• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליאור רפאלוב - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Smile אמר:
מרגש.
אגב למה הוא לא חוזר למס' 10 נותן כבוד לשרי?

בוא, שרי פה הקפטן. אתה לא בא ולוקח לו את המספר.

הוא גם בשנים האחרונות שיחק עם' 11 בבלגיה.

היה לו פה 26,10, עכשיו 11.

תהיו בטוחים שהוא זה שיבעט את הפנדלים. זה שחקן של 22/25 בקריירה.
בכלל, בועט נייחים מצוין.

אליאור אמר:
Hulk אמר:
אליאור אמר:
בהחלט. הרכב שלא שווה יותר מגול למשחק במקרה הטוב.
אנלנו חוזרים לעשור שבו מה שנשאר זה רק השם. קבוצות יתגוננו, אנחנו לא נכבוש ונקבל הרבה 1-0. נהיה בפלייאוף העליון אבל.

בכל אופן אם נסכום את המספרים אז:
פיירו יתן במקסימום 10 שערים.
רפאלוב - 5-6.
שרי - 7.
חזיזה - 5.

הרכב שלא שווה הרבה וגם אם סבע ישאר זה רחוק מלהיות טוב.
אם סבע יישאר אז מצבנו מעולה ואנחנו עדיין הפייבורטים.
חזיזה לפני העונה האחרונה נתן שלוש שנים בהם התקרב לדן ספרתי, אחרי העזיבה של אצילי התפקיד שלו ייגדל ואני מאמין שיחזור לפחות לאותם מספרים.
רפאלוב שרי ופיירו מסכים, אבל איפה דין דוד ששנתיים נותן דו ספרתי בליגה? אני גם חושב ששוראנוב יתרום כמה גולים(מחזיק ממנו מאוד).

אם סבע יישאר ואם דין דוד ואם חזיזה ואם בקסטר יהיה טוב זה כבר יותר מדי אימים. מהניסיון שלי כשיש יותר מדי אימים לגבי שחקנים זה בדרך כלל מתרסק.
מי יתן את המספרים של אצילי? מי ינצח משחקים כשאף אחד אחר לא יוכל להבקיע כמו שעשה בהרבה משחקים השנה? פיירו?

התייחסתי לסבע כי רשמת שגם אם סבע נשאר זה לא מספיק טוב ואני לא מסכים איתך.
אני הלכתי לפי תרחיש ריאלי אין סיבה שחזיזה לא ייתן את אותם מספרים שנתן פה 3 עונות רצוף, דין סקורר מוכח, ואין סרט ששוראנוב לא שווה פה לפחות 5 גולים בעונה.
אצילי זה אבדה ענקית אף-אחד לא מתווכח אבל אף אחד גם לא חשב שהוא ייתן את המספרים שהוא נתן כשכולנו היינו בפחדים מי יבקיע אחרי שניקי עזב.
לא פוסל אתזה שאחד השחקנים יתעלה על עצמו ויתפוס תפקיד גדול יותר, וגם אם לא עדיין יש לך כמה ספקי מספרים טובים בסגל.

הימורים על המספרים שלו העונה?

אני אומר 6 שערים ו4 בישולים

Shocking4U אמר:
הימורים על המספרים שלו העונה?

אני אומר 6 שערים ו4 בישולים

משהו באזור הזה אני חושב. די דומה למה שנתן בעונה הקודמת.

מישהו יכול לעלות סירטון ביצועים שלו רק מהעונה הנוכחית?

כרמליסט ירוק אמר:
אם אלברמן בונה על שחקן בן 37 המצב לא טוב. בניון הגיע לפה צעיר יותר והסריח את הדשא
אני חושב שבניגוד לבניון יש לו הרבה מה להוכיח בליגה פה והוא לא יבוא לפנסיה

KevinDurant אמר:
כרמליסט ירוק אמר:
אם אלברמן בונה על שחקן בן 37 המצב לא טוב. בניון הגיע לפה צעיר יותר והסריח את הדשא
אני חושב ( ומקווה ) שלהבדיל מבניון וברקוביץ׳ הוא יבוא עם פחות אגו וישים את הקבוצה מעל, הלוואי
אחרת אכלנו אותה

benrey אמר:
KevinDurant אמר:
כרמליסט ירוק אמר:
אני חושב ( ומקווה ) שלהבדיל מבניון וברקוביץ׳ הוא יבוא עם פחות אגו וישים את הקבוצה מעל, הלוואי
אחרת אכלנו אותה

בניגוד אליהם שאלו שחקנים שעברו פרשיות כל הקריירה, ותמיד חיפשו את ''אני''. ליאור זה שחקן שאף פעם לא שמעת עליו משהו.
נסע לבלגיה עשה את השם שלו שם, בזמן שפה חצי מהאנשים לא הסתכלו לכיוון שלו. סיפור שונה לגמרי מיוסי וברקו, ואפילו לא דומה לחזרה של חיים.

benrey אמר:
KevinDurant אמר:
כרמליסט ירוק אמר:
אחרת אכלנו אותה
אני חושב שהוא מרגיש לא מספיק מוערך בארץ (ובצדק) ויבוא להוכיח את עצמו

חזרה
למעלה