• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא הנהלה ליאור רפאלוב - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
הוא לא עלה רע…
שיחק קצת כשהמשחק גמור וכולם תשושים, היה בסדר גמור.
צריך לפתוח בשבת

רק מכבי אמר:
לדעתי דגו לא משתמש בן נכון.
העלה אותי להיות היום סוג של 8 למספר דקות.
מה זה היה?

מקווה שיקבל דקות וביטחון מול מכבי פ"ת. נצטרך אותו בליגה במשחקים שצריך לפרוץ הגנות, בקצבים חלשים יותר.

מסכים איתך,
צריך להשתמש בו אחרת הוא ממש לא מתאים ל8

מקצועית יש לו עדיין מה לתרום
בטח כשחקן שעולה מהספסל ל20 דקות אחרונות
הגישה שלו אתמול היתה מסריחה
אפס תעוזה
אפס נוכחות
אפס מנהיגות
,

חבל לי שכל משחק "נבזבז" חילוף איתו על חשבון שחקן צעיר שחייב את הדקות. מבאס מאוד, אבל גם מבין את דגו- כשיושב לך שחקן כזה על הספסל (על אחת כמה וכמה עם הקשר החברי ביניהם) קשה מאוד לא לתת לו דקות

onn אמר:
חבל לי שכל משחק "נבזבז" חילוף איתו על חשבון שחקן צעיר שחייב את הדקות. מבאס מאוד, אבל גם מבין את דגו- כשיושב לך שחקן כזה על הספסל (על אחת כמה וכמה עם הקשר החברי ביניהם) קשה מאוד לא לתת לו דקות

זה בדיוק המלכוד של שחקן בכיר יושב על הספסל. אם הוא עולה בגישה כזאת מסריחה אז אין לו מקום, אבל "לייבש" אותו ולא לתת לו לשחק בכלל מביא על דגו את כל הצייצנים באטרף עליו.

לא אמור לפתוח יותר בליגה? בסוף נצטרך לעשות רוטציות עם הבתים (לא משנה איזה מפעל)?
בסוף שרי וסבע לא יוכלו לשחק 180 דק' פעם בשבועיים וכן נצטרך אותו.

שוער עולה אמר:
הזכיר לי את רפאלוב הישן והרע
עלית מהספסל ל20 דקות אחרונות מול יריבה חלשה ועייפה
תראה נוכחות, תיזום, תרים את הקצב של הקבוצה, תנווט. תנהיג

בהתחשב בנסיבות הוא היה בסדר גמור,
העלו אותו בעמדה הזויה שלא קשורה אליו, במצב שהקבוצה כולה הפסיקה לשחק. והוא כן ניסה, לחץ את השחקנים שלהם והיה בסדר גמור.
אתם סתם מחפשים אותו

אף פעם לא אהבתי את הגישה שלו
הוא סוג של יניב קטן/נטע לביא
שחקן שהכריחו אותו להיות מנהיג
הוא לא באמת כזה
אין לו את הווינריות שיש לשחקנים כמו אבו פאני, אצילי, שרי, חזיזה
ווינר/מנהיג היה עולה אתמול באטרף, דוחף קדימה, מרים קצב, משנה את המומנטום של המשחק
הוא ראש קטן. אנחנו מובילים? אחלה, נסתפק בזה. זה האופי שלו

יניב קטן? איך אפשר להשוות אותו לקטן אחרי שהוא העביר 10 שנים בטופ של בלגיה. כרגע דגו הורג את רפא, שיגע לו את המוח נגד שריף ששם אותו כמגן ב3 בלמים וציפה ממנ לעשות הגנה כאילו הוא ילד בן 16 ואם הוא רוצה להעלות אותו ל5 דקות במשחקים מתים אז עדיף שלא ישחק איתו בכלל. רפא צריך להיות מחליף של שרי, אם לא שם אז לא בכוח

במגרש הוא סוג של יניב קטן
שחקן ראש קטן. תן לו 3 נקודות והוא מאושר.
אתה יכול להגיד שהיה לו פעם רעב כמו שיש לשחקנים כמו אבו פאני, אצילי חזיזה ושרי?

שוער עולה אמר:
במגרש הוא סוג של יניב קטן
שחקן ראש קטן
אתה יכול להגיד שהיו לו פעם רעב כמו שיש לשחקנים כמו אבו פאני, אצילי חזיזה ושרי?
אם מבחינתך רעב זה לנבוח על השופט ולעשות קולות של גורילה אחרי כל תאקל אז לא אין לו את זה. אבל איפה הוא ואיפה הישראלים שדיברת עליהם מבחינת אופי. הם לא היו שורדים שנתיים בבלגיה בגיל ובסיטואציה שהוא יצא. מבחינתי רעב זה לצאת לבלגיה ולשרוד 10 שנים ובגיל 35 להיות שחקן העונה, לא להישאר לנצח באזור הנוחות ולצעוק שאתה גדול

שרי לא צועק על השופט ולא עושה קולות של גורילה ותמיד הוא רוצה שהקבוצה תכבוש עוד ועוד
רפאלוב על המגרש הוא לא מנהיג אמיתי ולא ווינר. עקבתי אחריו גם בבלגיה
,הוא שחקן מאוד מוכשר אז יצא לו להבקיע שערים מכריעים ולזכות בתארים, זה לא הופך אותו לווינר או למנהיג במגרש
הוא אולי מנהיג בחדר ההלבשה, כמו קטן ולביא

לא מדבר על שרי אין לי ספק לגבי האופי שלו מדבר על הישראלים. אצילי במיוחד שיצא לאירופה ואחרי חודש התחיל לבכות לאמא בטלפון. גם חזיזה עם כמה שאני מת עליו מי הוא לעומת רפא? זה כמו להגיד שזנדברג יותר ווינר מתומר חמד שגם הוא מופנם ולא מנסה להרואת את עצמו בכוח. רפא ווינר ענק, איך אפשר להגיד על מישהו שעשה קריירה כזאת שהוא לא ווינר עם עם אופי של תותח על

Jerry אמר:
לא מדבר על שרי אין לי ספק לגבי האופי שלו מדבר על הישראלים. אצילי במיוחד שיצא לאירופה ואחרי חודש התחיל לבכות לאמא בטלפון. גם חזיזה עם כמה שאני מת עליו מי הוא לעומת רפא? זה כמו להגיד שזנדברג יותר ווינר מתומר חמד שגם הוא מופנם ולא מנסה להרואת את עצמו בכוח. רפא ווינר ענק, איך אפשר להגיד על מישהו שעשה קריירה כזאת שהוא לא ווינר עם עם אופי של תותח על

לא מאמין שאני מסכים עם כל מילה מהמקלדת שלך.

נזרק לסיטואציה מגוכחת שבה הוא צריך לשחק סוג של קשר 50/50, באדיבות דגו.
ועדיין סה"כ הראה מהלכים יפים, לחץ ובשני מקרים גם הוביל יציאות טובות קדימה.

אבל להפוך אותו לפחות מנהיג מחזיזה או אבו פאני זה אחד הדברים המגוכחים. רפאלוב כל המשחק מדבר עם שחקנים, מנסה להרים כשלא הולך (כמו עם חג'ג' מול חמרון).

או להפוך אותו לשחקן לא ווינר אחרי כל מה שעשה וזכה בקריירה.

במגרש הוא פחות ווינר מהשחקנים שציינתי
אין לו ולא היה לו מעולם את הרעב והתתרותיות שיש בהם
אני עוקב אחרי מהיום שהוא עלה מהנוער

אגב אבו פאני אצילי וחזיזה מהליגה הלאומית הגיעו לפסגת הכדורגל הישראלי
חזיזה עבר פציעות קשות והיה שחקן כושל בהפעל רמת גן. להגיד שאין לו אופי זה מצחיק
רפאלוב במשך 6 שנים היה במכבי חיפה נטו בגלל הכישרון שלו, הוא לא תרם כלום עד עונת הפריצה שלו באליפות השנייה של אלישע לוי
מי יודע איך הקריירה שלו היתה נראית אם היו שולחים אותו להשאלות בלאומית או אפילו בליגת העל

שוער עולה אמר:
במגרש הוא פחות ווינר מהשחקנים שציינתי
אין לו ולא היה לו מעולם את הרעב והתתרותיות שיש בהם
אני עוקב אחרי מהיום שהוא עלה מהנוער

כולנו עוקבים אחריו מאז שעלה מהנוער.
הוא תמיד היה שחקן עם קילר אינסטינקט ודרייב תחרותי. פשוט פחות מוחצן משחקנים אחרים.

על קצת מוזר. הרבה דיבורים ואז פחות רץ ומרוכז במשחק.
כנראה מצפה גם לפתוח מדי פעם

דווקא במשחק הקודם התרומה שלו מהספסל היתה ענקית. התחושה שברטיסלבה ויתרה על המשחק הגיעה הרבה בזכות השליטה שלו במרכז המגרש עם משחק פוזשן מופתי

חזרה
למעלה