• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן ליאור קאסה

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
האיבודים שלו לא מענייניפ ולא אמוריפ לעניין, הבן אדם לא התאמן אפילו דקה עם מי שמסביבו, זה לא רלוונטי לכלום.. אם המשחק היה נגד קבוצה עם אדום הוא היה מוסר להם מרוב שהוא לא רגיל בראש אפילו לצבע הירוק.

מה שכן מעניין, זה זה שלא פחד לקבל כדור, שם גוף יפה כשחוטף/מנסה לחטוף, והיה מאוד מעורב ולא התחבא

איבודים, טעויות וכו - לא מעניין כשמדובר בשחקן שאתמול עוד היה אמור ללכת לאימון של הפועל ים כשהוא קם בבוקר, ועוד במיןחד שמדברים על ילד בן 18

שחקן שחקן
עשה פעולה בדקה 92 נראה לי שאמרתי וואלה יש לו את זה

ילד שנזרק למגרש במשחק כזה מכריע, ללא אימון אחד עם הקבוצה,אחרי הפסטיבל סביבו בשבועיים האחרונים.
עלה בלי רגשי נחיתות נכון לא היה הכי מדויק,אבל רואים שיש בו משהו זה אין ספק.

מצטרף לכל מה שנאמר. הופעה טובה מאד ביחס למשחק ראשון, ביחס לסיטואציה בה היה מבחינת ההשתלבות בקבוצה וביחס למשחק שאליו נכנס.

לא יודע איך יראה העתיד, אבל הוא הרשים וזה יפה מאד לשחקן בן 18.

פחות התחברתי לרעיון של לתת לו לשחק אפילו שלא עבר אימון אחד עם הקבוצה. סהכ היה בסדר בהתאם לנסיבות.
יהיה מעניין לראות אותו אחרי שיתאמן עם הקבוצה

מסתבר שהיה ירוק מאז ומתמיד

GEr5ROlWoAAocWG

אני מקווה שיחתוך מקצב.
סוכן שאומר דבר כזה מעיד על האמינות שלו

רק מכבי אמר:
לשמוע את הראיון של קצב בנוגע לקאסה, ולא להאמין.
סוכן שאומר על שחקן "אני לא בטוח שהוא קיבל את ההחלטה הנכונה, ימים יגידו".

הם עשו הכל בשביל שהוא לא יהיה פה. קצב מספר איך מנספורד היה בהלם שהוא שמע מה קאסה החליט.
כמה כיף יהיה לראות אותו מככב פה. הלוואי וזה יצליח.

איפה אמר את זה?

חזיזוש אמר:
רק מכבי אמר:

הם עשו הכל בשביל שהוא לא יהיה פה. קצב מספר איך מנספורד היה בהלם שהוא שמע מה קאסה החליט.

איפה אמר את זה?

רק מכבי אמר:
כובע קש אמר:
רק מכבי אמר:

איפה הוא התראיין?

5 באוויר.
יש תמלול באתר של ערוץ הספורט.

בקושי ראיתי אותו אבל כבר מהמעט שראיתי מרגיש לי שהוא מתחרה עם חלאילי על מי הכישרון הצעיר הטוב ביותר בקבוצה, יש לו נגיעה בכדור של שחקן

עד כה מציג יכולות מאד מרשימות, אבל ברור שיש לו דברים לשפר.
אחד מהם, לקחת פחות סיכונים כשהוא עם הכדור.

אני באמת לא מסוגל לשפוט אותו עדיין למרות שרואים ניצוצות.

במשחק הראשון הוא לא ידע איך קוראים למי שמשחקים מולו והיום זה באמת היה מביך

Apoc אמר:
בקושי ראיתי אותו אבל כבר מהמעט שראיתי מרגיש לי שהוא מתחרה עם חלאילי על מי הכישרון הצעיר הטוב ביותר בקבוצה, יש לו נגיעה בכדור של שחקן
זו חתיכת מחמאה להשוות לחלאילי כי הוא חתיכת יהלום

הרשים אותי היום מאוד, לא עשה משהו מדהים אבל היה שם ביקש לקבל את הכדור ונתן גוף, ודווקא מה שהכי הרשים אותי זה האינטילגנציה שלו שהוא מהראשונים באמצע הבין שעם השלוליות האלה אי אפשר ומסובן לשחק על הדשא אז כל פס שלו היה עם כדור מעל הדשא, חצים קדימה ואפילו פסים קרובים השתדל להקפיץ מעל השלולית, הוא קלט את זה מהר בניגוד לגוני נאור שגרם לנו לפחות לעוד 2 התקפי לב בזמן הזה כשהוא מתבונן איך קאסה עושה את זה נכון, יש להגיד שגוני אחרי זה גם הבין את זה, אבל אצלו אני מניח שזה הגיע מדגו והספסל, קאסה קלט את זה הרבה לפני.

אני אוהב לראות שדברים שהוא עשה בהפועל ירושלים ו/או בנבחרות, הוא עושה גם פה. ממשיך באותו קו, ומראה שהוא שחקן שידוע לעמוד בלצים ובמעמד.
אני לא מופתע ממה שאני רואה ממנו, כי זה גם מה שכתבתי לפני שהוא הגיע. יש שם כדורגל בכמויות.
וכמו שזה נראה כרגע, אין סיבה לא לתת לו לשחק, בעיקר כי אין לנו שום דבר אחר להציע באמצע.

יש בו משהו, אבל הוא לא מתאים כרגע לפתוח בהרכב של מכבי חיפה זה מחליש אותנו.

חזרה
למעלה