ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
רק מכבי אמר:לדעתי דגו לא משתמש בן נכון.
העלה אותי להיות היום סוג של 8 למספר דקות.
מה זה היה?
מקווה שיקבל דקות וביטחון מול מכבי פ"ת. נצטרך אותו בליגה במשחקים שצריך לפרוץ הגנות, בקצבים חלשים יותר.
Apoc אמר:נראה כמו שחקן בן 37
כובע קש אמר:Apoc אמר:נראה כמו שחקן בן 37
בדיוק. וככה הוא יראה כל העונה
onn אמר:חבל לי שכל משחק "נבזבז" חילוף איתו על חשבון שחקן צעיר שחייב את הדקות. מבאס מאוד, אבל גם מבין את דגו- כשיושב לך שחקן כזה על הספסל (על אחת כמה וכמה עם הקשר החברי ביניהם) קשה מאוד לא לתת לו דקות
שוער עולה אמר:הזכיר לי את רפאלוב הישן והרע
עלית מהספסל ל20 דקות אחרונות מול יריבה חלשה ועייפה
תראה נוכחות, תיזום, תרים את הקצב של הקבוצה, תנווט. תנהיג
אם מבחינתך רעב זה לנבוח על השופט ולעשות קולות של גורילה אחרי כל תאקל אז לא אין לו את זה. אבל איפה הוא ואיפה הישראלים שדיברת עליהם מבחינת אופי. הם לא היו שורדים שנתיים בבלגיה בגיל ובסיטואציה שהוא יצא. מבחינתי רעב זה לצאת לבלגיה ולשרוד 10 שנים ובגיל 35 להיות שחקן העונה, לא להישאר לנצח באזור הנוחות ולצעוק שאתה גדולשוער עולה אמר:במגרש הוא סוג של יניב קטן
שחקן ראש קטן
אתה יכול להגיד שהיו לו פעם רעב כמו שיש לשחקנים כמו אבו פאני, אצילי חזיזה ושרי?
Jerry אמר:לא מדבר על שרי אין לי ספק לגבי האופי שלו מדבר על הישראלים. אצילי במיוחד שיצא לאירופה ואחרי חודש התחיל לבכות לאמא בטלפון. גם חזיזה עם כמה שאני מת עליו מי הוא לעומת רפא? זה כמו להגיד שזנדברג יותר ווינר מתומר חמד שגם הוא מופנם ולא מנסה להרואת את עצמו בכוח. רפא ווינר ענק, איך אפשר להגיד על מישהו שעשה קריירה כזאת שהוא לא ווינר עם עם אופי של תותח על
שוער עולה אמר:במגרש הוא פחות ווינר מהשחקנים שציינתי
אין לו ולא היה לו מעולם את הרעב והתתרותיות שיש בהם
אני עוקב אחרי מהיום שהוא עלה מהנוער