DelPiero מכונת תארים 1/10/23 #265 פשוט גועל נפש הפאניקה הזאת והירידה אחורה המוגזמת וגם אנחנו נקבל עוד גול
י ירוק זה אני שחקן העונה 1/10/23 #273 איך אני רואה את זה שאנחנו הולכים לחזור 4 שנים אחורה, ולספור כרטיסים צהובים לקשר האחורי היחיד שלנו כדי שלא יפספס משחקים חשובים.
איך אני רואה את זה שאנחנו הולכים לחזור 4 שנים אחורה, ולספור כרטיסים צהובים לקשר האחורי היחיד שלנו כדי שלא יפספס משחקים חשובים.
Smile מנהל הבורד איש צוות 1/10/23 #277 איזה חגיגות בספסל כאילו ניצחנו את ברצלונה רבע שעה אחרונה מבישה ביותר.
Shocking4U מנהל הבורד איש צוות 1/10/23 #278 ניצחון שמשאיר אותנו עוד איכשהו רלוונטיים. יש כל כך הרבה בעיות בקבוצה הזאת, הגדולה שבהם שאני לא רואה נפתרת בקרוב זה בעמדת המאמן והשוער. מקווה שהניצחון הזה יתן ביטחון לשחקנים ושאולי זה עוד איכשהו יראה יותר טוב בהמשך
ניצחון שמשאיר אותנו עוד איכשהו רלוונטיים. יש כל כך הרבה בעיות בקבוצה הזאת, הגדולה שבהם שאני לא רואה נפתרת בקרוב זה בעמדת המאמן והשוער. מקווה שהניצחון הזה יתן ביטחון לשחקנים ושאולי זה עוד איכשהו יראה יותר טוב בהמשך
N NOSFERATU ZODD מכונת תארים 1/10/23 #279 ניצחון חשוב אבל לא באמת מראה על שינוי. דגו ממשיך להיות מאמן חלש שלא מבין את המשחק. פיירו חגג היום על בלם ברמה של ליגה א. זהו.
ניצחון חשוב אבל לא באמת מראה על שינוי. דגו ממשיך להיות מאמן חלש שלא מבין את המשחק. פיירו חגג היום על בלם ברמה של ליגה א. זהו.
H HaifaWave חבר בבורד 1/10/23 #280 הנה הניצחון שנותן הרגשה לכל מי שהתחיל לאהוד את הקבוצה בארבע השנים האחרונות שהכל עכשיו מסתדר.