• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא הנהלה ליאור רפאלוב - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
הרושם שאני קיבלתי מהמסיבת עיתונאים היה שהוא סוג של לומד על הדרך / נחנך ומי שמנהל את ההצגה זה מר מנכל.

הביא שחקן אחד ברמה מעל הליגה להראות מה הוא מסוגל אבל אמר דרך ארוכה ללמוד וכו' וכו'.

במועדון בריא המנכל שלא הצליח בשום מקום כבר מזמן היה הולך והוא היה באמת סקאוט ראשי ונחנך אולי עם איש מקצוע רלוונטי.

סללו לו דרך שאי אפשר להצליח בה ואני מקווה מאוד שלפחות הפיצוץ שהולך להגיע השנה, כי הקהל הרחב עצבני מהרגיל, יגרום ליענקלה למכור הכל כולנו נוכל לצאת לדרך חדשה

מסכן, לדעתי מצטער שלקח את התפקיד.
אי אפשר לעבוד תחת ניהול כזה.

Daniel123 אמר:
מסכן, לדעתי מצטער שלקח את התפקיד.
אי אפשר לעבוד תחת ניהול כזה.

הוא קיבל קורס. שינצל את זה ללמוד. ומיד אחרי זה שינטוש. יש פה גם את הקטע שאם נניח שחר באמת ימכור או יתפגר בקרוב, אני לא חושב שהבעלות החדשה תהיה מעוניינת ברפאלוב.

בשביל להיות ראש מערך הסקאוטינג צריך להיות מערך כלשהוא של סקאוטינג ולא נראה לי שיש משהו כזה

אם יביא לפה את יונתן כהן הגמור הזה הוא יחטוף ובענק.
נשים בצד את הפן המקצועי כולם יודעים שמדובר בשחקן גמור שעשה קריירה על ה 4:3, אבל איפה הכבוד העצמי של המועדון?
להביא שחקן שבכל הזדמנות עקץ אותנו וחיפש איפה להשפיל אותנו? ועוד שחקן בית של היריבה הכי מרה, שמזוהה עם המועדון הזה שכל המשפחה שלו והסביבה שלו זה מכבי ת"א?
לאן הגענו? יא בני זונות.
איזה כאב לב כל ההתנהלות הזאת.
מרסקים אותנו.

lemmacantor אמר:
מעניינת השורה התחתונה שהוא גמור מקצועית.

ממש לא, במקרה של יונתן כהן מעניין אותי יותר שאת מכבי חיפה הוא לא סובל ושוקלים להביא אותו לפה.
מעניין אם רצית שאבי נימני ישחק במכבי חיפה בזמנו.

לא. אבל גם משיקול מקצועי. הוא יכול לתפקד רק טופ דוג.
חוץ מזה היריבות איתו הייתה נטו ספורטיבית.

לנמני עוד ניתה יכולת לתרום בכדורגל.
מה יש ליונתן כהן?

תתעורר על החיים שלך ליאור רפאלוב!!!!!
איך זה יראה מול ב״ש והצהבת מי יבקיע גולים?

מאוד מאכזב עד עכשיו. אולי שישקול חזרה מפרישה :)

חזרה
למעלה