• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליגת וואן זירו,מח 5' : מורה לחינוך גופני על הקווים VS מאמן לחינוך מיני על הקווים

• יוצר הנושא יוצר הנושא Nirgreen
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אליאור אמר:
אני באמת לא יודע אם לבוא בתלונות לדגו על ההצבה של שוראנוב באגף. לצערי הרב כשחיסלו או יותר נכון הזניחו את הקבוצה הקיץ לא פסחו גם על האגפים.
עדיין הייתי עולה עם שיבלי בצד ועם שוראנוב חלוץ מרכזי.
תבוא בטענות. זה מרגיש שזה עוד סימון וי שלו בניסיון לרצות את הקהל ואת התקשורת. הקהל רוצה שניצן יצא מהשער? דגו מבצע. הקהל רוצה שוראנוב? דגו מבצע. מנסה הכל כדי להציל את המשרה שלו.

Shocking4U אמר:
רק מכבי אמר:
לא יודע למה אתם חושבים ששורא באגף.
לדעתי זה שלושה בלמים.
זה אפילו יותר גרוע

הוצאת לי את המילים מהפה.
למה פיירו משוריין להרכב? שיבלי ייתן יותר ממנו. שים אותו באגף ואת שוראנוב חלוץ. זה הרכב שמסוגל להוציא תיקו בחוץ בנתניה אני מאמין.

אם הוא עדיין לא למד שחלאיילי לא יכול לשחק על כל הקו בשלושה בלמים אז הוא איש מקצוע אפילו יותר גרוע ממה שחשבתי. אתה גם מפסיד אותו בהתקפה וגם הוא חור הגנתי.

Rmc אמר:
Hulk אמר:
אוהב מאוד את ההרכב שהעלו באתרים שוראנוב שמתחיל את ההתקפה באגף ואז נכנס לרחבה יחד עם פיירו כחלוץ שני יכול להיות מעניין.

זה נראה שדגו כל משחק מתעקש בכוח לתת לנו פלאשבקים לעונות הרעות שלנו עד לתקופת בלבול.
והפעם בתפריט: שוראנוב באגף, כהומאז׳ מרגש לכל המאמנים שתקעו את ניקי באגף

יש לי הרבה ביקורת לדגו אבל ההרכב היום נכון, ומי אמר ששוראנוב לא יפתח כחלוץ שני?

אני ממש לא מבין את ההתנהלות של דגו, יום אחד שחקן פותח יוום אחר לא בסגל. שחקן שלא בסגל משחק אחרי פותח. מחליף הרכב כל משחק, כל פעם מחשבן לאני לא יודע מי. הוא פשוט לא מתאים למעמד, זה גדול עליו. גם אם ינצח משחק שניים, זה פשוט לא זה.
א-ב של אימון צריך להיות יציבות. לפחות חודשיים משחקים, לא יכול להיות שהוא לא מצא איזשהו הרכב לרוץ איתו.

חוסר יציבות בהרכב ומלא שינויים על פעם מראה על פאניקה ענקית שלו.
מאמין שאחרי המשחק היום הוא כבר לא ישאר או לפחות זאת התקווה שלי.
בעצם ההנהלה מגבה אותו אז מי יודע

Daholio אמר:
אני ממש לא מבין את ההתנהלות של דגו, יום אחד שחקן פותח יוום אחר לא בסגל. שחקן שלא בסגל משחק אחרי פותח. מחליף הרכב כל משחק, כל פעם מחשבן לאני לא יודע מי. הוא פשוט לא מתאים למעמד, זה גדול עליו. גם אם ינצח משחק שניים, זה פשוט לא זה.
א-ב של אימון צריך להיות יציבות. לפחות חודשיים משחקים, לא יכול להיות שהוא לא מצא איזשהו הרכב לרוץ איתו.

בדיוק.
זה לא שהוא איבד את זה, אף פעם לא היה לו את זה. זה גדול עליו.

אפס יכולת ניהול סגל. שחקנים משחק אחד בהרכב, משחק שני לא בסגל.
זו תקופה שהשחקנים צריכים ביטחון ויציבות בהרכב, והוא משנה כל משחק הרכבים, מערכים ושחקנים.

התסריט הכי טוב שיכול להיות היום, זה ניצחון מגעיל, שריקות נגד דגו ופיטורים בסוף הערב.

את ההרכב ושיטת המשחר צריך להתאים גם ליריבה.
3-5-2 עם אמצע חזק זה רעיון טוב מול נתניה

ירוק זה אני אמר:
Daholio אמר:

בדיוק.
זה לא שהוא איבד את זה, אף פעם לא היה לו את זה. זה גדול עליו.

אפס יכולת ניהול סגל. שחקנים משחק אחד בהרכב, משחק שני לא בסגל.
זו תקופה שהשחקנים צריכים ביטחון ויציבות בהרכב, והוא משנה כל משחק הרכבים, מערכים ושחקנים.

התסריט הכי טוב שיכול להיות היום, זה ניצחון מגעיל, שריקות נגד דגו ופיטורים בסוף הערב.

אם ננצח הוא לא יפוטר. התסריט הכי טוב הוא להפסיד. ממילא העונה גמורה, ואני כותב את זה בכאב רב.

Daholio אמר:

אין מה להבין,
זה גדול עליו בכמה מידות והוא פשוט לא ברמה עם כמה שזה לא נעים להגיד זאת האמת

Hulk אמר:
Rmc אמר:
Hulk אמר:
אוהב מאוד את ההרכב שהעלו באתרים שוראנוב שמתחיל את ההתקפה באגף ואז נכנס לרחבה יחד עם פיירו כחלוץ שני יכול להיות מעניין.

זה נראה שדגו כל משחק מתעקש בכוח לתת לנו פלאשבקים לעונות הרעות שלנו עד לתקופת בלבול.

שלא תבין לא נכון אני בעד לפתוח עם שוראנוב.
אבל כחלוץ.
ובלי פיירו - פשוט מאוד כי מקומו מחוץ למכבי חיפה, עם כמה שהוא אדם חביב ונחמד, אף קבוצה בעולם ובטח לא כזאת שרוצה להתמודד על תארים לא יכולה לבנות על ״חלוץ״ שאין לו טכניקה בסיסית מאוד אפילו ברמה הכי נמוכה של בעיטה בכדור, השתלטות וכו׳
אצל דגו זה אירוע נדיר שהוא לא סוגר 90 דקות. גם אחרי שהוא יחרבן לך את המשחק ויחמיץ ממצבים שבכנות חלוץ נורמלי לא יכול להחמיץ

Daholio אמר:
זה כי אין לו שום דרך או מושג. הוא פשוט זורק כלים להרכב ומושפע מאוד מרעשים בתקשורת ומהקהל ופועל לפיהם

המורה לחינוך מיני הולך היום הביתה אם יש מעידה לפי דעתי.

הוא איבד את חדר ההלבשה

צריך לכתוב ביחס לדגו שאני קצת מרחם עליו. חותכים אותו מכל הכיוונים בתקשורת וברשתות והוא האחרון שאשם. התחושה שלי היא שהוא מקבל הרבה יותר ביקורות מאלברמן ומשחר. מאמין שאם היו נותנים לו כלים טובים יותר הוא עוד היה יכול להצליח, סטייל קבוצה שמנצחת בלי מאמן. הבעיה היא שכשמחלישים את הקבוצה כל כך בקיץ אחד ולא רוצים להשקיע בשחקנים ואז דגו הוא פשוט השכפ"ץ. וואלה מסכן.

Rmc אמר:
Hulk אמר:
Rmc אמר:

שלא תבין לא נכון אני בעד לפתוח עם שוראנוב.
אבל כחלוץ.
ובלי פיירו - פשוט מאוד כי מקומו מחוץ למכבי חיפה, עם כמה שהוא אדם חביב ונחמד, אף קבוצה בעולם ובטח לא כזאת שרוצה להתמודד על תארים לא יכולה לבנות על ״חלוץ״ שאין לו טכניקה בסיסית מאוד אפילו ברמה הכי נמוכה של בעיטה בכדור, השתלטות וכו׳
אצל דגו זה אירוע נדיר שהוא לא סוגר 90 דקות. גם אחרי שהוא יחרבן לך את המשחק ויחמיץ ממצבים שבכנות חלוץ נורמלי לא יכול להחמיץ

מסכים עם כל מילה.

חזרה
למעלה