The real Tsepo
תנו לו את הסרט
וייבים חזקים מאוד של בניון 2.0
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
בשכר ששילמו לכאורה זה שחקנים בפרופילים די גבוהים.Smile אמר:כמו שכבר כתבתי באחד מהנושאים, המחשבה נכונה.
אבל, אני חושב שכולנו ציפינו לפרופילים באיכות גבוהה יותר.
יחד עם זאת, אני נותן לו הנחה כי נראה שבאמת קשה להנחית פה זרים בעקבות המצב. לא רואה את ב"ש או התל אביביות מביאות לפה זרים בקליבר גבוהה.
NOSFERATU ZODD אמר:מנהל מקצועי לא מבין כדורגל ועכשיו מסתבר שגם בלי מילה.
אמר לגוני נאור שהוא לא בתוכניות אבל היום הוא בסגל.
איך אפשר לסמוך על מנהל כזה?
בושה.
NOSFERATU ZODD אמר:מנהל מקצועי לא מבין כדורגל ועכשיו מסתבר שגם בלי מילה.
בושה.
אני גם חושב שהיה עדיף את גייסט.ברק.י אמר:NOSFERATU ZODD אמר:מנהל מקצועי לא מבין כדורגל ועכשיו מסתבר שגם בלי מילה.
בושה.
דווקא מול סטיוארט זה רלוונטי. קיבל הודעת שחרור ואז ציפו שייצא למחנה.
מול גוני זה נראה לי פלסטר נקודתי שנועד לשרת את שני הצדדים - לשווק אותו, לתת לו דקות משחק ולמנוע פציעות של שחקנים שעתידים לצאת להשאלה בתקווה שיפרצו ויחזרו, כמו שקרה לכיוף (אהוד או אגבה).
הייתי מעדיף שישימו במרכז ההגנה את גייסט או יתנו לחלאיילי לשחק מגן שמאלי כששון ושטייפמן בלמים, אבל לא הייתי עושה מזה יותר מדי.
הוא קיבל הודעת שחרור זאת אומרת שהוא לא חלק מסגל.ברק.י אמר:NOSFERATU ZODD אמר:מנהל מקצועי לא מבין כדורגל ועכשיו מסתבר שגם בלי מילה.
בושה.
מול גוני זה נראה לי פלסטר נקודתי שנועד לשרת את שני הצדדים - לשווק אותו, לתת לו דקות משחק ולמנוע פציעות של שחקנים שעתידים לצאת להשאלה בתקווה שיפרצו ויחזרו, כמו שקרה לכיוף (אהוד או אגבה).
הייתי מעדיף שישימו במרכז ההגנה את גייסט או יתנו לחלאיילי לשחק מגן שמאלי כששון ושטייפמן בלמים, אבל לא הייתי עושה מזה יותר מדי.
Hulk אמר:גם לי צורם לראות את ג׳וני בהרכב במשחק הראשון בעונה אבל עם להגיב מהראש ולא מרגש אז ברור שאלו יהיו הדקות האחרונות שלו במכבי חיפה והביאו שחקנים במקומו.
אני גם לא רוצה לדמיין מה היו עושים למועדון עם צונאמי או לו וויק היו עולים לשחק ונפצעים דקה 30
NOSFERATU ZODD אמר:הוא קיבל הודעת שחרור זאת אומרת שהוא לא חלק מסגל.ברק.י אמר:NOSFERATU ZODD אמר:מנהל מקצועי לא מבין כדורגל ועכשיו מסתבר שגם בלי מילה.
בושה.
אנשים כמו רפאלוב פשוט לא מבינים את המשמעות של הדברים שהם עושים.
כמו השטויות שדיבר במסיבת עיתונאים.
באמת הולכים לעונה קשה איתו כמנהל מקצועי.
אם היינו משחקים באירופה או המשחק לא היה משודר בשום מקום הייתי מסכים איתך.ברק.י אמר:NOSFERATU ZODD אמר:הוא קיבל הודעת שחרור זאת אומרת שהוא לא חלק מסגל.ברק.י אמר:דווקא מול סטיוארט זה רלוונטי. קיבל הודעת שחרור ואז ציפו שייצא למחנה.
הוא קיבל הודעת שחרור כדי שיהיה לו זמן לחפש קבוצה. אם היו מודיעים לו לפני הליגה, הקהל היה זועם שהוא לא שוחרר והשחקן היה כועס שלא נתנו לו זמן להיערך.
יש כאן משחק אימון (לתפיסת המועדון ולתפיסת רבים מהקהל) שחסר בו בלם ומתוך הפתרונות הלא-אידיאליים בכלל, זה הפתרון שבחרו (לעומת האופציות שהתייחסתי אליהן בהודעה הקודמת). לא חושב שזה כזה דרמטי, גם אם אני עצמי הייתי בוחר בפתרון אחר.
זה שכולנו מודאגים ויש לנו ביקורת לרפאלוב, לא אומר שההחלטה הספציפית היא בעיה שחייבים לתת עליה את הדעת.
אם כבר, מה שצריך להדאיג אותנו בכל הדבר הזה, זה ששוב הדברים הודלפו לפני המשחק - גם ההחזרה של גוני וגם ההרכב. אחרי קיץ מנוהל תקשורתית, שוב קורה מה שליווה אותנו לאורך כל העונה שעברה. זה שזה לא מטופל, מדאיג אותי הרבה יותר מההרכבה של גוני היום.
NOSFERATU ZODD אמר:אם היינו משחקים באירופה או המשחק לא היה משודר בשום מקום הייתי מסכים איתך.ברק.י אמר:NOSFERATU ZODD אמר:הוא קיבל הודעת שחרור זאת אומרת שהוא לא חלק מסגל.
הוא קיבל הודעת שחרור כדי שיהיה לו זמן לחפש קבוצה. אם היו מודיעים לו לפני הליגה, הקהל היה זועם שהוא לא שוחרר והשחקן היה כועס שלא נתנו לו זמן להיערך.
יש כאן משחק אימון (לתפיסת המועדון ולתפיסת רבים מהקהל) שחסר בו בלם ומתוך הפתרונות הלא-אידיאליים בכלל, זה הפתרון שבחרו (לעומת האופציות שהתייחסתי אליהן בהודעה הקודמת). לא חושב שזה כזה דרמטי, גם אם אני עצמי הייתי בוחר בפתרון אחר.
זה שכולנו מודאגים ויש לנו ביקורת לרפאלוב, לא אומר שההחלטה הספציפית היא בעיה שחייבים לתת עליה את הדעת.
אם כבר, מה שצריך להדאיג אותנו בכל הדבר הזה, זה ששוב הדברים הודלפו לפני המשחק - גם ההחזרה של גוני וגם ההרכב. אחרי קיץ מנוהל תקשורתית, שוב קורה מה שליווה אותנו לאורך כל העונה שעברה. זה שזה לא מטופל, מדאיג אותי הרבה יותר מההרכבה של גוני היום.
בפועל זה לא משחק אימון ועובדה שגלזר שבקושי עשה אימון פותח ישר.
Apoc אמר:קשר 6 וכנף ימין זרים
הייתי גם מחליף את החלוץ לפני שראיתי אותו
או זה או שהקריירה שלך נגמרת
זה כזה פשוט, וגם אתה אמור להבין את זה רפא