ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
ירוק זה אני אמר:ההתרשמות הראשונה שלי ממנו היא, שהוא שחקן כישרוני מאוד, אבל גם אדיש.
קשה לי מאוד עם שחקנים כאלה. מזכיר קצת את בדש, שמאוד קיוויתי שלא יגיע אלינו בקיץ.
שמישהו במועדון יתן לו כאפה ויעיר אותו טיפה
Shocking4U אמר:כשהייתי ביציע התחלתי לראות קצת ממה שהסקאוטים כנראה רואים בו. יש לו מימדי גוף אדירים, הוא באמת נראה כמו שחקן אירופאי. גם יש לו נגיעות יפות עם הכדור אותי פשוט מעצבן שהוא רך להחריד בטח בהתחשב בעובדה שיש לו סייז ומאסה.
יש לו את כל הנתונים הפיזיים כדי להיות שחקן אגרסיבי באמצע, זה יבוא עם הזמן וצריך לתת לו את הזמן הזה, הוא פה בסה''כ שבועייםברק.י אמר:Shocking4U אמר:כשהייתי ביציע התחלתי לראות קצת ממה שהסקאוטים כנראה רואים בו. יש לו מימדי גוף אדירים, הוא באמת נראה כמו שחקן אירופאי. גם יש לו נגיעות יפות עם הכדור אותי פשוט מעצבן שהוא רך להחריד בטח בהתחשב בעובדה שיש לו סייז ומאסה.
צריכים לזכור שהוא שחקן בגילאי נוער (השנתון הבוגר כרגע, 2005).
לרוב שחקנים בגילאים האלה נופלים משחקני בוגרים בעיקר בפן הפיזי.
מאמין שבעונה הבאה, בטח אם יעבדו איתו על זה, זה יראה אחרת.
לצד זאת, חשוב להגיד - הוא אמנם לא מספיק אגרסיבי, אבל הוא גם לא איזה יובל אשכנזי או מאור לוי.
חוץ מזה, אחלה קאסה.
מביא הרבה אנרגיות, ניכר שרוצה וברור שיש לו סט יכולות שהופך אותו לפוטנציאל שרואים בו.
נקווה שאכן יממש אותו.
KevinDurant אמר:יש לו את כל הנתונים הפיזיים כדי להיות שחקן אגרסיבי באמצע, זה יבוא עם הזמן וצריך לתת לו את הזמן הזה, הוא פה בסה''כ שבועייםברק.י אמר:Shocking4U אמר:כשהייתי ביציע התחלתי לראות קצת ממה שהסקאוטים כנראה רואים בו. יש לו מימדי גוף אדירים, הוא באמת נראה כמו שחקן אירופאי. גם יש לו נגיעות יפות עם הכדור אותי פשוט מעצבן שהוא רך להחריד בטח בהתחשב בעובדה שיש לו סייז ומאסה.
צריכים לזכור שהוא שחקן בגילאי נוער (השנתון הבוגר כרגע, 2005).
לרוב שחקנים בגילאים האלה נופלים משחקני בוגרים בעיקר בפן הפיזי.
מאמין שבעונה הבאה, בטח אם יעבדו איתו על זה, זה יראה אחרת.
לצד זאת, חשוב להגיד - הוא אמנם לא מספיק אגרסיבי, אבל הוא גם לא איזה יובל אשכנזי או מאור לוי.
חוץ מזה, אחלה קאסה.
מביא הרבה אנרגיות, ניכר שרוצה וברור שיש לו סט יכולות שהופך אותו לפוטנציאל שרואים בו.
נקווה שאכן יממש אותו.