• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

לינק למשחק אימון

Apoc אמר:
KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
זה מה שדודו החליט, שלא מדברים על זה. הוא מנהל את תחום היח"צ שקובע על מה בעלי תפקיד ידברו ועל מה לא.
די נו בחייאת, אתם נותנים לו הרבה יותר קרדיט ממה שיש בפועל

זה בדיוק ההגדרת תפקיד שלו אבל, לא מבין מה אתה מופתע כל כך
אני חושב שהסיטואציה הנוכחית מנוהלת גבוה ממנו והמועדון לקח החלטה בעיקר לשמור על שקט (המועדון = ההנהלה הבכירה)

KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
KevinDurant אמר:
די נו בחייאת, אתם נותנים לו הרבה יותר קרדיט ממה שיש בפועל

אני חושב שהסיטואציה הנוכחית מנוהלת גבוה ממנו והמועדון לקח החלטה בעיקר לשמור על שקט (המועדון = ההנהלה הבכירה)

לא רואה סיבה לחשוב ככה, המועדון מקבל החלטה אם הוא בסגל או לא, אבל ברגע שהתקבלה החלטה לא חושב שהמועדון אומר לדודו בזק איך להתנהל בתחום היח"צ ואם כן לדבר על סבע או לא לדבר על סבע וכו'. הוא האוטוריטה של המועדון בתחום.

Apoc אמר:
KevinDurant אמר:
Apoc אמר:

לא רואה סיבה לחשוב ככה, המועדון מקבל החלטה אם הוא בסגל או לא, אבל ברגע שהתקבלה החלטה לא חושב שהמועדון אומר לדודו בזק איך להתנהל בתחום היח"צ ואם כן לדבר על סבע או לא לדבר על סבע וכו'. הוא האוטוריטה של המועדון בתחום.

לא הייתי אומר בזק ואוטוריטה באותו משפט.

מי שטוען שלדודו בזק אין סמכות או סיי על דברים שיוצאים החוצה במועדון באמת לא מבין על מה הוא מדבר
הוא רחוק מעובד זוטר במכבי חיפה וכל מילה וכל ראיון (כולל של שחר) עוברים דרכו. כמו כן כל כתבה וכל יחצ
אם הוא היה מחליט לטפל בסוגית סבע זה היה קורה, מיליון אחוז.

חזיזוש אמר:
מי שטוען שלדודו בזק אין סמכות או סיי על דברים שיוצאים החוצה במועדון באמת לא מבין על מה הוא מדבר
הוא רחוק מעובד זוטר במכבי חיפה וכל מילה וכל ראיון (כולל של שחר) עוברים דרכו. כמו כן כל כתבה וכל יחצ

זה ברור לחלוטין. כאילו שחר או איציק עובדיה הולכים להתעסק עכשיו במי מתראיין על מה ומתי.

Judokan אמר:
חזיזוש אמר:

זה ברור לחלוטין. כאילו שחר או איציק עובדיה הולכים להתעסק עכשיו במי מתראיין על מה ומתי.

בול

חזרה
למעלה