כרמליסט ירוק
קפטן ירוק
אני חייב להיות הוגן, כשאצילי לא הבקיע ככה בדיוק נראו 90% מהמשחקים בעונה שעברה. חוצבים יתרון ואז 90 דקות של פאניקה בהגנה
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
הם בעטו במחצית 3 בעיטות לשער כן? כולל הגול במהלך הראשוןNOSFERATU ZODD אמר:KevinDurant אמר:המחצית לא הייתה שקולה ולא הייתה מאוזנת, היינו הרבה יותר טובים מהם
הם הגיעו ל2 התקפות במחצית והבקיעו.
דווקא המחצית לחצנו טוב והיינו הרבה יותר אגרסיביים באמצע אבל מסתבר ששוער (כמו מאמן) זה דברים שאי אפשר לזלזל בהם בכדורגל
הלחץ שעשינו גרם לזה שכל חצי התקפה שלהם הייתה מסוכנת.
צריך לדעת לעשות לחץ וצריך שחקנים שידעו.
אני לא הייתי שם הכל על השוער שלנו, בכלל לא.
Shocking4U אמר:ניצחון שמשאיר אותנו עוד איכשהו רלוונטיים. יש כל כך הרבה בעיות בקבוצה הזאת, הגדולה שבהם שאני לא רואה נפתרת בקרוב זה בעמדת המאמן והשוער. מקווה שהניצחון הזה יתן ביטחון לשחקנים ושאולי זה עוד איכשהו יראה יותר טוב בהמשך
Shocking4U אמר:מחר נשמע שיצאנו לדרך חדשה?
KevinDurant אמר:הם בעטו במחצית 3 בעיטות לשער כן? כולל הגול במהלך הראשוןNOSFERATU ZODD אמר:KevinDurant אמר:המחצית לא הייתה שקולה ולא הייתה מאוזנת, היינו הרבה יותר טובים מהם
הם הגיעו ל2 התקפות במחצית והבקיעו.
דווקא המחצית לחצנו טוב והיינו הרבה יותר אגרסיביים באמצע אבל מסתבר ששוער (כמו מאמן) זה דברים שאי אפשר לזלזל בהם בכדורגל
הלחץ שעשינו גרם לזה שכל חצי התקפה שלהם הייתה מסוכנת.
צריך לדעת לעשות לחץ וצריך שחקנים שידעו.
אני לא הייתי שם הכל על השוער שלנו, בכלל לא.
אנחנו סופגים גול כל משחק על שוער, זה בטוח לא תורם למשחק. שערים לא מחויבי המציאות לגמרי
Shocking4U אמר:מחר נשמע שיצאנו לדרך חדשה?
Shocking4U אמר:Shocking4U אמר:מחר נשמע שיצאנו לדרך חדשה?
חחח דגו אשכרה אמר את זה
Shocking4U אמר:Shocking4U אמר:מחר נשמע שיצאנו לדרך חדשה?
חחח דגו אשכרה אמר את זה
אי אפשר ללחוץ 90 דק'ברק.י אמר:התקפית היינו בסדר ובניגוד למשחק מול סכנין, עלתה היום למגרש קבוצה עם אופי שלא מתייאשת ורוצה לנצח.
מנגד, זה לא יחזיק הרבה זמן במצב הקיים. אנחנו משחקים בלי שוער והעמידה ההגנתית שלנו זוועתית. הכי תמוה בהקשר שלה, זה הויתור לפרקים על הלחץ והבחירה לעמוד במקום במהלך משחק עומד, מבלי להיכנס למאבקים.
KevinDurant אמר:אי אפשר ללחוץ 90 דק'ברק.י אמר:התקפית היינו בסדר ובניגוד למשחק מול סכנין, עלתה היום למגרש קבוצה עם אופי שלא מתייאשת ורוצה לנצח.
מנגד, זה לא יחזיק הרבה זמן במצב הקיים. אנחנו משחקים בלי שוער והעמידה ההגנתית שלנו זוועתית. הכי תמוה בהקשר שלה, זה הויתור לפרקים על הלחץ והבחירה לעמוד במקום במהלך משחק עומד, מבלי להיכנס למאבקים.
הבעיה המרכזית שלנו זה כמו שרשמת הסיפור עם השוער ומשחקים לא טובים אישית של שחקני הגנה.
אנחנו אחרי 4 משחקי ליגה וחטפנו 4-5 גולים נטו על טעויות אישיות של שחקנים שלנו וזה הורס את כל המשחק.
דווקא היום אני חושב שמשחק הלחץ שלנו (לראשונה) היה טוב ונתניה בקושי הגיעו למצבים עד ה10-15 דק' האחרונות שכבר נשכבנו אחורה
hezildo אמר:אין מה להתלהב מהניצחון, זה היה משחק בלי הגנות ובלי שוערים.
אין לנו סדר וארגון במשחק, כל פעם משחקים בשיטה אחרת ובהרכב אחר וזה לא בגלל רוטציה,
אלא בגלל שדגו עדיין לא מצא את המערך וההרכב המתאימים דבר שלא אמור לקרות באוקטובר.