״דגובול״
איזה יכולת
להשאיר לעוד עונה!
איזה יכולת
להשאיר לעוד עונה!
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
The real Tsepo אמר:כיוף זה תלוי. השאר לגמרי. חלק התקפי לא מספיק מוכשראליאור אמר:רפאלוב, סייף, כיוף, דוד - צריכים להיות מקסימום מחליפים בעונה הבאה.
אני חושב שהוא כן הראה פוטנציאל. יש לו 1 על 1 אדיר.אליאור אמר:The real Tsepo אמר:כיוף זה תלוי. השאר לגמרי. חלק התקפי לא מספיק מוכשראליאור אמר:רפאלוב, סייף, כיוף, דוד - צריכים להיות מקסימום מחליפים בעונה הבאה.
כיוף לא הראה עד עכשיו שום דבר שמראה על איזה פוטנציאל שיש לו. להיות טוב באספקט אחד של שוערות זה משהו שאני יכול לשלוף כל שוער משתי הליגות הראשונות והוא יראה את זה.
והנה בזמן שאנחנו מתכתבים הוא לא יוצא לכדור גובה שצריך לצאת אליו ומתקשה לקלוט כדור שהוא חייב לקלוט ובקלות.
Shocking4U אמר:״דגובול״
איזה יכולת
להשאיר לעוד עונה!
The real Tsepo אמר:אני חושב שהוא כן הראה פוטנציאל. יש לו 1 על 1 אדיר.אליאור אמר:The real Tsepo אמר:כיוף זה תלוי. השאר לגמרי. חלק התקפי לא מספיק מוכשר
כיוף לא הראה עד עכשיו שום דבר שמראה על איזה פוטנציאל שיש לו. להיות טוב באספקט אחד של שוערות זה משהו שאני יכול לשלוף כל שוער משתי הליגות הראשונות והוא יראה את זה.
והנה בזמן שאנחנו מתכתבים הוא לא יוצא לכדור גובה שצריך לצאת אליו ומתקשה לקלוט כדור שהוא חייב לקלוט ובקלות.
יש לו הרבה ליקויים אבל הגרף שיפור אצל שוערים יכול להיות משמעותי
חובה להביא שוער ישראלי נוסף (גד עמוס סטייל) ושהטוב ישחק
Shocking4U אמר:למה ליאור עדיין ועל המגרש?
הזיהGreengo אמר:הזוי שדקה 74 וליאור עדיין על המגרש... למה הוא לא מכניס את קינדה? הוא פצוע?