופאני נניח.Daniel123 אמר:אולי זה ישמע לחלקכם מוזר, אבל באמת שלא צבט לי לראות את התמונות האלה מהנתב״ג.
גם שאצילי שיחק אצלנו, אף פעם לא הרגשתי מחובר לשחקן הזה.
ידעתי מהיום הראשון שדרך בכפר גלים, שמדובר בשכיר חרב שאילולא פרשת הקטינות-לא היה לובש ירוק לעולם.
אהבתי אותו ואני מלא הערכה על רגעי האושר שהעניק לנו, מעבר לזה אין לי שום רגש אליו ואין לי בעיה עם זה שהלך לבית״ר.
אני אפילו חושב שחבל על האנרגיות שהקהל שלנו יוציא עליו.
בדרך למשחק חמישי ברציפות שהם סופגים ראשונים ולא מפסידיםApoc אמר:איך הם אוהבים להקלע לפיגור ואז להפוך שם.
חד. משמעית.Daniel123 אמר:אולי זה ישמע לחלקכם מוזר, אבל באמת שלא צבט לי לראות את התמונות האלה מהנתב״ג.
גם שאצילי שיחק אצלנו, אף פעם לא הרגשתי מחובר לשחקן הזה.
ידעתי מהיום הראשון שדרך בכפר גלים, שמדובר בשכיר חרב שאילולא פרשת הקטינות-לא היה לובש ירוק לעולם.
אהבתי אותו ואני מלא הערכה על רגעי האושר שהעניק לנו, מעבר לזה אין לי שום רגש אליו ואין לי בעיה עם זה שהלך לבית״ר.
אני אפילו חושב שחבל על האנרגיות שהקהל שלנו יוציא עליו.
Hulk אמר:הזוי כמה אירופה זה ייתרון מטורף פה בליגה, הם מנצחים כבר חודש משחקים נטו בגלל כושר וקצב גובה המחציות השנייה.
פושעי סבאח לדין
שים אותנו בצד, כל המשחקים שלהם בחודש האחרון זה ניצחונות במחצית שנייה בגלל היכולת שלהם לעלות/לשמור על קצב גבוה, זה גם לא משהו חדש גם אנחנו ניצחנו המון משחקים ככה בעונות האחרונות.HaifaWave אמר:Hulk אמר:הזוי כמה אירופה זה ייתרון מטורף פה בליגה, הם מנצחים כבר חודש משחקים נטו בגלל כושר וקצב גובה המחציות השנייה.
פושעי סבאח לדין
הם מנצחים כי הם טובים יותר.
והם קבוצה טובה יותא מאיתנו ושלמה יותר.
בעיקר יותר איכותיים בכנפיים ובמרכז המגרש. אה ובשוער שזה קל אבל יוצר גם כן הבדל.
Hulk אמר:שים אותנו בצד, כל המשחקים שלהם בחודש האחרון זה ניצחונות במחצית שנייה בגלל היכולת שלהם לעלות/לשמור על קצב גבוה, זה גם לא משהו חדש גם אנחנו ניצחנו המון משחקים ככה בעונות האחרונות.HaifaWave אמר:Hulk אמר:הזוי כמה אירופה זה ייתרון מטורף פה בליגה, הם מנצחים כבר חודש משחקים נטו בגלל כושר וקצב גובה המחציות השנייה.
פושעי סבאח לדין
הם מנצחים כי הם טובים יותר.
והם קבוצה טובה יותא מאיתנו ושלמה יותר.
בעיקר יותר איכותיים בכנפיים ובמרכז המגרש. אה ובשוער שזה קל אבל יוצר גם כן הבדל.