• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן ליסב עיסאת

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי

Apoc

יו״ר הבורד
2024-08-21_12-20-19_142116.jpg

ליסב עיסאת

תאריך לידה: 13.1.2005
תפקיד: בלם
אזרחות: ישראל
חתום עד: 30.6.2027

עד 2024 - מכבי חיפה (נוער)
2024-2025 - הפועל חדרה (השאלה)
החל מעונת 2025/26 - מכבי חיפה

בהצלחה

https://www.youtube.com/watch?v=vHat2GYZRPI&t=450s

יש מהירות. יש כוח מתפרץ. יש סגירות יפות. ויש פיזיות ואגרסיביות מעולה. מהבחינה הזאת הוא היה טוב היום, ויש לו את הנתונים והיכולות.

הבעיה הייתה ותהיה הובלת והולכת כדור. הוא לוקה בזה מאוד בחסר. כל הקבוצות יילחצו אותו חזק. וזה גם פוגע באפשרות שלנו לפתח את המשחק.

אחד היתרונות הגדולים של שון זו היכולת לצאת קדימה, להוציא פס טוב, והשילוב של שון וקורנו בצד שמאל, היה מבוא להרבה התקפות בתקופה של השושלת. החיסרון של עיסאת בנקודה הזו קריטית.

ועדיין, את עבודות ההגנה הוא עשה היום טוב מאוד. וזה לא מובן מאליו. שרק ימשיך ככה.

רק מכבי אמר:
יש מהירות. יש כוח מתפרץ. יש סגירות יפות. ויש פיזיות ואגרסיביות מעולה. מהבחינה הזאת הוא היה טוב היום, ויש לו את הנתונים והיכולות.

הבעיה הייתה ותהיה הובלת והולכת כדור. הוא לוקה בזה מאוד בחסר. כל הקבוצות יילחצו אותו חזק. וזה גם פוגע באפשרות שלנו לפתח את המשחק.

אחד היתרונות הגדולים של שון זו היכולת לצאת קדימה, להוציא פס טוב, והשילוב של שון וקורנו בצד שמאל, היה מבוא להרבה התקפות בתקופה של השושלת. החיסרון של עיסאת בנקודה הזו קריטית.

ועדיין, את עבודות ההגנה הוא עשה היום טוב מאוד. וזה לא מובן מאליו. שרק ימשיך ככה.

לא אשמתו. האופציות היחידות שלו למסירה היו תמיד קשות כי שחקנים רוצים לרגל והקישור נאור ואזולאי מאוד איטי.

Ambient אמר:
רק מכבי אמר:

לא אשמתו. האופציות היחידות שלו למסירה היו תמיד קשות כי שחקנים רוצים לרגל והקישור נאור ואזולאי מאוד איטי.

יש לו בעיה באספקט הזה. זה לא מהיום. זה גם הנוער, וגם בחדרה ראו את זה הרבה.

הוא יהיה חייב לשפר את זה בשביל לעשות שדרוג להיות בלם מוביל.

ברור שכשיש לצידך שחקני קישור לא סטטיים, ויש אופציות מסירה אז זה יותר קל.

ועדיין, הוא לוקה בעניין הזה. ושוב, זה לא סותר שהוא עשה עבודה טובה מאוד בצד ההגנתי.

מסכים שהוא לוקה במשחק הרגל, אבל בגדול הופעה טובה מאוד שלו, פיזי מאוד ולדעתי בין הבלמים המהירים בליגה יש לו המון פוטנציאל

מצויין.
מודה שבנוער לא החזקתי ממנו אבל שמח לגלות שטעיתי לגביו.

רק מכבי אמר:

במשחקים נגד הגדולות זה יבוא יותר לידי ביטוי כי ילחצו אותנו, אבל נגד שאר הליגה אני לא חושב שיבואו ללחוץ יותר מדי.

משחק ראשון שלו במכבי חיפה והיה נראה בסדר. אומנם סירוטה טוב עליו עם הכדור אבל מבחינת מהירות ופיזיות אני מעדיף את עיסאת עליו.

צריך לזכור שמדובר בשחקן בסה''כ בן 20, שערך הופעת בכורה במכבי חיפה וגם מיועד להיות בלם שלישי-רביעי בסך הכל.

אין לי בעיה אתו

התחלתי לראות את המשחק נגד הבלארוסים ברגע שהם השוו ואני רואה כבר עשר דקות בערך.

לא חושב שהוא מוכן לפתוח אצלנו בהרכב

ככה אצלנו ממליכים אחרי משחק אחד
בלם סבבה להיות בסגל
איפשהו ברמה של אורי דהן
שונגו כשיהיה כשיר צריך להיות בהרכב

זרקו אותו מהר מדי למים.
הוא בלם טוב בסך הכול, אבל לא ממש תורם להנעת כדור מאחורה.
לזה כנראה שאין תחליף לגולדברג כרגע.

משחק רע שלו. המון טעויות "קטנות" שבמשחקים אחרים עולים ביוקר.
בתוספת מסירות רעות מאד

אני אוהב אותו. מה שכן המשחק רגל שלו מזעזע וזה משהו שחייבים לעבוד איתו

אני חייב להודות שאני מופתע ממנו לטובה עד כה. לא חשבתי שהוא בכלל יתחרה פה על מקום ריאלי בסגל.

הטעויות והיכולת הטכנית אפיינו אותו גם קודם והן יפגעו לו בקריירה בהמשך אם לא ישתפר במובנים האלה.

אני מקווה עבורו שיעשה עונה טובה וייצא לחו״ל כי בעונה הבאה לנס כבר יצפה למקום בסגל ולדעתי, הוא יהיה טוב מעיסאת אם ההיבטים שציינתי לא ישתפרו..

חזרה
למעלה