benrey אמר:נראה לי יש לך טעות בפורום…Daniel123 אמר:יופי ב"ש.
יאללה לשמור.
זו העונה שלהם.
לא רוצה שהעמלקים יקחו, מעדיף את ב"ש.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
benrey אמר:נראה לי יש לך טעות בפורום…Daniel123 אמר:יופי ב"ש.
יאללה לשמור.
זו העונה שלהם.
מצטער, אני עוד לא בשלב של לרצות שהם יתרחקו מאיתנו עוד יותר... עדיין יש תקווה שהמועדון הזה יקבל בטעות החלטות נכונותDaniel123 אמר:יופי ב"ש.
יאללה לשמור.
זו העונה שלהם.
Kozmo אמר:דל״פ- הגמלים קבוצה מאומנת, ניכר שקוז׳וך עשה שם עבודה טובה. ובאמת מפרגן להם. צריך לזכור גם שלקחו להם נקודה בפועל והורידו להם עוד 3 תאורטיות.
Having said that מדובר בקבוצה מוגבלת ואפורה. למעט כמה משחקים באמת מרשימים הם קבוצה בינונית. קנגאווה שחקן מעולה, מעל הליגה חד משמעית. ונטורה גם נהדר.
חוץ מזה? אין אף אחד שהוא ברמה גבוהה. אולי ויטור.
בשביל שזה יחזיק להם עד סוף העונה הם צריכים שאנחנו ומכבי ת״א נמשיך לגמגם, שקנגאווה ישאר כשיר ובכושר עד סוף העונה ולהביא עוד לפחות שני שחקנים, אחרת בהנחה אפילו שאחד מ3 הדברים שציינתי לא יתקיים- יהיה להם קשה מאוד לקחת אליפות.
שאחד מהם זה איזה שחקן מהנוערכובע קש אמר:זה אמיתי שעל הספסל של הפועל חיפה היו חמישה שחקנים היום? חחחחחחח מה זה החרא הזה
greenguy אמר:Kozmo אמר:דל״פ- הגמלים קבוצה מאומנת, ניכר שקוז׳וך עשה שם עבודה טובה. ובאמת מפרגן להם. צריך לזכור גם שלקחו להם נקודה בפועל והורידו להם עוד 3 תאורטיות.
Having said that מדובר בקבוצה מוגבלת ואפורה. למעט כמה משחקים באמת מרשימים הם קבוצה בינונית. קנגאווה שחקן מעולה, מעל הליגה חד משמעית. ונטורה גם נהדר.
חוץ מזה? אין אף אחד שהוא ברמה גבוהה. אולי ויטור.
בשביל שזה יחזיק להם עד סוף העונה הם צריכים שאנחנו ומכבי ת״א נמשיך לגמגם, שקנגאווה ישאר כשיר ובכושר עד סוף העונה ולהביא עוד לפחות שני שחקנים, אחרת בהנחה אפילו שאחד מ3 הדברים שציינתי לא יתקיים- יהיה להם קשה מאוד לקחת אליפות.
מסכים איתך שחסר להם עומק
אני חושב שלגרמנים יש את הסגל של ההישראלים הכי טוב ויש להם גם סגל עמוק מה שלגמרי יכול להכריע בסוף
לב״ש יש שני זרים מטורפים שלגמרי עושים את ההבדל וגם יתרון על הגרמנים בעמדת המאמן
חוץ מזה אין פה איזה קבוצה שאתה אומר וואו רק הבלחות פה ושם
בן הרוש אולי שחקן נחמד מאוד אבל להביא אותו כמגן שמאלי זאת בדיחה. אם יביאו אותו לצד ימין זה סבבה לגמריApoc אמר:benrey אמר:בן הרוש אגב עם משחק חלשApoc אמר:ג'ראפי שוער כל כך סבבה
הלוואי היו עושים עליו מהלך מחר בבוקר ביחד עם בן הרוש ומלמד
בגדול אם יש אפשרות אז מעדיף את קורנו
קורנו עדיף על כולם אבל זה לא סותר
בן הרוש יכול להיות מחליף וגם יכול לתפקד בימין איפה שהמגן הימני התוקף היחיד שלנו זה אלימלך
בכל פורום של כל אחת מ4 הקבוצות המובילות נכתבות הודעות כמו זו.greenguy אמר:צאו מהאשליה שאנחנו יכולים לקחת אליפות.
אם הייתה הנהלה נורמלית ורעבה אז היה על מה לדבר, חבל על כאב הלב שלכם
ברור שעדיף את הגמלים
כובע קש אמר:יואב כץ התראיין עכשיו ל5 באוויר בזמן שהיה בשירותים ואשכרה חתך להם את הראיון באמצע כי אם לא הוא "יחטוף דלקת ריאות". איזה בן אדם הזייה

MH13 TILL I DIE אמר:חגיגות דאבל קל בבאר שבע