• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליאור רפאלוב - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
מה ציפית לראות שיער לבן וגיבנת? כולה בן 37 זה לא גיל שמתים בו. פשוט בספורט מקצועני זה גיל שהרוב כבר פורשים בו בגלל פציעות במהלך הקריירה וכאלה.

Apoc אמר:
מה ציפית לראות שיער לבן וגיבנת? כולה בן 37 זה לא גיל שמתים בו. פשוט בספורט מקצועני זה גיל שהרוב כבר פורשים בו בגלל פציעות במהלך הקריירה וכאלה.

נו ברור מה נראה לך אני מפגר, לא ציפיתי לשיער לבן
אני בן 34 ולפני 10 שנים ניראתי אחרת מאוד, והוא נראה לי כמעט אותו דבר כמו ביום שעזב

נקווה שגם על המגרש זה ירגיש כאילו הוא לא עזב.

מקווה שהתחושה שהוא שומר היטב על עצמו והגוף שלו תבוא לידי ביטוי גם מבחינת יכולת על המגרש

הוא בירידה קצת מבחינת הכושר הגופני שלו, ויש לו אבולוציה דומה לשל רונאלדו בעמדה
ככה שאני בספק שהוא יהיה זה שיגביה כדורים לפיירו (לא מאמין שהוא נשאר סראשבקיר )

אבל למרות הירידה אני די בטוח שלליגה שלנו הוא יספיק, והוא ללא ספק נהיה מאוד קליני מול השער. אני לא מצפה למכונת שערים. אבל לדעתי יש לו הרבה מה לתרום. בטח בתור שחקן רוטציה עם שרי

הגבהות לכיוון פיירו זה רק בנייחים.

אם כבר, הציפייה שלי ממנו היא להכנת מצבים על הקרקע, כמו ששרי עושה.

הגבהות לפיירו כאילו פיירו איזה נוגח גדול

לדין דוד יש משחק ראש יותר טוב

אני מהמר שהוא מסיים בדאבל דאבל-בעיקר שהוא בועט הפנדלים והניחים

לא שזה אמור לתת הוכחה על משהו, ובכל זאת..
ליאור לא היה אמור להגיע לאימון בשישי. הוא עדיין לן בהרצליה במלון, עוד לא התאקלם, ועבר כמה ימים עמוסים רגשית ופיזית עם הנסיעה והפגישה עם המשפחות.
ולכן דובר על כך שהוא יבוא ויתאמן רק בראשון בצורה מסודרת.

ליאור ביקש בחמישי בשעה מאוחרת כן להשתתף באימון בים, ועדכן שהוא יגיע.

שוב, זה לא אומר שהוא יתן פה דאבל דאבל. אבל זה כן משהו קטן שמראה שהוא מקצוען שלא בא להעביר פה זמן. יש לו רעב ורצון.
הלוואי ויתחבר.

ההבדל בינו לאחד כמו בניון או ברקוביץ' כשחזרו לארץ, זה שהם חזרו מפוצצי אגו בתחושה שהם הדבר הכי גדול והכי חשוב שיש. רפאלוב מעולם לא היה אחד כזה.

אני לא מופתע שרפאלוב בא לעבוד ולתת תחת, מוסר עבודה תמיד היה לו ובכמויות.
החשש הוא (א) שמייעדים לו תפקיד גדול מדי ביחס למה שהוא יכול לסחוב; (ב) האם הוא בכלל יכול לסחוב.

אני אופטימי לגביו, אבל ימים יגידו

Judokan אמר:
ההבדל בינו לאחד כמו בניון או ברקוביץ' כשחזרו לארץ, זה שהם חזרו מפוצצי אגו בתחושה שהם הדבר הכי גדול והכי חשוב שיש. רפאלוב מעולם לא היה אחד כזה.

החשש הוא (א) שמייעדים לו תפקיד גדול מדי ביחס למה שהוא יכול לסחוב; (ב) האם הוא בכלל יכול לסחוב.

בדיוק.

מזכיר לי שבצבא היה לי חבר מאור אקיבע, והוא סיפר לי שבתקופה שרפאלוב היה בשיא שלו אצלנו הוא היה עדיין משחק עם הילדים במגרש בשכונה שם

ע"פ הסטורי של אשתו, היא והילדים בנתב"ג כנראה בדרך לבלגיה.
מעניין אם זה סימן לבאות, והם באמת יחיו על הקו.
יש להם עסקים שם, הילדים במסגרות, והילד שחקן נוער של אנטוורפן. לא ברור אם הם עוברים לפה כולם או לא.

האם אנחנו בדרך ל-קשה לרפאלוב בלי האישה והילדים? מקווה שלא.

נראלי זה סתם לסגור קצוות אחרונים הם בכל זאת חיו שם 12 שנה..

Judokan אמר:

לגמרי

גם רפאלוב אף פעם לא הוכיח את עצמו מבחינת הכדורגל הישראלי, לא בנבחרת ולא ברמת הקבוצות.

הקריירה שלו בבלגיה הייתה מטורפת ולא סופרים אותו

KevinDurant אמר:
Judokan אמר:

לגמרי

גם רפאלוב אף פעם לא הוכיח את עצמו מבחינת הכדורגל הישראלי, לא בנבחרת ולא ברמת הקבוצות.

לא הוכיח את עצמו ברמת הקבוצות? שחקן העונה של 2011 זה לא הוכיח את עצמו?
אדוני קצת מגזים.

כמו שכתבתי, הוא כן פחות צרוב בתודעה כי התקשורת לא אוננה עליו כמו זהבי בליגה הסינית, ולא ראו אותו בנבחרת.

בכל הנוגע לתרומה שלו למכבי חיפה אני חושב שהוא נתן לא מעט. הוא גם זה שבנה את השער חוץ החשוב מאין כמוהו מול זלצבורג במוקדמות ליגת האלופות ב-09/10

רק מכבי אמר:
KevinDurant אמר:
Judokan אמר:

לגמרי

לא הוכיח את עצמו ברמת הקבוצות? שחקן העונה של 2011 זה לא הוכיח את עצמו?
אדוני קצת מגזים.

כמו שכתבתי, הוא כן פחות צרוב בתודעה כי התקשורת לא אוננה עליו כמו זהבי בליגה הסינית, ולא ראו אותו בנבחרת.

בכל הנוגע לתרומה שלו למכבי חיפה אני חושב שהוא נתן לא מעט. הוא גם זה שבנה את השער חוץ החשוב מאין כמוהו מול זלצבורג במוקדמות ליגת האלופות ב-09/10
אני מתכוון מבחינת "הכוכבים" בליגה.

אני חושב שהקריירה שלו הרבה הרבה הרבה יותר גדולה מהשחקן עונה שהוא עשה פה. מבחינת ליגיונר הוא עשה אולי את הקריירות הכי מרשימות בהיסטוריה וזה לא מרגיש ככה

גם אל תשכחו שהקבוצה אף פעם לא הייתה "שלו", הוא תמיד היה בצל של קטן, גם מקצועית וגם מבחינת המנהיגות. הפעם זה יהיה אחרת.

Hulk אמר:
נראלי זה סתם לסגור קצוות אחרונים הם בכל זאת חיו שם 12 שנה..

עדכון:
האישה חזרה עם הילדים לשבועיים, בכדי שיסיימו את המסגרות הלימודיות.
יחזרו עוד שבועיים ויעברו כולם לארץ.

חזרה
למעלה